Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Kijk straks LIVE: Belgian Cats willen eigen spel spelen tegen Bosnië

Kijk straks LIVE: Belgian Cats willen eigen spel spelen tegen Bosnië

voorronde EK 2023

Bosnië 
België 

","textStripped":"Bosnië, op het recente EK nog verrassend te sterk voor de Belgian Cats, is de eerste tegenstander van de Belgische vrouwen in de voorrondes van het EK 2023. Volg de match tussen Bosnië en België donderdagavond live bij Sporza.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3304109","name":"MF bosnie belgian cats","status":"AFTER_TODAY","genericType":"BASKETBALL","startTime":"2021-11-11T20:00:00.000+0100","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"3779","name":"Bosnië","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/3779"}}},{"teamId":"13","name":"België","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304109"}}},"title":"voorronde EK 2023","host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1636640884080","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304109","interval":10}-->
Advertisement. Scroll to continue reading.

De Belgian Cats spelen donderdag in en tegen Bosnië hun eerste wedstrijd in de voorrondes van het EK 2023. De match is live te bekijken bij Sporza.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bosnië – België

 1. 15 uur 25. Cats met vertrouwen tegen Bosnië en wereldspeelster Jonquel Jones.

  Cats met vertrouwen tegen Bosnië en wereldspeelster Jonquel Jones

 2. 11-11-2021.

 3. 16 uur 20. “Er zijn mogelijkheden om beter te spelen dan op het EK”. “De jongeren integreren zich goed”, stelt Antonia Delaere vast na enkele trainingen met de “nieuwe” selectie van de Belgian Cats. Wat kan ze al kwijt over de nieuwe coach? “Hij is heel direct, waardoor zijn communicatie duidelijk is.” Op het voorbije EK verloren de Belgische vrouwen van Bosnië. “Toen hebben we zeker niet ons beste basketbal gebracht. Maar er zijn mogelijkheden om beter te spelen dan op het EK.” “We hebben slechts 4 trainingen gehad en dat is heel weinig, maar we maken er het beste van.” .

  “Er zijn mogelijkheden om beter te spelen dan op het EK”

  “De jongeren integreren zich goed”, stelt Antonia Delaere vast na enkele trainingen met de “nieuwe” selectie van de Belgian Cats.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Wat kan ze al kwijt over de nieuwe coach? “Hij is heel direct, waardoor zijn communicatie duidelijk is.”

  Op het voorbije EK verloren de Belgische vrouwen van Bosnië. “Toen hebben we zeker niet ons beste basketbal gebracht. Maar er zijn mogelijkheden om beter te spelen dan op het EK.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “We hebben slechts 4 trainingen gehad en dat is heel weinig, maar we maken er het beste van.”

 4. 16 uur 19. Dit is een nieuwe ervaring. Elke coach heeft zijn eigen manier van werken en spelen. Ik zie het meer als een uitdaging om nieuwe dingen te leren en om een betere speelster te worden. . Hanne Mestdagh vertoeft voortaan bij de cats zonder coach en papa Philip en zonder zus Kim.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Dit is een nieuwe ervaring. Elke coach heeft zijn eigen manier van werken en spelen. Ik zie het meer als een uitdaging om nieuwe dingen te leren en om een betere speelster te worden.
  Hanne Mestdagh vertoeft voortaan bij de cats zonder coach en papa Philip en zonder zus Kim

 5. 16 uur 18. De Belgian Cats spelen donderdagavond in Sarajevo: “We maken er het beste van”.

  De Belgian Cats spelen donderdagavond in Sarajevo: “We maken er het beste van”

 6. 10 uur 56. Claessens en Joris vallen af. Bondscoach Valéry Demory heeft zijn 12-koppige selectie bekendgemaakt voor de wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina en Duitsland. Jonkies Nastja Claessens (16) en Ine Joris (20) zijn de laatste afvallers en blijven stand-by als reserve. In vergelijking met de Olympische Spelen zijn Elise Ramette, Maxuella Lisowa, Laure Resimont, Becky Massey en Serena-Lynn Geldof nieuw in de kern van 12. Massey en Geldof waren er dit jaar wel bij op het EK. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Claessens en Joris vallen af

  Bondscoach Valéry Demory heeft zijn 12-koppige selectie bekendgemaakt voor de wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina en Duitsland. Jonkies Nastja Claessens (16) en Ine Joris (20) zijn de laatste afvallers en blijven stand-by als reserve.

  In vergelijking met de Olympische Spelen zijn Elise Ramette, Maxuella Lisowa, Laure Resimont, Becky Massey en Serena-Lynn Geldof nieuw in de kern van 12. Massey en Geldof waren er dit jaar wel bij op het EK.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 7. 10 uur 56.

  Dit bericht bekijken op Instagram

 8. 10 uur 56.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Cats
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  De filosofie van nieuwe Belgian Cats-coach: “Sterke defensie en veel snelheid”

 • 10 uur 55. Winst tegen Bosnië zou een heel grote stap richting kwalificatie zijn. Het wordt donderdag meteen een erg belangrijke match. . Bondscoach Valéry Demory.

  Winst tegen Bosnië zou een heel grote stap richting kwalificatie zijn. Het wordt donderdag meteen een erg belangrijke match.
  Bondscoach Valéry Demory

 • 10 uur 48.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Cats
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Emma Meesseman: “Heb kennisgemaakt met het zwarte gat na de Spelen”

 • 10 uur 47. Emma Meesseman: “Het voelt als thuiskomen”.

  Emma Meesseman: “Het voelt als thuiskomen”

 • 10 uur 46.

  Belgian Cats
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Cats missen Billie Massey in komende twee EK-kwalificatieduels

 • 10 uur 45. Belgian Cats trekken naar Bosnië. Bosnië, op het recente EK nog verrassend te sterk voor de Belgian Cats, is de eerste tegenstander van de Belgische vrouwen in de voorrondes van het EK 2023. Volg de match tussen Bosnië en België donderdagavond live bij Sporza. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Belgian Cats trekken naar Bosnië

  Bosnië, op het recente EK nog verrassend te sterk voor de Belgian Cats, is de eerste tegenstander van de Belgische vrouwen in de voorrondes van het EK 2023. Volg de match tussen Bosnië en België donderdagavond live bij Sporza.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • ","textStripped":"Bondscoach Valéry Demory heeft zijn 12-koppige selectie bekendgemaakt voor de wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina en Duitsland. Jonkies Nastja Claessens (16) en Ine Joris (20) zijn de laatste afvallers en blijven stand-by als reserve. In vergelijking met de Olympische Spelen zijn Elise Ramette, Maxuella Lisowa, Laure Resimont, Becky Massey en Serena-Lynn Geldof nieuw in de kern van 12. Massey en Geldof waren er dit jaar wel bij op het EK.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2216233","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1636538190017,"type":"INSTAGRAM","sport":"GENERIC","instagramId":"CWFuhjfI636"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/de-filosofie-van-nieuwe-belgian-cats-coach-sterke-defensie-en-veel-snelheid~1636470104714/","teaser":{"externalId":"1636470104714","title":"De filosofie van nieuwe Belgian Cats-coach: "Sterke defensie en veel snelheid"","description":"De kapitein van de Belgian Cats-boot is niet langer Philip Mestdagh, wel de gelauwerde Fransman Valéry Demory. Geboren op een boogscheut van de Belgische grens moet hij het schip naar de beoogde haven loodsen: een medaille op een groot kampioenschap. Julie Allemand is alvast vol lof: "Hij gaat door het vuur voor zijn speelsters."","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/11/09/de-filosofie-van-nieuwe-belgian-cats-coach-sterke-defensie-en-veel-snelheid~1636470104714/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/11/09/cfcfb6f3-4148-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","title":"Belgian Cats","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"}]},"eventId":"2216232","source":"","time":"??+?","eventTime":1636538174251,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2216231","time":"??+?","eventTime":1636538135722,"text":"Winst tegen Bosnië zou een heel grote stap richting kwalificatie zijn. Het wordt donderdag meteen een erg belangrijke match. ","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Bondscoach Valéry Demory"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/emma-meesseman-heb-kennisgemaakt-met-het-zwarte-gat-na-de-spelen~1636452754301/","teaser":{"externalId":"1636452754301","title":"Emma Meesseman: "Heb kennisgemaakt met het zwarte gat na de Spelen"","description":"De Belgian Cats spelen deze week hun eerste wedstrijden in de voorrondes van het EK 2023. Voor sterspeelster Emma Meesseman hadden de matchen niet veel vroeger hoeven te komen. "Na de Olympische Spelen is alles even samengekomen", bekent ze.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/11/09/emma-meesseman-heb-kennisgemaakt-met-het-zwarte-gat-na-de-spelen~1636452754301/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/11/09/cff121a4-4148-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","title":"Belgian Cats","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/olympische-zomerspelen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/olympische-zomerspelen","title":"Olympische Spelen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/olympische-zomerspelen/olympische-spelen---sporten/basketbal-op-os","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/olympische-zomerspelen/olympische-spelen---sporten/basketbal-op-os","title":"basketbal op OS","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/spelers/m/meesseman-emma","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/spelers/m/meesseman-emma","title":"Emma Meesseman"}]},"eventId":"2216099","source":"","time":"??+?","eventTime":1636537699740,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2216098","title":"Emma Meesseman: "Het voelt als thuiskomen"","time":"??+?","eventTime":1636537671561,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-d10c27d5-c3fd-4301-aafd-a4ab43d908f0","publicationId":"pbs-pub-b9e83a03-450e-4edd-ad8f-8c9ade27f878","assetName":"emma meesseman","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/11/09/5bfe672c-4149-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/basketbal/2021-11/mf-bosnie-belgian-cats/jcr:content/par-body/timeline/video-f28c9480-f093-4f5e-87ac-883b04fb2a9a"},{"eventId":"2216096","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1636537650279,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1457389654731284481"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/belgian-cats-missen-billie-massey-in-komende-twee-ek-kwalificatieduels~1636312122797/","teaser":{"externalId":"1636312122797","title":"Belgian Cats missen Billie Massey in komende twee EK-kwalificatieduels","description":"De Belgian Cats kunnen in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Bosnië en Duitsland geen beroep doen op Billie Massey. De centerspeelster van Kangoeroes Mechelen kampt met een voetblessure.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/11/07/belgian-cats-missen-billie-massey-in-komende-twee-ek-kwalificati~1636312122797/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/11/07/e131729f-3ffe-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","title":"Belgian Cats","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"}]},"eventId":"2216078","source":"","time":"??+?","eventTime":1636537618237,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2216075","title":"Belgian Cats trekken naar Bosnië","source":"","time":"??+?","eventTime":1636537538598,"text":"

  Bosnië, op het recente EK nog verrassend te sterk voor de Belgian Cats, is de eerste tegenstander van de Belgische vrouwen in de voorrondes van het EK 2023. Volg de match tussen Bosnië en België donderdagavond live bij Sporza. ","textStripped":"Bosnië, op het recente EK nog verrassend te sterk voor de Belgian Cats, is de eerste tegenstander van de Belgische vrouwen in de voorrondes van het EK 2023. Volg de match tussen Bosnië en België donderdagavond live bij Sporza.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3304109","name":"MF bosnie belgian cats","status":"AFTER_TODAY","genericType":"BASKETBALL","startTime":"2021-11-11T20:00:00.000+0100","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"3779","name":"Bosnië","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/3779"}}},{"teamId":"13","name":"België","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304109"}}},"title":"Bosnië - België","matchID":"3304109","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1636640928441","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304109","interval":10}-->

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Cats basketbal
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Advertisement