Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Maakt Eupen tegen Zulte Waregem een einde aan zijn verliesreeks?

LIVE: Maakt Eupen tegen Zulte Waregem een einde aan zijn verliesreeks?

za 06 november 2021 16:08 KAS Eupen Zulte Waregem nuJupiler Pro LeagueSpeeldag 1406-11-2021 16:15 Na een goede start in de JPL zit er de laatste weken wat zand in de Eupense machine. De Oostkantonners verloren hun laatste drie competitiewedstrijden en hopen tegen Zulte Waregem, de 15e in de stand, weer aan te knopen met een zege. Essevee moet zich dan weer herpakken na de pandoering tegen Racing Genk. Volg de wedstrijd vanaf 16.15 uur. Fase per fase 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. Eupen brengt de bal aan het rollen. Winnen tegen Zulte Waregem lukte de ploeg nog nooit. Vandaag wel? .AftrapEupen brengt de bal aan het rollen. Winnen tegen Zulte Waregem lukte de ploeg nog nooit. Vandaag wel? 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 16:02vooraf, 16 uur 02. Zwakste defensie van 1A. Met de 6 goals die Zulte Waregem op de vorige speeldag incasseerde tegen Racing Genk staat de teller na 13 speeldagen op 32 tegengoals. Gemiddeld meer dan 2 tegengoals per wedstrijd dus, geen enkele ploeg in 1A doet slechter. Buitenshuis kon Zulte Waregem de schade beperken tot 11 tegengoals, op eigen veld slikte het er maar liefst 21. Essevee kon ook nog maar 1 keer de nul houden. .Zwakste defensie van 1AMet de 6 goals die Zulte Waregem op de vorige speeldag incasseerde tegen Racing Genk staat de teller na 13 speeldagen op 32 tegengoals. Gemiddeld meer dan 2 tegengoals per wedstrijd dus, geen enkele ploeg in 1A doet slechter. Buitenshuis kon Zulte Waregem de schade beperken tot 11 tegengoals, op eigen veld slikte het er maar liefst 21. Essevee kon ook nog maar 1 keer de nul houden. 15:53vooraf, 15 uur 53. Net als Zulte Waregem kan Eupen dit seizoen buitenshuis betere cijfers voorleggen dan op eigen veld. In 7 uitwedstrijden pakte het 13 punten, thuis moest het in 6 duels vrede nemen met 7 punten. .Net als Zulte Waregem kan Eupen dit seizoen buitenshuis betere cijfers voorleggen dan op eigen veld. In 7 uitwedstrijden pakte het 13 punten, thuis moest het in 6 duels vrede nemen met 7 punten. 15:50vooraf, 15 uur 50. Wissel in doel bij Eupen. Geen Himmelmann in doel bij Eupen vandaag. Hij zit met een lichte blessure op de bank en wordt tussen de palen vervangen door Nurudeen. Ook Déom en N'Dri verdwijnen uit de basisploeg. Peeters neemt zijn plek in de startelf weer in en ook Nuhu mag dit keer aan de wedstrijd beginnen. .Wissel in doel bij EupenGeen Himmelmann in doel bij Eupen vandaag. Hij zit met een lichte blessure op de bank en wordt tussen de palen vervangen door Nurudeen. Ook Déom en N’Dri verdwijnen uit de basisploeg. Peeters neemt zijn plek in de startelf weer in en ook Nuhu mag dit keer aan de wedstrijd beginnen. 15:35vooraf, 15 uur 35. Essevee sterker uit dan thuis. Zulte Waregem doet het dit seizoen beter buitenshuis dan op eigen veld. Twee van de drie zeges die het tot dusver behaalde, boekte Essevee op bezoek bij STVV en KV Oostende. In 6 uitwedstrijden pakte Zulte Waregem 8 punten,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement