Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Courtois, Benteke en Praet ontbreken op donderdagtraining van Rode Duivels

do 11 november 2021 19:12 België Estland 13/11 20u45WK-kwalificatie UEFASpeeldag 913-11-2021 20:45 De Rode Duivels kunnen zaterdag tegen Estland hun ticket voor het WK in Qatar definitief veroveren. Aan een driepunter hebben de troepen van Roberto Martinez genoeg. Er zijn heel wat afwezigen. Is er genoeg kwaliteit over om dit over de streep te trekken? Fase per fase 19:12vooraf, 19 uur 12. 19:08vooraf, 19 uur 08. De Rode Duivels hebben vanavond getraind in Tubeke. Thibaut Courtois en Dennis Praet lieten zich net als gisteren niet zien tijdens het kwartiertje open training. Zij bleven binnen, net als Christian Benteke. Over hun eventuele onbeschikbaarheid werd geen informatie vrijgegeven.  .De Rode Duivels hebben vanavond getraind in Tubeke. Thibaut Courtois en Dennis Praet lieten zich net als gisteren niet zien tijdens het kwartiertje open training. Zij bleven binnen, net als Christian Benteke. Over hun eventuele onbeschikbaarheid werd geen informatie vrijgegeven.  19:07vooraf, 19 uur 07.Rode Duivels Thorgan Hazard over broer Eden: “Moeilijke situatie voor hem bij Real” 19:07vooraf, 19 uur 07.Rode Duivels Nieuwkomer Wout Faes bij de Rode Duivels: “Dit doet wel iets met me” 13:47vooraf, 13 uur 47. Gisteren trainden de Duivels een eerste keer. Meteen de vuurdoop voor Dante Vanzeir en Wout Faes. Beide spelers kregen dan ook de traditionele rake tikken. Ook vandaag wordt er getraind. Thorgan Hazard en Wout Faes komen deze namiddag ook de pers te woord staan. .Gisteren trainden de Duivels een eerste keer. Meteen de vuurdoop voor Dante Vanzeir en Wout Faes. Beide spelers kregen dan ook de traditionele rake tikken.Ook vandaag wordt er getraind. Thorgan Hazard en Wout Faes komen deze namiddag ook de pers te woord staan. 13:37vooraf, 13 uur 37. 13:37vooraf, 13 uur 37. 13:37De nieuwelingen op training. vooraf, 13 uur 37.De nieuwelingen op training 13:19vooraf, 13 uur 19. 13:00vooraf, 13 uur . Turkse scheidsrechter. De Turk Halil Umut Meler is door de UEFA aangeduid als scheidsrechter voor de WK-kwalificatiewedstrijd in het Koning Boudewijnstadion tegen Estland. De 35-jarige Turk is sinds 2017 internationaal scheidsrechter. Het wordt zijn eerste ontmoeting met de Rode Duivels, die tegen Estland op jacht gaan naar de groepswinst en de kwalificatie voor het WK in Qatar.  .Turkse scheidsrechterDe Turk Halil Umut Meler is door de UEFA aangeduid als scheidsrechter voor de WK-kwalificatiewedstrijd in het Koning Boudewijnstadion tegen Estland.De 35-jarige Turk is sinds 2017 internationaal scheidsrechter. Het wordt zijn eerste ontmoeting met de Rode Duivels, die tegen Estland op jacht gaan naar de groepswinst en de kwalificatie voor het WK in Qatar. 13:00 – VoorafVooraf, 13 uur  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement