Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Thomas Pieters etaleert opnieuw zijn bloedvorm en leidt in Portugal

Thomas Pieters etaleert opnieuw zijn bloedvorm en leidt in Portugal

Op de Victoria Course in Vilamoura (Por) strijden Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts met het kruim van de Europese golfwereld om de titel op de Portugal Masters. Volg hun prestaties op deze pagina.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Portugal Masters
    score R1 R2 R3 R4
1. Thomas Pieters -16 68 64 65  
  Matthieu Pavon (Fra) -16 68 64 65  
3. Lucas Bjerregaard (Den) -12 67 65 69  
4. Kristoffer Broberg (Zwe) -11 69 67 66  
62. Nicolas Colsaerts +5 69 73 76  
Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Portugal Masters

 1. 18 uur 13. Pieters aan de leiding. Thomas Pieters blijft uitstekend op dreef in Portugal. Zaterdag heeft hij zijn fantastische tweede dag bevestigd met opnieuw een ijzersterke prestatie, waardoor hij morgen als leider aan de slotdag mag beginnen. Pieters liet vandaag steken vallen op hole 3, hole 5 en hole 16, met respectievelijk een bogey een dubbele bogey en opnieuw een bogey. Maar die mindere holes maakt hij helemaal goed op de rest van de baan, met liefst 8 birdies en zelfs een eagle op hole 12 (par 5). Na 3 dagen noteert Pieters een score van -16, evenveel als de Fransman Matthieu Pavon. Nummer 3 Lucas Bjerregaard volgt al op 4 slagen. Nicolas Colsaerts kende opnieuw een tegenvallende dag. Met 76 slagen bleef hij 5 slagen boven de par van de baan. Colsaerts is gedeeld 62e in de stand. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Pieters aan de leiding

  Thomas Pieters blijft uitstekend op dreef in Portugal. Zaterdag heeft hij zijn fantastische tweede dag bevestigd met opnieuw een ijzersterke prestatie, waardoor hij morgen als leider aan de slotdag mag beginnen.

  Pieters liet vandaag steken vallen op hole 3, hole 5 en hole 16, met respectievelijk een bogey een dubbele bogey en opnieuw een bogey. Maar die mindere holes maakt hij helemaal goed op de rest van de baan, met liefst 8 birdies en zelfs een eagle op hole 12 (par 5).

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Na 3 dagen noteert Pieters een score van -16, evenveel als de Fransman Matthieu Pavon. Nummer 3 Lucas Bjerregaard volgt al op 4 slagen.

  Nicolas Colsaerts kende opnieuw een tegenvallende dag. Met 76 slagen bleef hij 5 slagen boven de par van de baan. Colsaerts is gedeeld 62e in de stand.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 18 uur 12. De eerste negen holes waren moeilijk. Er was op dat moment veel wind waarbij ik enkele keren in de problemen kwam. Op de tweede parcourshelft liep het veel vlotter. Zo heb ik een aantal belangrijke putts gemaakt. Ik ben vooral tevreden met mijn score van 16 onder par. Ik hoop dat ik zondag de kans krijg om het af te maken. Thomas Pieters.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  De eerste negen holes waren moeilijk. Er was op dat moment veel wind waarbij ik enkele keren in de problemen kwam. Op de tweede parcourshelft liep het veel vlotter. Zo heb ik een aantal belangrijke putts gemaakt. Ik ben vooral tevreden met mijn score van 16 onder par. Ik hoop dat ik zondag de kans krijg om het af te maken.
  Thomas Pieters

 3. 06-11-2021.

 4. 18 uur 23. Topdag voor Pieters, baaldag voor Colsaerts. Thomas Pieters heeft zich met een rondje van 64 slagen (7 onder par) naar de gedeelde 2e plaats gekatapulteerd. Pieters liet maar 1 bogey (+1) optekenen en maar liefst 6 birdies (-1) en 1 eagle (-2). Samen met de Fransman Pavon tekende hij zo voor de beste prestatie van de dag. Pieters komt ook op 2 slagen van leider Nino Bertasio, die na zijn wonderdag van gisteren al een deel van zijn pluimen verloor. Voor Nicolas Colsaerts rest er nog weinig eer. Met een rondje van +2 haalde hij als laatste de cut, maar de top 10 lijkt al te ver gaan vliegen. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Topdag voor Pieters, baaldag voor Colsaerts

  Thomas Pieters heeft zich met een rondje van 64 slagen (7 onder par) naar de gedeelde 2e plaats gekatapulteerd. Pieters liet maar 1 bogey (+1) optekenen en maar liefst 6 birdies (-1) en 1 eagle (-2). Samen met de Fransman Pavon tekende hij zo voor de beste prestatie van de dag.

  Pieters komt ook op 2 slagen van leider Nino Bertasio, die na zijn wonderdag van gisteren al een deel van zijn pluimen verloor.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Voor Nicolas Colsaerts rest er nog weinig eer. Met een rondje van +2 haalde hij als laatste de cut, maar de top 10 lijkt al te ver gaan vliegen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 05-11-2021.

 6. 19 uur 59. Pieters en Colsaerts in de subtop, droomrondje voor de Italiaan Bertasio. Ondanks twee bogeys kort na elkaar halverwege heeft Thomas Pieters de eerste dag van de Porgual Masters in de top 10 afgesloten. Nicolas Colsaerts volgt 1 slag verderop, na 3 birdies en 1 eagle maar ook 3 bogeys. De kloof met leider Nino Bertasio is wel al groot. De Italiaan werkte zijn rondje in Vilamoura af in amper 61 slagen. Is zijn voorsprong van 4 slagen op de nummer 2, de Spanjaard Arnaus, voldoende om nu al van de winst te dromen? .

  Pieters en Colsaerts in de subtop, droomrondje voor de Italiaan Bertasio

  Ondanks twee bogeys kort na elkaar halverwege heeft Thomas Pieters de eerste dag van de Porgual Masters in de top 10 afgesloten. Nicolas Colsaerts volgt 1 slag verderop, na 3 birdies en 1 eagle maar ook 3 bogeys.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De kloof met leider Nino Bertasio is wel al groot. De Italiaan werkte zijn rondje in Vilamoura af in amper 61 slagen. Is zijn voorsprong van 4 slagen op de nummer 2, de Spanjaard Arnaus, voldoende om nu al van de winst te dromen?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

","textStripped":"Ondanks twee bogeys kort na elkaar halverwege heeft Thomas Pieters de eerste dag van de Porgual Masters in de top 10 afgesloten. Nicolas Colsaerts volgt 1 slag verderop, na 3 birdies en 1 eagle maar ook 3 bogeys. De kloof met leider Nino Bertasio is wel al groot. De Italiaan werkte zijn rondje in Vilamoura af in amper 61 slagen. Is zijn voorsprong van 4 slagen op de nummer 2, de Spanjaard Arnaus, voldoende om nu al van de winst te dromen?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2186490","title":"Nicolas Colsaerts met een eagle op de 12e hole","source":"","time":"??+?","eventTime":1636052269457,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1456286885513506821"},{"eventId":"2186525","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1636052160000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1456238271248338948"}],"matchId":"3303990","name":"golf Portugal Masters","startTime":"2021-11-03T15:11:00.000+0100","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3303990"}}},"title":"Portugal Masters","matchID":"3303990","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1636221957328","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3303990","interval":10}-->
Golf
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement