Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Stijlbreuk bij Brugge? “We zullen het langer gesloten houden”, aldus Mignolet

Stijlbreuk bij Brugge? “We zullen het langer gesloten houden”, aldus Mignolet

wo 03 november 2021 09:36 Manchester City Club Brugge 21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 403-11-2021 21:00 In de Champions League speelt Club Brugge woensdagavond zijn 4e groepswedstrijd. Manchester City deelde in Brugge een oplawaai uit aan de Belgische kampioen. Hoe liggen de kaarten in het Etihad Stadium? Fase per fase 09:45De Ketelaere en co maakten gisteren al kennis met het heilige gras van City. vooraf, 09 uur 45.De Ketelaere en co maakten gisteren al kennis met het heilige gras van City. 09:31vooraf, 09 uur 31. Stijlbreuk bij Club Brugge. Hoe kraak je de code van Pep Guardiola? Club Brugge trok vorige keer de kaart van een hoog blok met constante pressing. Dat plannetje ging al snel in rook op toen Joao Cancelo na 30 minuten de ban brak. Het werd nog 1-5. Deze keer lijkt Club Brugge een iets conservatiever plan in te bouwen. “We zullen het morgen iets langer gesloten moeten houden dan 2 weken geleden. We kregen thuis op het einde enkele kansen, daar gaan we morgen opnieuw vol voor”, vertelde Simon Mignolet. .Stijlbreuk bij Club BruggeHoe kraak je de code van Pep Guardiola?Club Brugge trok vorige keer de kaart van een hoog blok met constante pressing. Dat plannetje ging al snel in rook op toen Joao Cancelo na 30 minuten de ban brak. Het werd nog 1-5.Deze keer lijkt Club Brugge een iets conservatiever plan in te bouwen. “We zullen het morgen iets langer gesloten moeten houden dan 2 weken geleden. We kregen thuis op het einde enkele kansen, daar gaan we morgen opnieuw vol voor”, vertelde Simon Mignolet.03-11-2021 03-11-2021. 14:39vooraf, 14 uur 39. Hendry: “Vorige match was een harde les voor ons”.Hendry: “Vorige match was een harde les voor ons” 13:59vooraf, 13 uur 59. 13:58vooraf, 13 uur 58. We zijn gemotiveerd om een beter resultaat te halen. Het is altijd een ontgoocheling om te verliezen, maar we krijgen nu een kans om het goed te maken. Jack Hendry.We zijn gemotiveerd om een beter resultaat te halen. Het is altijd een ontgoocheling om te verliezen, maar we krijgen nu een kans om het goed te maken.Jack Hendry 13:58vooraf, 13 uur 58. Hendry: “Lessen getrokken uit heenwedstrijd”. Club Brugge verloor met 1-5 tegen Manchester City, maar hoopt op verplaatsing beter te doen. “Manchester City is een van de beste of misschien wel de beste ploeg ter wereld”, zegt Jack Hendry. “Het is een kans voor Club om naam te maken in Europa.” “Hopelijk kunnen we de fans trots maken met een goede prestatie. De heenwedstrijd was ontgoochelend. Het was een harde les, maar we hebben er lessen uit getrokken en dat willen we morgen tonen.” “De druk ligt bij City, want zij zijn de topfavoriet. Wij hebben niets te verliezen. We hebben al getoond dat we op dit niveau een resultaat kunnen halen. We willen vooral een goede prestatie neerzetten.” .Hendry: “Lessen getrokken uit heenwedstrijd”Club Brugge verloor met 1-5 tegen Manchester City, maar hoopt op verplaatsing beter te doen. “Manchester City is een van de beste of misschien wel de beste ploeg ter wereld”,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement