Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Superdag brengt Thomas Pieters op gedeelde 2e plaats in Portugal

Superdag brengt Thomas Pieters op gedeelde 2e plaats in Portugal

18:2318 uur 23. Topdag voor Pieters, baaldag voor Colsaerts. Thomas Pieters heeft zich met een rondje van 64 slagen (7 onder par) naar de gedeelde plaats gekatapulteerd. Pieters liet maar 1 bogey (+1) optekenen en maar liefst 6 birdies (-1) en 1 eagle (-2). Samen met de Fransman Pavon tekende hij zo voor de beste prestatie van de dag. Pieters komt ook op 2 slagen van leider Nino Bertasio, die na zijn wonderdag van gisteren al een deel van zijn pluimen verloor. Voor Nicolas Colsaerts rest er nog weinig eer. Met een rondje van +2 haalde hij als laatste de cut, maar de top 10 lijkt al te ver gaan vliegen. .Topdag voor Pieters, baaldag voor ColsaertsThomas Pieters heeft zich met een rondje van 64 slagen (7 onder par) naar de gedeelde plaats gekatapulteerd. Pieters liet maar 1 bogey (+1) optekenen en maar liefst 6 birdies (-1) en 1 eagle (-2). Samen met de Fransman Pavon tekende hij zo voor de beste prestatie van de dag.Pieters komt ook op 2 slagen van leider Nino Bertasio, die na zijn wonderdag van gisteren al een deel van zijn pluimen verloor.Voor Nicolas Colsaerts rest er nog weinig eer. Met een rondje van +2 haalde hij als laatste de cut, maar de top 10 lijkt al te ver gaan vliegen.05-11-2021 05-11-2021. 19:5919 uur 59. Pieters en Colsaerts in de subtop, droomrondje voor de Italiaan Bertasio. Ondanks twee bogeys kort na elkaar halverwege heeft Thomas Pieters de eerste dag van de Porgual Masters in de top 10 afgesloten. Nicolas Colsaerts volgt 1 slag verderop, na 3 birdies en 1 eagle maar ook 3 bogeys. De kloof met leider Nino Bertasio is wel al groot. De Italiaan werkte zijn rondje in Vilamoura af in amper 61 slagen. Is zijn voorsprong van 4 slagen op de nummer 2, de Spanjaard Arnaus, voldoende om nu al van de winst te dromen? .Pieters en Colsaerts in de subtop, droomrondje voor de Italiaan BertasioOndanks twee bogeys kort na elkaar halverwege heeft Thomas Pieters de eerste dag van de Porgual Masters in de top 10 afgesloten. Nicolas Colsaerts volgt 1 slag verderop, na 3 birdies en 1 eagle maar ook 3 bogeys.De kloof met leider Nino Bertasio is wel al groot. De Italiaan werkte zijn rondje in Vilamoura af in amper 61 slagen. Is zijn voorsprong van 4 slagen op de nummer 2, de Spanjaard Arnaus, voldoende om nu al van de winst te dromen? 19:57Nicolas Colsaerts met een eagle op de 12e hole. 19 uur 57.Nicolas Colsaerts met een eagle op de 12e hole 19:5619 uur 56.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement