Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

EK-kwalificatieduel van jonge Duivels start halfuur later door busproblemen

België – Turkije (kwalificatie EK U21)

België Turkije 

De jonge Duivels wonnen de vorige confrontatie met Turkije met 0-3, al ging het minder vlot dan de uitslag doet vermoeden. Dat weet ook Mathijssen. "Het was in Turkije niet gemakkelijk, dat weten de spelers ook. Er zal grinta, inzet en een goede teamspirit nodig zijn."

Verschillende (ex-)beloftenspelers maken de laatste tijd de overstap naar de Rode Duivels: Charles De Ketelaere, Arthur Theate, Wout Faes... Het enthousiasme rond de jonge Duivels is dan ook groot.

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Ik ben natuurlijk blij dat mijn spelers doorgroeien, maar we bouwen hier iets op en ik wil ook niet dat het te snel gaat. Ik geloof dat de vorige generatie intrinsiek misschien nog meer talent had, maar deze groep toont een uitzonderlijke tactische flexibiliteit. Dat is een troef." ","textStripped":"Bondscoach Jacky Mathijssen blikte met de pers vooruit op de komende interlands tegen Turkije op vrijdag en Schotland volgende week dinsdag. "November is een moeilijke maand voor de spelers, mentaal en fysiek. Daarom wordt dit een erg veeleisende week. Maar het vertrouwen is groot." De jonge Duivels wonnen de vorige confrontatie met Turkije met 0-3, al ging het minder vlot dan de uitslag doet vermoeden. Dat weet ook Mathijssen. "Het was in Turkije niet gemakkelijk, dat weten de spelers ook. Er zal grinta, inzet en een goede teamspirit nodig zijn." Verschillende (ex-)beloftenspelers maken de laatste tijd de overstap naar de Rode Duivels: Charles De Ketelaere, Arthur Theate, Wout Faes... Het enthousiasme rond de jonge Duivels is dan ook groot. "Ik ben natuurlijk blij dat mijn spelers doorgroeien, maar we bouwen hier iets op en ik wil ook niet dat het te snel gaat. Ik geloof dat de vorige generatie intrinsiek misschien nog meer talent had, maar deze groep toont een uitzonderlijke tactische flexibiliteit. Dat is een troef."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2217259","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1636654620000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1458399983699382282"},{"eventId":"2217169","title":"Moneytime voor nationale voetbalbeloften","source":"","time":"??+?","eventTime":1636654555525,"text":"

Niet alleen de Rode Duivels staan voor een interlandbreak, ook de nationale U21-ploeg moet dezer dagen aan de bak. Vrijdag spelen ze thuis tegen Turkije een belangrijke wedstrijd in hun EK-voorronde. De jonge Duivels voeren hun poule aan met 12 punten, eerste achtervolger Denemarken heeft er 6 minder, maar speelde ook een wedstrijd minder. Zetten de Duivels tegen de Turken een nieuwe stap richting EK? Volg het vrijdag op de voet.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Niet alleen de Rode Duivels staan voor een interlandbreak, ook de nationale U21-ploeg moet dezer dagen aan de bak. Vrijdag spelen ze thuis tegen Turkije een belangrijke wedstrijd in hun EK-voorronde. De jonge Duivels voeren hun poule aan met 12 punten, eerste achtervolger Denemarken heeft er 6 minder, maar speelde ook een wedstrijd minder. Zetten de Duivels tegen de Turken een nieuwe stap richting EK? Volg het vrijdag op de voet.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3304151","name":"Rode Duivels beloften België - Turkije","status":"NOT_STARTED","genericType":"SOCCER","startTime":"2021-11-12T20:30:00.000+0100","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"2679","name":"Turkije","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/2679"}}}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304151"}}},"title":"België - Turkije (kwalificatie EK U21)","host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1636744094641","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304151","interval":10}-->
Advertisement. Scroll to continue reading.

De nationale voetbalbeloften zitten voorlopig goed op schema om zich te plaatsen voor het EK U21 van 2023. Komende dagen wachten er twee belangrijke interlands: vrijdag tegen Turkije en dinsdag tegen Schotland.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Advertisement. Scroll to continue reading.

België – Turkije

 1. 19 uur 44. Wedstrijd begint halfuur later. Doordat de bus van de Turkse selectie technische problemen ondervindt, zal het EK-kwalificatieduel niet om 20 uur maar om 20.30 uur van start gaan. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Wedstrijd begint halfuur later

  Doordat de bus van de Turkse selectie technische problemen ondervindt, zal het EK-kwalificatieduel niet om 20 uur maar om 20.30 uur van start gaan.

 2. 12-11-2021.

 3. 19 uur 20. De 0-3-zege in Turkije was moeilijker dan het resultaat deed vermoeden. Vrijdag wordt het opnieuw moeilijk, de spelers weten dat. Bondscoach Jacky Mathijssen.

  De 0-3-zege in Turkije was moeilijker dan het resultaat deed vermoeden. Vrijdag wordt het opnieuw moeilijk, de spelers weten dat.
  Bondscoach Jacky Mathijssen

 4. 19 uur 19. Bondscoach Mathijssen: “Veeleisende week voor de boeg”. Bondscoach Jacky Mathijssen blikte met de pers vooruit op de komende interlands tegen Turkije op vrijdag en Schotland volgende week dinsdag.  “November is een moeilijke maand voor de spelers, mentaal en fysiek. Daarom wordt dit een erg veeleisende week. Maar het vertrouwen is groot.” De jonge Duivels wonnen de vorige confrontatie met Turkije met 0-3, al ging het minder vlot dan de uitslag doet vermoeden. Dat weet ook Mathijssen. “Het was in Turkije niet gemakkelijk, dat weten de spelers ook. Er zal grinta, inzet en een goede teamspirit nodig zijn.” Verschillende (ex-)beloftenspelers maken de laatste tijd de overstap naar de Rode Duivels: Charles De Ketelaere, Arthur Theate, Wout Faes… Het enthousiasme rond de jonge Duivels is dan ook groot. “Ik ben natuurlijk blij dat mijn spelers doorgroeien, maar we bouwen hier iets op en ik wil ook niet dat het te snel gaat. Ik geloof dat de vorige generatie intrinsiek misschien nog meer talent had, maar deze groep toont een uitzonderlijke tactische flexibiliteit. Dat is een troef.” .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Bondscoach Mathijssen: “Veeleisende week voor de boeg”

  Bondscoach Jacky Mathijssen blikte met de pers vooruit op de komende interlands tegen Turkije op vrijdag en Schotland volgende week dinsdag. 

  “November is een moeilijke maand voor de spelers, mentaal en fysiek. Daarom wordt dit een erg veeleisende week. Maar het vertrouwen is groot.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De jonge Duivels wonnen de vorige confrontatie met Turkije met 0-3, al ging het minder vlot dan de uitslag doet vermoeden. Dat weet ook Mathijssen. “Het was in Turkije niet gemakkelijk, dat weten de spelers ook. Er zal grinta, inzet en een goede teamspirit nodig zijn.”

  Verschillende (ex-)beloftenspelers maken de laatste tijd de overstap naar de Rode Duivels: Charles De Ketelaere, Arthur Theate, Wout Faes… Het enthousiasme rond de jonge Duivels is dan ook groot.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Ik ben natuurlijk blij dat mijn spelers doorgroeien, maar we bouwen hier iets op en ik wil ook niet dat het te snel gaat. Ik geloof dat de vorige generatie intrinsiek misschien nog meer talent had, maar deze groep toont een uitzonderlijke tactische flexibiliteit. Dat is een troef.”

 5. 19 uur 15. Moneytime voor nationale voetbalbeloften. Niet alleen de Rode Duivels staan voor een interlandbreak, ook de nationale U21-ploeg moet dezer dagen aan de bak. Vrijdag spelen ze thuis tegen Turkije een belangrijke wedstrijd in hun EK-voorronde. De jonge Duivels voeren hun poule aan met 12 punten, eerste achtervolger Denemarken heeft er 6 minder, maar speelde ook een wedstrijd minder. Zetten de Duivels tegen de Turken een nieuwe stap richting EK? Volg het vrijdag op de voet. .

  Moneytime voor nationale voetbalbeloften

  Niet alleen de Rode Duivels staan voor een interlandbreak, ook de nationale U21-ploeg moet dezer dagen aan de bak. Vrijdag spelen ze thuis tegen Turkije een belangrijke wedstrijd in hun EK-voorronde. De jonge Duivels voeren hun poule aan met 12 punten, eerste achtervolger Denemarken heeft er 6 minder, maar speelde ook een wedstrijd minder. Zetten de Duivels tegen de Turken een nieuwe stap richting EK? Volg het vrijdag op de voet.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

"November is een moeilijke maand voor de spelers, mentaal en fysiek. Daarom wordt dit een erg veeleisende week. Maar het vertrouwen is groot."

De jonge Duivels wonnen de vorige confrontatie met Turkije met 0-3, al ging het minder vlot dan de uitslag doet vermoeden. Dat weet ook Mathijssen. "Het was in Turkije niet gemakkelijk, dat weten de spelers ook. Er zal grinta, inzet en een goede teamspirit nodig zijn."

Advertisement. Scroll to continue reading.

Verschillende (ex-)beloftenspelers maken de laatste tijd de overstap naar de Rode Duivels: Charles De Ketelaere, Arthur Theate, Wout Faes... Het enthousiasme rond de jonge Duivels is dan ook groot.

"Ik ben natuurlijk blij dat mijn spelers doorgroeien, maar we bouwen hier iets op en ik wil ook niet dat het te snel gaat. Ik geloof dat de vorige generatie intrinsiek misschien nog meer talent had, maar deze groep toont een uitzonderlijke tactische flexibiliteit. Dat is een troef."

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Bondscoach Jacky Mathijssen blikte met de pers vooruit op de komende interlands tegen Turkije op vrijdag en Schotland volgende week dinsdag. "November is een moeilijke maand voor de spelers, mentaal en fysiek. Daarom wordt dit een erg veeleisende week. Maar het vertrouwen is groot." De jonge Duivels wonnen de vorige confrontatie met Turkije met 0-3, al ging het minder vlot dan de uitslag doet vermoeden. Dat weet ook Mathijssen. "Het was in Turkije niet gemakkelijk, dat weten de spelers ook. Er zal grinta, inzet en een goede teamspirit nodig zijn." Verschillende (ex-)beloftenspelers maken de laatste tijd de overstap naar de Rode Duivels: Charles De Ketelaere, Arthur Theate, Wout Faes... Het enthousiasme rond de jonge Duivels is dan ook groot. "Ik ben natuurlijk blij dat mijn spelers doorgroeien, maar we bouwen hier iets op en ik wil ook niet dat het te snel gaat. Ik geloof dat de vorige generatie intrinsiek misschien nog meer talent had, maar deze groep toont een uitzonderlijke tactische flexibiliteit. Dat is een troef."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2217259","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1636654620000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1458399983699382282"},{"eventId":"2217169","title":"Moneytime voor nationale voetbalbeloften","source":"","time":"??+?","eventTime":1636654555525,"text":"

Niet alleen de Rode Duivels staan voor een interlandbreak, ook de nationale U21-ploeg moet dezer dagen aan de bak. Vrijdag spelen ze thuis tegen Turkije een belangrijke wedstrijd in hun EK-voorronde. De jonge Duivels voeren hun poule aan met 12 punten, eerste achtervolger Denemarken heeft er 6 minder, maar speelde ook een wedstrijd minder. Zetten de Duivels tegen de Turken een nieuwe stap richting EK? Volg het vrijdag op de voet. ","textStripped":"Niet alleen de Rode Duivels staan voor een interlandbreak, ook de nationale U21-ploeg moet dezer dagen aan de bak. Vrijdag spelen ze thuis tegen Turkije een belangrijke wedstrijd in hun EK-voorronde. De jonge Duivels voeren hun poule aan met 12 punten, eerste achtervolger Denemarken heeft er 6 minder, maar speelde ook een wedstrijd minder. Zetten de Duivels tegen de Turken een nieuwe stap richting EK? Volg het vrijdag op de voet.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3304151","name":"Rode Duivels beloften België - Turkije","status":"NOT_STARTED","genericType":"SOCCER","startTime":"2021-11-12T20:30:00.000+0100","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"2679","name":"Turkije","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/2679"}}}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304151"}}},"title":"België - Turkije","matchID":"3304151","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1636744125284","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304151","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
Rode Duivels voetbal België Onder-21
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement