Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Moedige Red Wolves gaan strijdend ten onder tegen slimme Grieken

Moedige Red Wolves gaan strijdend ten onder tegen slimme Grieken

Vernieuwde ploeg start sterk De Red Wolves, met heel wat nieuwe en jonge namen, begonnen kwiek aan de wedstrijd. Scoren lukte niet in de openingsminuten, tot Yannick Glorieux een strafworp staalhard in het doel verwerkte. De Red Wolves tankte vertrouwen en bouwde de voorsprong uit naar 3-1. Griekenland was niet onder de indruk en vertrouwde op de snelle omschakeling. Een sterke troef van de bezoekers die zijn effect niet miste. Halfweg de eerste helft was er geen sprake meer van een kloof: 6-6. De thuisploeg had niet altijd het geluk aan zijn zijde. Meermaals troffen de Wolves het doelkader. Aan de overkant stuitte Griekenland dan weer op doelman Lettens. Met 7 reddingen hield hij de stand lang in evenwicht, maar een eindsprint van de bezoekers resulteerde in een voorsprong bij de rust: 12-14. Red Wolves geven zich niet zomaar gewonnen Al na 7 minuten in de tweede helft dichtten de Red Wolves het kloofje met de Grieken. Onder impuls van een De Beule en Glorieux – die foutloos bleef vanaf de strafworplijn – lag de wedstrijd vroeg in de tweede helft helemaal opnieuw open. De Belgen namen de bovenhand en konden zelfs proeven van de voorsprong, maar met een man minder kantelde de wedstrijd opnieuw. De Grieken maakte slim gebruik van het lege doel bij de Belgen. In enkele minuten keken de Wolves tegen een achterstand van 4 doelpunten aan.   Die kloof probeerden de Wolves tot op de laatste seconde te dichten, tevergeefs. Griekenland speelde de wedstrijd slim uit. Zondag speelt België in en tegen Kosovo zijn tweede groepswedstrijd. Kevin Jacobs: “Iets te veel balverliezen op cruciale momenten, en iets te weinig risico's genomen” Yannick Glorieux: “Waar loopt het fout? Puur concentratieverlies” Jeroen De Beule: “Het was absoluut niet goed genoeg” wedstrijden groep 1 Turkije Kosovo 25-23 BELGIE Griekenland 27-29 Griekenland Turkije zon Kosovo BELGIE zon 17 u stand in groep 1     M W G V +/- punten 1. Griekenland 1 1 0 0 +2 2 2. Turkije 1 1 0 0 +2 2 3. Kosovo 0 0 0 0 -2 0 4. België 1 0 0 1 -2 0 De top 2 van de groep stoot door naar de volgende kwalificatieronde.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement