Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Mbemba (ex-Anderlecht) doet Milan eerste punt cadeau met owngoal

Mbemba (ex-Anderlecht) doet Milan eerste punt cadeau met owngoal

wo 03 november 2021 21:08 AC Milan FC Porto einde116' – Doelpunt – Luis Díaz (0 – 1)90+2' – Geel – Francisco Chico Conceicao86' – Verv. Otavio door Toni Martinez85' – Verv. Mehdi Taremi door Pepê85' – Verv. Rafael Leão door Daniel Maldini80' – Verv. Luis Díaz door Bruno Costa79' – Verv. Evanilson door Francisco Chico Conceicao76' – Verv. Olivier Giroud door Zlatan Ibrahimovic73' – Geel – Vítor Ferreira70' – Verv. Sérgio Oliveira door Vítor Ferreira68' – Verv. Sandro Tonali door Franck Kessié68' – Verv. Brahim Díaz door Rade Krunic65' – Geel – Chancel Mbemba61' – Own goal – Chancel Mbemba (1 – 1)55' – Geel – Fikayo Tomori49' – Geel – Marko GrujicUEFA Champions LeagueSpeeldag 403-11-2021 18:456'Luis Díaz0 – 161'Chancel Mbemba1 – 1 AC Milan heeft de 0 weggepoetst in de Champions League. Tegen Porto kwamen Saelemaekers en co al vroeg op achterstand, maar op het uur tikte ex-Anderlecht-verdediger Mbemba de gelijkmaker in eigen doel. Saelemaekers stond 90 minuten tussen de lijnen bij Milan. AC Milan beleefde nog niet veel plezier aan zijn eerste Champions League-deelname in 7 jaar. Tegen Liverpool, Atletico en Porto verloor het in de heenronde telkens met 1 goal verschil.   Ook in de terugmatch tegen Porto dreigde Milan opnieuw naast zijn eerste punten te grijpen. Luis Diaz opende al na 6 minuten de score voor de Portugezen.   Nadat Olivier Giroud pal op Porto-doelwachter Costa had getrapt, ging Chancel Mmemba (ex-Anderlecht) pijnlijk in de fout. Hij tikte een voorzet van Kalulu in eigen doel. Zo behoudt Milan nog een waterkansje op de volgende ronde van de Champions League. Fase per fase 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopen 90+2'Gele kaart voor Francisco Chico Conceicao van FC Porto tijdens tweede helft, minuut 92Francisco Chico ConceicaoFC Porto 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij FC Porto, Toni Martinez erin, Otavio eruitwisselOtavioToni MartinezFC Porto 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij FC Porto, Pepê erin, Mehdi Taremi eruitwisselMehdi Taremi PepêFC Porto 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij AC Milan, Daniel Maldini erin, Rafael Leão eruitwisselRafael LeãoDaniel MaldiniAC Milan 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij FC Porto, Bruno Costa erin, Luis Díaz eruitwisselLuis DíazBruno CostaFC Porto 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij FC Porto, Francisco Chico Conceicao erin, Evanilson eruitwisselEvanilsonFrancisco Chico ConceicaoFC Porto 76'tweede helft, minuut 76. Vervanging bij AC Milan, Zlatan Ibrahimovic erin, Olivier Giroud eruitwisselOlivier GiroudZlatan IbrahimovicAC Milan 73'Gele kaart voor Vítor Ferreira van FC Porto tijdens tweede helft, minuut 73Vítor FerreiraFC Porto 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij FC Porto, Vítor Ferreira erin, Sérgio Oliveira eruitwisselSérgio OliveiraVítor FerreiraFC Porto 68'tweede helft, minuut 68. Vervanging bij AC Milan, Franck Kessié erin, Sandro Tonali eruitwisselSandro TonaliFranck KessiéAC Milan 68'tweede helft, minuut 68. Vervanging bij AC Milan, Rade Krunic erin, Brahim Díaz eruitwisselBrahim DíazRade KrunicAC Milan 65'Gele kaart voor Chancel Mbemba van FC Porto tijdens tweede helft, minuut 65Chancel MbembaFC Porto 61'Owngoal tijdens tweede helft, minuut 61 door Chancel Mbemba van AC Milan. 1, 1.own goalAC Milan FC Porto einde11Chancel MbembaAC Milan 55'Gele kaart voor Fikayo Tomori van AC Milan tijdens tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement