Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

BEKIJK: Engeland rolt Albanië al voor de rust helemaal op dankzij Kane

vr 12 november 2021 22:02 Engeland Albanië 66'5045+3' – Doelpunt – Harry Kane (5 – 0)34' – Doelpunt – Harry Kane (4 – 0)29' – Doelpunt – Jordan Henderson (3 – 0)26' – Geel – Ardian Ismajli22' – Geel – Sokol Çikalleshi19' – Doelpunt – Harry Kane (2 – 0)18' – Verv. Marash Kumbulla door Kastriot Dermaku13' – Verv. Keidi Bare door Qazim Laci10' – Geel – Klaus Gjasula10' – Doelpunt – Harry Maguire (1 – 0)65' – Verv. Kalvin Phillips door Jude Bellingham64' – Verv. Harry Kane door Tammy Abraham64' – Verv. Phil Foden door Jack GrealishWK-kwalificatie UEFASpeeldag 912-11-2021 20:4910'Harry Maguire1 – 019'Harry Kane2 – 029'Jordan Henderson3 – 034'Harry Kane4 – 045+3'Harry Kane5 – 0 Engeland is goed op weg zich te plaatsen voor het WK in Qatar. Het had aan een zege tegen Albanië genoeg om de eindronde te halen als groepswinnaar. Nog voor de rust heeft het zijn schaapjes al op het droge dankzij onder meer een hattrick van aanvoerder Harry Kane. De hattrick van Kane: Fase per fase 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Engeland, Jude Bellingham erin, Kalvin Phillips eruitwisselKalvin PhillipsJude BellinghamEngeland 64'tweede helft, minuut 64. Vervanging bij Engeland, Tammy Abraham erin, Harry Kane eruitwisselHarry KaneTammy AbrahamEngeland 64'tweede helft, minuut 64. Vervanging bij Engeland, Jack Grealish erin, Phil Foden eruitwisselPhil FodenJack GrealishEngeland 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:35rust, 21 uur 35. Vervanging bij Albanië, Enea Mihaj erin, Lorenc Trashi eruitwisselLorenc TrashiEnea MihajAlbanië 21:35rust, 21 uur 35. Vervanging bij Albanië, Ylber Ramadani erin, Nedim Bajrami eruitwisselNedim BajramiYlber RamadaniAlbanië 45+3' eerste helfteerste helft, minuut 48 match afgelopen 45+3'Harry Kane kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Phil Foden. eerste helft, minuut 48.Doelpunt voor Engeland Harry Kane kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Phil Foden. 45+3'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 48 door Harry Kane van Engeland. 5, 0.goalEngeland Albanië 67'50Harry KaneEngeland 34'Harry Kane kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Raheem Sterling. eerste helft, minuut 34.Doelpunt voor Engeland Harry Kane kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Raheem Sterling. 34'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 34 door Harry Kane van Engeland. 4, 0.goalEngeland Albanië 67'40Harry KaneEngeland 29'Jordan Henderson kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Harry Kane. eerste helft, minuut 29.Doelpunt voor Engeland Jordan Henderson kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Harry Kane. 29'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 29 door Jordan Henderson van Engeland. 3, 0.goalEngeland Albanië 67'30Jordan HendersonEngeland 26'Gele kaart voor Ardian Ismajli van Albanië tijdens eerste helft, minuut 26Ardian IsmajliAlbanië 22'Gele kaart voor Sokol Çikalleshi van Albanië tijdens eerste helft, minuut 22Sokol ÇikalleshiAlbanië 19'Harry Kane kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Jordan Henderson. eerste helft, minuut 19.Doelpunt voor Engeland Harry Kane kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Jordan Henderson. 19'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 19 door Harry Kane van Engeland. 2, 0.goalEngeland Albanië 67'20Harry KaneEngeland 18'eerste helft, minuut 18. Vervanging bij Albanië, Kastriot Dermaku erin, Marash Kumbulla eruitwisselMarash KumbullaKastriot DermakuAlbanië 13'eerste helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement