Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Wijnaldum: “Het verschil met of zonder Messi is momenteel niet groot”

Wijnaldum: “Het verschil met of zonder Messi is momenteel niet groot”

Fase per fase 09:47vooraf, 09 uur 47. No Messi, no problem? Club Brugge moet vandaag hopen dat RB Leipzig geen punten kan sprokkelen tegen Paris Saint Germain. Onze landgenoten kunnen voor die opdracht niet rekenen op Lionel Messi. De Argentijn blijft met een hamstring- en knieblessure thuis. Toch beslaat zijn afwezigheid niet meteen een krater in het spel van PSG, volgens de Nederlandse middenvelder Georginio Wijnaldum. “Elk team met Messi erbij is sterker. Maar “Leo” moet zich momenteel nog wat aanpassen. Het verschil vandaag, met of zonder hem, is niet zo groot.” Ook Jesse Marsch, de coach van RBL, weet dat het gevaar bij de tegenstander vanuit meerdere hoeken kan komen: “Het collectief van PSG is niet beperkt tot één speler. Het wordt een bijzonder moeilijke opgave om vandaag iets uit de brand te slepen.” .No Messi, no problem?Club Brugge moet vandaag hopen dat RB Leipzig geen punten kan sprokkelen tegen Paris Saint Germain. Onze landgenoten kunnen voor die opdracht niet rekenen op Lionel Messi. De Argentijn blijft met een hamstring- en knieblessure thuis.Toch beslaat zijn afwezigheid niet meteen een krater in het spel van PSG, volgens de Nederlandse middenvelder Georginio Wijnaldum.”Elk team met Messi erbij is sterker. Maar “Leo” moet zich momenteel nog wat aanpassen. Het verschil vandaag, met of zonder hem, is niet zo groot.”Ook Jesse Marsch, de coach van RBL, weet dat het gevaar bij de tegenstander vanuit meerdere hoeken kan komen: “Het collectief van PSG is niet beperkt tot één speler. Het wordt een bijzonder moeilijke opgave om vandaag iets uit de brand te slepen.”03-11-2021 03-11-2021. 10:42vooraf, 10 uur 42. Messi blijft in Parijs. Lionel Messi mist de Champions League-wedstrijd van PSG tegen RB Leipzig. De Argentijn heeft last van zijn hamstrings en heeft pijn aan zijn knie na een kneuzing. Coach Mauricio Pochettino wil geen risico's nemen en liet Messi dan ook thuis. Ook Sergio Ramos, Marco Verratti en Leandro Paredes missen het duel in Leipzig. .Messi blijft in ParijsLionel Messi mist de Champions League-wedstrijd van PSG tegen RB Leipzig. De Argentijn heeft last van zijn hamstrings en heeft pijn aan zijn knie na een kneuzing. Coach Mauricio Pochettino wil geen risico’s nemen en liet Messi dan ook thuis. Ook Sergio Ramos, Marco Verratti en Leandro Paredes missen het duel in Leipzig. 10:40vooraf, 10 uur 40.10:40 – VoorafVooraf, 10 uur 40 Opstelling RB Leipzig. Péter Gulácsi, Nordi Mukiele, Mohamed Simakan, Willi Orban, Angeliño, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Amadou Haidara, Emil Forsberg, André SilvaOpstelling RB LeipzigPéter Gulácsi, Nordi Mukiele, Mohamed Simakan, Willi Orban, Angeliño, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Amadou Haidara, Emil Forsberg, André Silva Opstelling Paris Saint-Germain. Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Ander Herrera, Danilo Pereira, Idrissa Gueye, Ángel Di María, Kylian Mbappé, NeymarOpstelling Paris Saint-GermainKeylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Ander Herrera, Danilo Pereira, Idrissa Gueye, Ángel Di María, Kylian Mbappé, Neymar – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement