Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Zweden hypothekeert zijn WK-kansen met dure nederlaag in Georgië

do 11 november 2021 19:57 Georgië Zweden einde2090+3' – Geel – Guram Kashia90+1' – Verv. Nika Kvekveskiri door Giorgi Aburjania88' – Verv. Alexander Isak door Jesper Karlsson82' – Verv. Khvicha Kvaratskhelia door Valeri Qazaishvili82' – Verv. Saba Lobzhanidze door Grigol Chabradze79' – Verv. Mattias Svanberg door Robin Quaison78' – Doelpunt – Khvicha Kvaratskhelia (2 – 0)75' – Verv. Viktor Claesson door Dejan Kulusevski71' – Verv. Tornike Okriashvili door Davit Volkovi71' – Verv. Giorgi Tsitaishvili door Zuriko Davitashvili65' – Geel – Joakim Nilsson62' – Doelpunt – Khvicha Kvaratskhelia (1 – 0)56' – Geel – Irakli Azarovi53' – Geel – Tornike OkriashviliWK-kwalificatie UEFASpeeldag 911-11-2021 18:0162'Khvicha Kvaratskhelia1 – 078'Khvicha Kvaratskhelia2 – 0 In groep B dreigt Zweden zijn koppositie uit handen te moeten geven vanavond. Zweden ging met de billen bloot bij Georgië. Eerste achtervolger Spanje krijgt door dat verrassende resultaat straks in Griekenland de kans om naar de poleposition te wippen. Het rechtstreekse ticket uit groep B leek lange tijd een Zweeds adres te krijgen, maar na vanavond kunnen de kaarten helemaal anders liggen.   Zweden leek zelf voor een niet al te copieuze maaltijd te staan, maar het verslikte zich in Georgië.    Kvaratskhelia was de beul met twee goals in het laatste halfuur.   Door die nederlaag zal Zweden met een bang hartje het resultaat van Griekenland-Spanje afwachten.   Spanje kan zijn achterstand van twee punten op Zweden ombuigen in een bonus van 1 punt.    Zondag speelt het thuis gastheer voor Zlatan Ibrahimovic en co. Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 90+3'Gele kaart voor Guram Kashia van Georgië tijdens tweede helft, minuut 93Guram KashiaGeorgië 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Georgië, Giorgi Aburjania erin, Nika Kvekveskiri eruitwisselNika KvekveskiriGiorgi AburjaniaGeorgië 88'tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Zweden, Jesper Karlsson erin, Alexander Isak eruitwisselAlexander IsakJesper KarlssonZweden 82'tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Georgië, Valeri Qazaishvili erin, Khvicha Kvaratskhelia eruitwisselKhvicha KvaratskheliaValeri QazaishviliGeorgië 82'tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Georgië, Grigol Chabradze erin, Saba Lobzhanidze eruitwisselSaba LobzhanidzeGrigol ChabradzeGeorgië 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Zweden, Robin Quaison erin, Mattias Svanberg eruitwisselMattias SvanbergRobin QuaisonZweden 78'Khvicha Kvaratskhelia (Georgië) scoort. Het staat 2 – 0. tweede helft, minuut 78.Doelpunt voor Georgië Khvicha Kvaratskhelia (Georgië) scoort. Het staat 2 – 0. 78'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 78 door Khvicha Kvaratskhelia van Georgië. 2, 0.goalGeorgië Zweden einde20Khvicha KvaratskheliaGeorgië 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Zweden, Dejan Kulusevski erin, Viktor Claesson eruitwisselViktor ClaessonDejan KulusevskiZweden 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Georgië, Davit Volkovi erin, Tornike Okriashvili eruitwisselTornike OkriashviliDavit VolkoviGeorgië 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Georgië, Zuriko Davitashvili erin, Giorgi Tsitaishvili eruitwisselGiorgi TsitaishviliZuriko DavitashviliGeorgië 65'Gele kaart voor Joakim Nilsson van Zweden tijdens tweede helft, minuut 65Joakim NilssonZweden 62'Khvicha Kvaratskhelia (Georgië) scoort. Het staat 1 – 0. tweede helft, minuut 62.Doelpunt voor Georgië Khvicha Kvaratskhelia (Georgië) scoort. Het staat 1 – 0. 62'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 62 door Khvicha Kvaratskhelia van Georgië. 1, 0.goalGeorgië Zweden einde10Khvicha KvaratskheliaGeorgië 56'Gele kaart voor Irakli Azarovi van Georgië tijdens tweede helft, minuut 56Irakli AzaroviGeorgië 53'Gele kaart voor Tornike Okriashvili van Georgië tijdens tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement