Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Blijft OH Leuven tegen Oostende voor een 7e wedstrijd op een rij ongeslagen?

Blijft OH Leuven tegen Oostende voor een 7e wedstrijd op een rij ongeslagen?

Fase per fase 20:02vooraf, 20 uur 02. 19:59vooraf, 19 uur 59. Goeie ritme. Met voorlopig slechts 2 overwinningen in de competitie kan OH Leuven niet echt spreken van een geweldige seizoenstart, maar het is bijzonder lastig om de promovendus van vorig jaar te kloppen. OHL verloor in alle competities al niet meer sinds 18 september (2-0 op het veld van KV Mechelen). Nadien volgden 4 gelijke spelen tegen onder meer Club Brugge en Anderlecht en een 4-1-zege tegen STVV.  .Goeie ritmeMet voorlopig slechts 2 overwinningen in de competitie kan OH Leuven niet echt spreken van een geweldige seizoenstart, maar het is bijzonder lastig om de promovendus van vorig jaar te kloppen.OHL verloor in alle competities al niet meer sinds 18 september (2-0 op het veld van KV Mechelen). Nadien volgden 4 gelijke spelen tegen onder meer Club Brugge en Anderlecht en een 4-1-zege tegen STVV.  19:50vooraf, 19 uur 50. Tevreden Brys. OH Leuven kreeg vorig weekend de kans om met een onverhoopte driepunter op het veld van Anderlecht aan de haal te gaan, maar spits Kaba miste in de slotminuut de cruciale strafschop. Coach Marc Brys is duidelijk niet ontevreden en behoudt zijn basiselftal. Onder meer de getalenteerde Keita, Schrijvers en Dewaest zijn dus opnieuw basisklanten.  .Tevreden BrysOH Leuven kreeg vorig weekend de kans om met een onverhoopte driepunter op het veld van Anderlecht aan de haal te gaan, maar spits Kaba miste in de slotminuut de cruciale strafschop.Coach Marc Brys is duidelijk niet ontevreden en behoudt zijn basiselftal. Onder meer de getalenteerde Keita, Schrijvers en Dewaest zijn dus opnieuw basisklanten.  19:49vooraf, 19 uur 49. 19:45vooraf, 19 uur 45. Speeldag 14. Gisteren waren AA Gent, Racing Genk en Antwerp nog aan zet in Europa en vanavond gaan we alweer verder met de Jupiler Pro League. OH Leuven gaat thuis tegen KV Oostende op zoek naar een derde seizoenszege. Beluister de wedstrijd live via Radio 1 of volg op deze pagina met tekstupdates. .Speeldag 14Gisteren waren AA Gent, Racing Genk en Antwerp nog aan zet in Europa en vanavond gaan we alweer verder met de Jupiler Pro League. OH Leuven gaat thuis tegen KV Oostende op zoek naar een derde seizoenszege.Beluister de wedstrijd live via Radio 1 of volg op deze pagina met tekstupdates. 19:25vooraf, 19 uur 25.19:25 – VoorafVooraf, 19 uur 25

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement