Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Sterke Thomas Pieters kroont zich tot winnaar op de Portugal Masters

Sterke Thomas Pieters kroont zich tot winnaar op de Portugal Masters

18:4918 uur 49. Dit voelt geweldig. Er was al een lange periode tussen mijn laatste overwinning en deze. Mijn caddie en ik hebben hard gewerkt en het voelt als een verdiende overwinning. Thomas Pieters.Dit voelt geweldig. Er was al een lange periode tussen mijn laatste overwinning en deze. Mijn caddie en ik hebben hard gewerkt en het voelt als een verdiende overwinning.Thomas Pieters 18:2918 uur 29. Mijn swing was tijdens de laatste ronde niet zoals het moest zijn en ik had niet het vertrouwen dat ik de eerste drie dagen had, iets waar Ik een beetje te veel mee bezig was. Op de zeventiende hole sloeg ik met een ijzer vijf naar de green, wat ik zelf de beste slag van de dag vond. Toen ik op de achttiende hole aankwam wist ik niet dat ik twee slagen voorsprong had. De voorbije weken was ik sterk aan het putten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Thomas Pieters.Mijn swing was tijdens de laatste ronde niet zoals het moest zijn en ik had niet het vertrouwen dat ik de eerste drie dagen had, iets waar Ik een beetje te veel mee bezig was. Op de zeventiende hole sloeg ik met een ijzer vijf naar de green, wat ik zelf de beste slag van de dag vond. Toen ik op de achttiende hole aankwam wist ik niet dat ik twee slagen voorsprong had. De voorbije weken was ik sterk aan het putten en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.Thomas Pieters 17:1417 uur 14. Thomas Pieters houdt het hoofd koel en wint in Portugal. Thomas Pieters heeft de Portugal Masters op zijn naam geschreven. Voor de Belg is het zijn 5e toernooizege op de European Tour. Pieters is zo meteen ook zeker van een ticket voor de European Tour Finals in Dubai. Pieters begon zondag samen met de Fransman Matthieu Pavon als leider aan de slotdag, maar startte in mineur met een bogey op hole 1. Dat maakte hij goed met een eagle op hole 5. Waar Pieters gisteren nog 7 slagen nodig had, klaarde hij die hole vandaag in 3 slagen. Onze landgenoot liet ook nog birdies noteren op hole 8, 12 en 17 en moest tussendoor ook nog een bogey incasseren op hole 14. Concurrent Pavon was dan al teruggezakt na triple bogey op hole 12 en nog twee bogeys op hole 14 en 17. De Deen Nicolai Hojgaard kwam wel nog gevaarlijk opzetten, maar schoot zichzelf in de voet met een bogey op de laatste hole. Zo had Pieters in het clubhuis uiteindelijk een voorsprong van 2 slagen op de Denen Hojgaard en Bjerregaard en de Fransman Pavon. .Thomas Pieters houdt het hoofd koel en wint in PortugalThomas Pieters heeft de Portugal Masters op zijn naam geschreven. Voor de Belg is het zijn 5e toernooizege op de European Tour. Pieters is zo meteen ook zeker van een ticket voor de European Tour Finals in Dubai.Pieters begon zondag samen met de Fransman Matthieu Pavon als leider aan de slotdag, maar startte in mineur met een bogey op hole 1. Dat maakte hij goed met een eagle op hole 5. Waar Pieters gisteren nog 7 slagen nodig had, klaarde hij die hole vandaag in 3 slagen.Onze landgenoot liet ook nog birdies noteren op hole 8, 12 en 17 en moest tussendoor ook nog een bogey incasseren op hole 14. Concurrent Pavon was dan al teruggezakt na triple bogey op hole 12 en nog twee bogeys op hole 14 en 17.De Deen Nicolai Hojgaard kwam wel nog gevaarlijk opzetten, maar schoot zichzelf in de voet met een bogey op de laatste hole. Zo had Pieters in het clubhuis uiteindelijk een voorsprong van 2 slagen op de Denen Hojgaard en Bjerregaard en de Fransman Pavon. 17:1417 uur 14. 17:1417 uur 14.07-11-2021 07-11-2021. 18:1318 uur 13. Pieters aan de leiding. Thomas Pieters blijft uitstekend op dreef in Portugal. Zaterdag heeft hij zijn fantastische tweede dag bevestigd met opnieuw een ijzersterke prestatie, waardoor hij morgen als leider aan de slotdag mag beginnen. Pieters liet vandaag steken vallen op hole 3, hole 5 en hole 16, met respectievelijk een bogey een dubbele bogey en opnieuw een bogey. Maar die mindere holes maakt hij helemaal goed op de rest van de baan, met liefst 8 birdies en zelfs een eagle op hole 12 (par 5). Na 3 dagen noteert Pieters een score van -16, evenveel als de Fransman Matthieu Pavon. Nummer 3 Lucas Bjerregaard volgt al op 4 slagen. Nicolas Colsaerts kende opnieuw een tegenvallende dag. Met 76 slagen bleef hij 5 slagen boven de par van de baan. Colsaerts is gedeeld 62e in de stand. .Pieters aan de leidingThomas Pieters blijft uitstekend op dreef in Portugal. Zaterdag heeft hij zijn fantastische tweede dag bevestigd met opnieuw een ijzersterke prestatie, waardoor hij morgen als leider aan de slotdag mag beginnen.Pieters liet vandaag steken vallen op hole 3, hole 5 en hole 16, met respectievelijk een bogey een dubbele bogey en opnieuw een bogey. Maar die mindere holes maakt hij helemaal goed op de rest van de baan, met liefst 8 birdies en zelfs een eagle op hole 12 (par 5).Na 3 dagen noteert Pieters een score van -16, evenveel als de Fransman Matthieu Pavon. Nummer 3 Lucas Bjerregaard volgt al op 4 slagen.Nicolas Colsaerts kende opnieuw een tegenvallende dag. Met 76 slagen bleef hij 5 slagen boven de par van de baan. Colsaerts is gedeeld 62e in de stand. 18:1218 uur 12. De eerste negen holes waren moeilijk. Er was op dat moment veel wind waarbij ik enkele keren in de problemen kwam. Op de tweede parcourshelft liep het veel vlotter. Zo heb ik een aantal belangrijke putts gemaakt. Ik ben vooral tevreden met mijn score van 16 onder par. Ik hoop dat ik zondag de kans krijg om het af te maken. Thomas Pieters.De eerste negen holes waren moeilijk. Er was op dat moment veel wind waarbij ik enkele keren in de problemen kwam. Op de tweede parcourshelft liep het veel vlotter. Zo heb ik een aantal belangrijke putts gemaakt. Ik ben vooral tevreden met mijn score van 16 onder par. Ik hoop dat ik zondag de kans krijg om het af te maken.Thomas Pieters 18:1118 uur 11.06-11-2021 06-11-2021. 18:2318 uur 23. Topdag voor Pieters, baaldag voor Colsaerts. Thomas Pieters heeft zich met een rondje van 64 slagen (7 onder par) naar de gedeelde 2e plaats gekatapulteerd. Pieters liet maar 1 bogey (+1) optekenen en maar liefst 6 birdies (-1) en 1 eagle (-2). Samen met de Fransman Pavon tekende hij zo voor de beste prestatie van de dag. Pieters komt ook op 2 slagen van leider Nino Bertasio, die na zijn wonderdag van gisteren al een deel van zijn pluimen verloor. Voor Nicolas Colsaerts rest er nog weinig eer. Met een rondje van +2 haalde hij als laatste de cut, maar de top 10 lijkt al te ver gaan vliegen. .Topdag voor Pieters, baaldag voor ColsaertsThomas Pieters heeft zich met een rondje van 64 slagen (7 onder par) naar de gedeelde 2e plaats gekatapulteerd. Pieters liet maar 1 bogey (+1) optekenen en maar liefst 6 birdies (-1) en 1 eagle (-2). Samen met de Fransman Pavon tekende hij zo voor de beste prestatie van de dag.Pieters komt ook op 2 slagen van leider Nino Bertasio, die na zijn wonderdag van gisteren al een deel van zijn pluimen verloor.Voor Nicolas Colsaerts rest er nog weinig eer. Met een rondje van +2 haalde hij als laatste de cut, maar de top 10 lijkt al te ver gaan vliegen.05-11-2021 05-11-2021. 19:5919 uur 59. Pieters en Colsaerts in de subtop, droomrondje voor de Italiaan Bertasio. Ondanks twee bogeys kort na elkaar halverwege heeft Thomas Pieters de eerste dag van de Porgual Masters in de top 10 afgesloten. Nicolas Colsaerts volgt 1 slag verderop, na 3 birdies en 1 eagle maar ook 3 bogeys. De kloof met leider Nino Bertasio is wel al groot. De Italiaan werkte zijn rondje in Vilamoura af in amper 61 slagen. Is zijn voorsprong van 4 slagen op de nummer 2, de Spanjaard Arnaus, voldoende om nu al van de winst te dromen? .Pieters en Colsaerts in de subtop, droomrondje voor de Italiaan BertasioOndanks twee bogeys kort na elkaar halverwege heeft Thomas Pieters de eerste dag van de Porgual Masters in de top 10 afgesloten. Nicolas Colsaerts volgt 1 slag verderop, na 3 birdies en 1 eagle maar ook 3 bogeys.De kloof met leider Nino Bertasio is wel al groot. De Italiaan werkte zijn rondje in Vilamoura af in amper 61 slagen. Is zijn voorsprong van 4 slagen op de nummer 2, de Spanjaard Arnaus, voldoende om nu al van de winst te dromen? 19:57Nicolas Colsaerts met een eagle op de 12e hole. 19 uur 57.Nicolas Colsaerts met een eagle op de 12e hole 19:5619 uur 56.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement