Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Red Panthers leiden even tegen olympisch kampioen Nederland

Red Panthers leiden even tegen olympisch kampioen Nederland

wo 10 november 2021 19:43 Hockey Pro League: Nederland-BelgiëNederland België einde3110-11-2021 18:00 Een kwartier hebben de nationale hockeyvrouwen mogen dromen van een stunt tegen grootmacht Nederland. In de Pro League, een internationaal landentoernooi, kwamen ze op voorsprong bij de olympische kampioen, maar een dol derde kwart deed hen de das om. In 6 minuten ging het van 0-1 naar 3-1. Doelpunten: 16′ Vanden Borre 0-1 (strafcorner) 33′ Burg 1-1 36′ Moes 2-1 38′ Welten 3-1 Hat gaat hard in het derde kwart Een maand geleden moesten de Red Panthers hun meerdere erkennen in een fris Nederland (2-0). Het overkwam ze opnieuw.   Al maakten de Belgische hockeyvrouwen wel een betere beurt. Een goede start werd beloond in het begin van het tweede kwart. Via een Nederlandse speelster werkte sluipschutter Vanden Borre een strafcorner binnen.   België ging met een voorsprong de rust in, maar in het derde kwart hielp Oranje onze nationale vrouwen uit de droom. In 6 minuten tijd ging het van 0-1 naar 3-1.   Het goedgevulde Wagener-stadion kraaide van plezier. Nederland won opnieuw. “Veel te zwak in het derde kwart” “In het derde kwart speelden we veel te zwak”, beseft ook doelpuntenmaakster Stephanie Vanden Borre.   “In elk duel kwamen we te laat. Een gebrek aan concentratie en energie. Dat mag niet meer gebeuren, we moeten 60 minuten lang ons niveau vasthouden.”   “Wij hadden wat tijd nodig om in de match te komen”, vertelt de Nederlandse international Laura Nunninck. “Omdat we met heel wat nieuwe speelsters op het terrein stonden. En omdat we sinds half oktober en onze laatste wedstrijd tegen België niet meer samen hadden gespeeld”   “Logisch dat het even duurde om mekaar te vinden. Na de rust lukte dat beter”, weet ze. BEKIJK: Goals uit de hockeyderby Na twee zeges (1-0 en 3-1 tegen Duitsland) en twee nederlagen staan de Belgen nog op de tweede plaats in de Hockey Pro League, maar 6 van de 9 landen hebben nog niet gespeeld. De volgende opdracht voor de Panthers wordt een dubbele confrontatie met olympisch vicekampioen Argentinië, op 12 en 13 februari in Zuid-Amerika. bekijk ook: 31 hockey pro league Red Panthers dwingen Duitsland opnieuw op de knieën in Ukkel  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement