Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Laurent Depoitre: “Na zware periode vol blessures nu tijd om efficiënter te zijn”

Laurent Depoitre: “Na zware periode vol blessures nu tijd om efficiënter te zijn”

Fase per fase 09:43vooraf, 09 uur 43.Conference League AA Gent sluit bezoekersvak voor match tegen Partizan Belgrado 09:02vooraf, 09 uur 02. Tissoudali en ik zijn zeer complementair. Dat moet tegen Partizan resulteren in doelpunten. Laurent Depoitre.Tissoudali en ik zijn zeer complementair. Dat moet tegen Partizan resulteren in doelpunten.Laurent Depoitre 09:00vooraf, 09 uur . Depoitre: “Efficiënter uit de hoek komen”. Laurent Depoitre kreeg dit seizoen al heel wat kritiek te verduren, maar voelt dat hij stilaan naar zijn beste vorm groeit. “Ik heb een zware periode achter de rug waardoor ik in mijn progressie afgeremd werd door tal van blessures”, legde de 32-jarige spits uit op de persconferentie.  “Voor het ogenblik kan ik de wedstrijden aan elkaar breien en ken ik niet zoveel problemen meer. Ik ben daar zeer tevreden mee en hoop dat nog lange tijd te kunnen volhouden.” Trainer Hein Vanhaezebrouck sprak zijn volste vertrouwen uit in zijn sterke spits. Al ziet Depoitre zelf nog wat werkpuntjes: “Ik hoop wel nog iets efficiënter uit de hoek te kunnen komen de komende matchen.” “Met Tarik Tissoudali klikt het wel”, meent hij over zijn spitsbroeder. “Hij heeft een sterke dribbel in de voeten. Wij zijn zeer complementair en dat moet resulteren in doelpunten. Zo ook tegen Partizan Belgrado.” .Depoitre: “Efficiënter uit de hoek komen”Laurent Depoitre kreeg dit seizoen al heel wat kritiek te verduren, maar voelt dat hij stilaan naar zijn beste vorm groeit. “Ik heb een zware periode achter de rug waardoor ik in mijn progressie afgeremd werd door tal van blessures”, legde de 32-jarige spits uit op de persconferentie. “Voor het ogenblik kan ik de wedstrijden aan elkaar breien en ken ik niet zoveel problemen meer. Ik ben daar zeer tevreden mee en hoop dat nog lange tijd te kunnen volhouden.”Trainer Hein Vanhaezebrouck sprak zijn volste vertrouwen uit in zijn sterke spits. Al ziet Depoitre zelf nog wat werkpuntjes: “Ik hoop wel nog iets efficiënter uit de hoek te kunnen komen de komende matchen.””Met Tarik Tissoudali klikt het wel”, meent hij over zijn spitsbroeder. “Hij heeft een sterke dribbel in de voeten. Wij zijn zeer complementair en dat moet resulteren in doelpunten. Zo ook tegen Partizan Belgrado.”04-11-2021 04-11-2021. 16:34vooraf, 16 uur 34. Ik kan op enkele belangrijke spelers geen beroep doen, dat is een serieuze domper voor deze belangrijke partij. Aleksandar Stanojevic.Ik kan op enkele belangrijke spelers geen beroep doen, dat is een serieuze domper voor deze belangrijke partij.Aleksandar Stanojevic 16:32vooraf, 16 uur 32. Partizan-coach: “Gaan vol onze kans in terugmatch”. “We hebben de eerste match dan wel verloren, maar we gaan vol onze kans gaan in de terugmatch op Gent”, blikte Aleksandar Stanojevic vooruit.  Over zijn basiself wil hij nog niets kwijt. “Ik kan op enkele belangrijke spelers geen beroep doen, dat is een serieuze domper voor deze belangrijke partij. Ik heb de elf starters al in mijn hoofd maar ik wil zo lang mogelijk wachten om onze exacte ploeg vrij te geven.” .Partizan-coach: “Gaan vol onze kans in terugmatch””We hebben de eerste match dan wel verloren, maar we gaan vol onze kans gaan in de terugmatch op Gent”, blikte Aleksandar Stanojevic vooruit. Over zijn basiself wil hij nog niets kwijt. “Ik kan op enkele belangrijke spelers geen beroep doen, dat is een serieuze domper voor deze belangrijke partij. Ik heb de elf starters al in mijn hoofd maar ik wil zo lang mogelijk wachten om onze exacte ploeg vrij te geven.” 16:30vooraf, 16 uur 30.Conference League Vanhaezebrouck: “Zorgen dat we morgen al zeker zijn van groepswinst”16:30 – VoorafVooraf, 16 uur 30 Opstelling KAA Gent. Sinan Bolat, Joseph Okumu, Michael Ngadeu-Ngadjui, Andreas Hanche-Olsen, Núrio, Sven Kums, Julien De Sart, Matisse Samoise, Tarik Tissoudali, Roman Bezoes, Laurent DepoitreOpstelling KAA GentSinan Bolat, Joseph Okumu, Michael Ngadeu-Ngadjui, Andreas Hanche-Olsen, Núrio, Sven Kums, Julien De Sart, Matisse Samoise, Tarik Tissoudali, Roman Bezoes, Laurent Depoitre Opstelling Partizan Belgrado. Aleksandar Popovic, Aleksandar Miljkovic, Nemanja Miletic, Igor Vujacic, Marko Zivkovic, Queensy Menig, Milos Jojic, Bibras Natcho, Sasa Zdjelar, Lazar Markovic, Ricardo GomesOpstelling Partizan BelgradoAleksandar Popovic, Aleksandar Miljkovic, Nemanja Miletic, Igor Vujacic, Marko Zivkovic, Queensy Menig, Milos Jojic, Bibras Natcho, Sasa Zdjelar, Lazar Markovic, Ricardo Gomes – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement