Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Antwerp gaat zonder publiek op zoek naar eerste driepunter tegen Fenerbahçe

LIVE: Antwerp gaat zonder publiek op zoek naar eerste driepunter tegen Fenerbahçe

Fase per fase 1'eerste helft, minuut 1. Felle start van Antwerp. Fischer kan zich meteen doorzetten en de bal voor doel brengen, maar Özer is alert en komt goed tussenbeide. .Felle start van Antwerp. Fischer kan zich meteen doorzetten en de bal voor doel brengen, maar Özer is alert en komt goed tussenbeide. 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. Geen publiek en ook geen foutenmarge voor Antwerp. Kan het de volle buit pakken tegen Fenerbahçe? Ze zijn eraan begonnen! .AftrapGeen publiek en ook geen foutenmarge voor Antwerp. Kan het de volle buit pakken tegen Fenerbahçe? Ze zijn eraan begonnen! 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 20:46vooraf, 20 uur 46. Frankfurt verstevigt leiderspositie. De andere groepswedstrijd tussen Olympiakos en Frankfurt is zopas afgefloten. Met een late goal van Hauge in de extra tijd heeft Frankfurt op de valreep de volle buit gepakt in Griekenland. Frankfurt verstevigt zo zijn leiderspositie in Groep D met 4 punten voorsprong op Olympiakos. Ook voor Antwerp is dit mogelijk goed nieuws. Olympiakos en dus de tweede plaats blijft binnen bereik. Met een thuiszege vanavond nadert Antwerp tot op 2 punten van de Griekse topclub. .Frankfurt verstevigt leiderspositieDe andere groepswedstrijd tussen Olympiakos en Frankfurt is zopas afgefloten. Met een late goal van Hauge in de extra tijd heeft Frankfurt op de valreep de volle buit gepakt in Griekenland. Frankfurt verstevigt zo zijn leiderspositie in Groep D met 4 punten voorsprong op Olympiakos.Ook voor Antwerp is dit mogelijk goed nieuws. Olympiakos en dus de tweede plaats blijft binnen bereik. Met een thuiszege vanavond nadert Antwerp tot op 2 punten van de Griekse topclub. 20:29vooraf, 20 uur 29. Knokken voor Europese overwintering. Na amper 1 punt uit 3 groepswedstrijden is de foutenmarge bijzonder klein geworden voor Antwerp. Met een overwinning vanavond doet het nog mee voor een verlengd verblijf in de Europa League. In de onderlinge duels met Frankfurt en Olympiakos kan Antwerp dan nog het verschil maken.  De derde plaats in de poule levert een overwintering in de Conference League op. Ook daarvoor kan het vanavond dus maar beter winnen en zo over de Turkse ploeg springen. .Knokken voor Europese overwinteringNa amper 1 punt uit 3 groepswedstrijden is de foutenmarge bijzonder klein geworden voor Antwerp. Met een overwinning vanavond doet het nog mee voor een verlengd verblijf in de Europa League. In de onderlinge duels met Frankfurt en Olympiakos kan Antwerp dan nog het verschil maken. De derde plaats in de poule levert een overwintering in de Conference League op. Ook daarvoor kan het vanavond dus maar beter winnen en zo over de Turkse ploeg springen. 20:25vooraf, 20 uur 25.Europa League Hoe staan de Belgische clubs ervoor vanavond in Europa? 20:24vooraf, 20 uur 24. Geen Valencia bij Fenerbahçe. Antwerp hoeft vanavond Enner Valencia niet te vrezen. De Ecuadoraan trof twee keer raak in de heenwedstrijd, maar mist de return door een enkelblessure. .Geen Valencia bij FenerbahçeAntwerp hoeft vanavond Enner Valencia niet te vrezen. De Ecuadoraan trof twee keer raak in de heenwedstrijd, maar mist de return door een enkelblessure. 20:15vooraf, 20 uur 15. Flink gewijzigd Fenerbahçe. Bij Fenerbahçe geen Bayindir in doel zoals in de heenwedstrijd, wel ex-Westerlo-doelman Berke Özer. Daarnaast komen ook Novak, Hakan Yandas, Kahveci en Meyer nieuw in de basis. .Flink gewijzigd FenerbahçeBij Fenerbahçe geen Bayindir in doel zoals in de heenwedstrijd, wel ex-Westerlo-doelman Berke Özer. Daarnaast komen ook Novak, Hakan Yandas, Kahveci en Meyer nieuw in de basis. 20:12De basiself van Fenerbahçe. vooraf, 20 uur 12.De basiself van Fenerbahçe 19:46vooraf, 19 uur 46. Opstelling Antwerp. Brian Priske heeft de Europese aspiraties van Antwerp duidelijk nog niet opgegeven, want hij stelt zijn nagenoeg sterkste team op. Frey krijgt in de spits de voorkeur op jongens als Samatta, Eggestein en Balikwisha, achteraan verdringt Almeida Engels naar de bank. .Opstelling AntwerpBrian Priske heeft de Europese aspiraties van Antwerp duidelijk nog niet opgegeven, want hij stelt zijn nagenoeg sterkste team op. Frey krijgt in de spits de voorkeur op jongens als Samatta, Eggestein en Balikwisha, achteraan verdringt Almeida Engels naar de bank. 19:45vooraf, 19 uur 45. 19:44vooraf, 19 uur 44.Europa League Harde kern Antwerp zet boel in lichterlaaie aan Bosuil, maar druipt toch weer af 15:04vooraf, 15 uur 04. “We gaan hoog druk zetten”. “We hebben nochtans al goede dingen getoond in Europa, maar het resultaat is te weinig”, zegt brian Priske. “Bij Fenerbahçe hebben we een van onze beste matchen gespeeld, met goed positiespel, pressing en goals.” “Fenerbahçe heeft de laatste tijd ook mindere resultaten behaald en kampt met wat blessures. We moeten proberen om onzekerheid te creëren bij hen door hoge druk te zetten.” .”We gaan hoog druk zetten””We hebben nochtans al goede dingen getoond in Europa, maar het resultaat is te weinig”, zegt brian Priske. “Bij Fenerbahçe hebben we een van onze beste matchen gespeeld, met goed positiespel, pressing en goals.””Fenerbahçe heeft de laatste tijd ook mindere resultaten behaald en kampt met wat blessures. We moeten proberen om onzekerheid te creëren bij hen door hoge druk te zetten.” 09:42vooraf, 09 uur 42. 09:15vooraf, 09 uur 15. “Zeker nu we uitgeschakeld zijn in de Beker van België, willen we na Nieuwjaar nog actief zijn in Europa. Dan moeten we we winnen van Fenerbahçe.”. Björn Engels.”Zeker nu we uitgeschakeld zijn in de Beker van België, willen we na Nieuwjaar nog actief zijn in Europa. Dan moeten we we winnen van Fenerbahçe.”Björn Engels 09:10vooraf, 09 uur 10. Fenerbahçe-coach: “Antwerp heeft een goed team”. Na 3 competitienederlagen op een rij en 2 op 9 in de Europa League wil Fenerbahçe koste wat kost punten sprokkelen op de Bosuil. “We willen goed voetbal brengen én een goed resultaat boeken, maar we weten dat Antwerp een goed team heeft”, zegt Fenerbahçe-coach Vitor Pereira. “Dat we elkaar nu kennen, betekent wel dat we wat correcties kunnen doorvoeren ten opzichte van de vorige wedstrijd. Een zege tegen Antwerp is nodig om weer vertrouwen te krijgen.” .Fenerbahçe-coach: “Antwerp heeft een goed team”Na 3 competitienederlagen op een rij en 2 op 9 in de Europa League wil Fenerbahçe koste wat kost punten sprokkelen op de Bosuil. “We willen goed voetbal brengen én een goed resultaat boeken, maar we weten dat Antwerp een goed team heeft”, zegt Fenerbahçe-coach Vitor Pereira.”Dat we elkaar nu kennen, betekent wel dat we wat correcties kunnen doorvoeren ten opzichte van de vorige wedstrijd. Een zege tegen Antwerp is nodig om weer vertrouwen te krijgen.”09:10 – VoorafVooraf, 09 uur 10 Opstelling Antwerp. Jean Butez, Jelle Bataille, Dinis Almeida, Ritchie De Laet, Sam Vines, Pieter Gerkens, Alhassan Yusuf, Viktor Fischer, Birger Verstraete, Benson Manuel, Michael FreyOpstelling AntwerpJean Butez, Jelle Bataille, Dinis Almeida, Ritchie De Laet, Sam Vines, Pieter Gerkens, Alhassan Yusuf, Viktor Fischer, Birger Verstraete, Benson Manuel, Michael Frey Opstelling Fenerbahçe. Berke Özer, Marcel Tisserand, Kim Min-Jae, Filip Novák, Bright Osayi-Samuel, José Sosa, Mert Hakan Yandas, Ferdi Kadioglu, Irfan Kahveci, Mërgim Berisha, Max MeyerOpstelling FenerbahçeBerke Özer, Marcel Tisserand, Kim Min-Jae, Filip Novák, Bright Osayi-Samuel, José Sosa, Mert Hakan Yandas, Ferdi Kadioglu, Irfan Kahveci, Mërgim Berisha, Max Meyer – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement