Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Ierland beteugelt Portugal, dat voor finaleduel met Servië staat

Ierland beteugelt Portugal, dat voor finaleduel met Servië staat

Bij aanvang van de voorlaatste speeldag in de WK-voorronde stond Portugal voor een belangrijke partij in Ierland. De Portugezen stonden tweede in Groep A, met een punt minder dan Servië, dat wel een match meer gespeeld had.    Met nog een duel tegen Servië op de slotspeeldag in het verschiet lieten de Portugezen maar beter geen steken vallen.   Maar Portugal had het niet onder de markt tegen de stugge Ieren. Ook sterspeler Cristiano Ronaldo vond het gaatje maar niet, al was hij er na de rust wel een keer dicht bij. Uiteindelijk zou de brilscore op het bord blijven.   In het slot liep Pepe nog tegen een betwistbare rode kaart aan, na een tweede keer geel. Een domper voor Portugal, dat zondag tegen Servië dus zonder de ervaren verdediger de klus zal moeten klaren. Fase per fase 90+6' tweede helfttweede helft, minuut 96 match afgelopen 90+4'Gele kaart voor Callum Robinson van Ierland tijdens tweede helft, minuut 94Callum RobinsonIerland 90+2'tweede helft, minuut 92. Vervanging bij Ierland, Will Keane erin, Chiedozie Ogbene eruitwisselChiedozie OgbeneWill KeaneIerland 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Portugal, José Fonte erin, Rafael Leão eruitwisselRafael LeãoJosé FontePortugal 83'Tweede gele kaart voor Pepe van Portugal tijdens tweede helft, minuut 83 PepePortugal 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Ierland, Conor Hourihane erin, Jeff Hendrick eruitwisselJeff HendrickConor HourihaneIerland 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Ierland, James McClean erin, Enda Stevens eruitwisselEnda StevensJames McCleanIerland 76'tweede helft, minuut 76. Vervanging bij Portugal, João Félix erin, André Silva eruitwisselAndré SilvaJoão FélixPortugal 76'tweede helft, minuut 76. Vervanging bij Portugal, Renato Sanches erin, Bruno Fernandes eruitwisselBruno FernandesRenato SanchesPortugal 73'Gele kaart voor Pepe van Portugal tijdens tweede helft, minuut 73 PepePortugal 72'Gele kaart voor Danilo Pereira van Portugal tijdens tweede helft, minuut 72Danilo PereiraPortugal 62'tweede helft, minuut 62. Vervanging bij Ierland, Adam Idah erin, Jamie McGrath eruitwisselJamie McGrathAdam IdahIerland 58'tweede helft, minuut 58. Vervanging bij Portugal, João Moutinho erin, Matheus Nunes eruitwisselMatheus NunesJoão MoutinhoPortugal 57'tweede helft, minuut 57. Vervanging bij Portugal, Rafael Leão erin, Gonçalo Guedes eruitwisselGonçalo GuedesRafael LeãoPortugal 55'Gele kaart voor Seamus Coleman van Ierland tijdens tweede helft, minuut 55Seamus ColemanIerland 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+4' eerste helfteerste helft, minuut 49 match afgelopen 30'Gele kaart voor Chiedozie Ogbene van Ierland tijdens eerste helft, minuut 30Chiedozie OgbeneIerland 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Ierland. Gavin Bazunu, Matt Doherty, Seamus Coleman, Shane Duffy, John Egan, Enda Stevens, Chiedozie Ogbene, Josh Cullen, Jeff Hendrick, Jamie McGrath, Callum RobinsonOpstelling IerlandGavin Bazunu, Matt Doherty, Seamus Coleman, Shane Duffy, John Egan, Enda Stevens, Chiedozie Ogbene, Josh Cullen, Jeff Hendrick, Jamie McGrath, Callum Robinsonalles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement