Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Ongenaakbare Eli Iserbyt is nog maar eens het alfamannetje op de Koppenberg

Ongenaakbare Eli Iserbyt is nog maar eens het alfamannetje op de Koppenberg

Bekijk de samenvatting: Iserbyt gaat er al snel vandoor Nog maar 4 keer dit seizoen kon Eli Iserbyt niet winnen, slechts 1 keer stond hij niet op het podium. Een week voor het EK bestond er geen twijfel over dat de titelverdediger ook op “zijn” Koppenberg nog eens zijn visitekaartje zou afgeven.   Lars van der Haar kwam na het startsignaal dan wel als eerste boven op de pittige klim, Iserbyt zou in het veld meteen overnemen. En hoe?! De West-Vlaming deelde meteen een stevige prik uit, Toon Aerts en Van der Haar moesten de meubelen al redden.   Bij de tweede prik bleef alleen Toon Aerts nog over in het spoor van de leider. En een spannende tweestrijd zou het nooit worden. Bij de tweede beklimming van de Koppenberg gaf Iserbyt er nog eens een lap op. Hij ging op de trappers staan, Aerts zag sterretjes.   Toen Aerts in de achtervolging nog eens tegen de vlakte ging, was het pleit halverwege al beslecht. Ook een felle regenbui kon Iserbyt niet afstoppen. Integendeel, hij dreef vlot naar zijn 3e zege op rij op de Koppenberg na een indrukwekkend nummertje.   Twijfel maar niet wie volgend weekend de Belgische kopman op het EK is: Eli Iserbyt. Toon Aerts kon de schade voor het klassement nog enigszins beperken, zijn ploegmaat Lars van der Haar vervolledigde het podium.  Iserbyt met de ultieme versnelling in de 2e ronde Iserbyt: “Het ging perfect” “Het was heel goed, ik zat meteen in mijn ritme. Het ging perfect, het was een hele goede dag voor mij”, zei Iserbyt. “Ik had niet verwacht dat ik zo een goede dag zou hebben, omdat ik het voelde van Overijse.”   “Ik heb foutloos proberen te rijden, zeker op de kasseien was ik beter dan Toon, dus daar heb ik het kloofje ook geslagen. Het was zaak om alert te blijven en stevig door te rijden.”   Ook Toon Aerts besefte dat de 2e plek het hoogst haalbare was. “Eli is een lichte renner die zeer goed bergop kan rijden. In het veld kon ik het verschil nog enigszins beperken, maar op de kasseien speelt zijn gewicht in zijn voordeel.”   “Hij kon het verschil maken op de kasseien, behalve in de laatste ronde. Het EK zal te vergelijken zijn met vandaag. Ik denk dat het me zal liggen, dus ik kijk ernaar uit.” Reacties na de Koppenbergcross Rituitslag KoppenbergcrossRituitslag Koppenbergcross  naamresultaat1Eli Iserbytin 1u02'42″2Toon Aertsop 24″3Lars van der Haar1'18″4Corné van Kessel2'41″5Toon Vandebosch2'47″6Tom Meeusen2'59″7Lander Loockx3'04″8Michael Vanthourenhout3'15″9Jens Adams3'36″10Thijs Aerts3'59″ Fase per fase 16:0716 uur 07. Michael Vanthourenhout is compleet groggy aan de finish van de Koppenbergcross.Michael Vanthourenhout is compleet groggy aan de finish van de Koppenbergcross 16:0516 uur 05. Slotronde is een ererondje voor sterke Iserbyt in de Koppenbergcross.Slotronde is een ererondje voor sterke Iserbyt in de Koppenbergcross 16:0416 uur 04. Lars van der Haar, de tweede man van de Baloise – Trek Lions, vervolledigt het podium op 1'18″ van Iserbyt.  .Lars van der Haar, de tweede man van de Baloise – Trek Lions, vervolledigt het podium op 1’18” van Iserbyt.  16:0316 uur 03. Toon Aerts heeft moedig gestreden, maar vandaag viel er niets te doen aan Eli Iserbyt. Hij beperkt de schade uiteindelijk tot 23 seconden. Stevig geknokt in de slotronde dus.  .Toon Aerts heeft moedig gestreden, maar vandaag viel er niets te doen aan Eli Iserbyt. Hij beperkt de schade uiteindelijk tot 23 seconden. Stevig geknokt in de slotronde dus.  16:0216 uur 02 match afgelopen Iserbyt wint zijn derdeEli Iserbyt heeft een derde Koppenbergcross op rij gereden. Hij pakte stevig uit en was halfweg al klaar met enige rivaal Toon Aerts. 16:0116 uur 01. Iserbyt zal stevig moeten schrobben onder de douche, want zijn witte kampioenentrui is bijna potzwart. Het is een Koppenbergcross voor de geschiedenisboeken geworden.  .Iserbyt zal stevig moeten schrobben onder de douche, want zijn witte kampioenentrui is bijna potzwart. Het is een Koppenbergcross voor de geschiedenisboeken geworden.  15:5815 uur 58. Iserbyt valt niet stil: hij blijft een stevig tempo rijden en maakt amper foutjes. Er viel vandaag niet te doen aan de kopman van Pauwels Sauzen-Bingoal, die op weg is naar zijn 8e zege van het seizoen.  .Iserbyt valt niet stil: hij blijft een stevig tempo rijden en maakt amper foutjes. Er viel vandaag niet te doen aan de kopman van Pauwels Sauzen-Bingoal, die op weg is naar zijn 8e zege van het seizoen.  15:5715 uur 57. Er is werk aan om deze Eli Iserbyt te temmen. Paul Herygers.Er is werk aan om deze Eli Iserbyt te temmen.Paul Herygers 15:5515 uur 55. Iserbyt rijdt vandaag alles op een hoopje. Mario De Clercq.Iserbyt rijdt vandaag alles op een hoopje.Mario De Clercq 15:5315 uur 53. Toon Vandebosch en Michael Vanthourenhout rijden samen een voorlaatste keer de Koppenberg op. Ze zullen vandaag naast het podium vallen.  .Toon Vandebosch en Michael Vanthourenhout rijden samen een voorlaatste keer de Koppenberg op. Ze zullen vandaag naast het podium vallen.  15:53Slotronde. Eli Iserbyt moet nog één ronde overleven om zijn 3e zege op rij te boeken. Toon Aerts is niet dichterbij gekomen: schrijf op, 41 seconden achterstand.  . 15 uur 53. SlotrondeEli Iserbyt moet nog één ronde overleven om zijn 3e zege op rij te boeken. Toon Aerts is niet dichterbij gekomen: schrijf op, 41 seconden achterstand.  15:50Foutje van Iserbyt. Eli Iserbyt blijft met zijn stuur in de afsluiting hangen en moet even te voet verder. Een klein foutje, maar het zal zijn koppositie niet bedreigen.  . 15 uur 50. Foutje van IserbytEli Iserbyt blijft met zijn stuur in de afsluiting hangen en moet even te voet verder. Een klein foutje, maar het zal zijn koppositie niet bedreigen.  15:4815 uur 48. Toon Aerts weet dat hij moet blijven trappen als hij nog kans wil maken op de eindzege in de X2O-trofee. Het klassement is op tijd, dus het is zaak om de kloof zo klein mogelijk te houden.  .Toon Aerts weet dat hij moet blijven trappen als hij nog kans wil maken op de eindzege in de X2O-trofee. Het klassement is op tijd, dus het is zaak om de kloof zo klein mogelijk te houden.  15:4415 uur 44. De spanning is er een beetje uit. . Michel Wuyts.De spanning is er een beetje uit. Michel Wuyts 15:4415 uur 44. Lars van der Haar lijkt het pleit te winnen voor de 3e plek. Toon Vandebosch is teruggeslagen na een sterke start.  .Lars van der Haar lijkt het pleit te winnen voor de 3e plek. Toon Vandebosch is teruggeslagen na een sterke start.  15:4315 uur 43. Twijfel alvast niet wie volgend weekend de kopman wordt op het EK veldrijden. Titelverdediger Eli Iserbyt geeft nog maar eens een visitekaartje af.  .Twijfel alvast niet wie volgend weekend de kopman wordt op het EK veldrijden. Titelverdediger Eli Iserbyt geeft nog maar eens een visitekaartje af.  15:4215 uur 42. Iserbyt weer boven. Eli Iserbyt moet nog twee keer de Koppenberg beklimmen. De overwinning lijkt hem bijna niet meer te kunnen ontsnappen. Toon Aerts volgt nu al op 34 seconden.  .Iserbyt weer bovenEli Iserbyt moet nog twee keer de Koppenberg beklimmen. De overwinning lijkt hem bijna niet meer te kunnen ontsnappen. Toon Aerts volgt nu al op 34 seconden.  15:4015 uur 40. De regenbui lijkt vooral Toon Aerts wat verder te hebben weggespoeld. Hij is in elk geval niet dichter geglibberd.  .De regenbui lijkt vooral Toon Aerts wat verder te hebben weggespoeld. Hij is in elk geval niet dichter geglibberd.  15:3615 uur 36. De modder begint weer te blinken en je merkt dat Iserbyt wat voorzichtiger door een moeilijke strook gaat. Blijft iedereen recht? .De modder begint weer te blinken en je merkt dat Iserbyt wat voorzichtiger door een moeilijke strook gaat. Blijft iedereen recht? 15:34Regenbui. Zoals voorspeld gaan de paraplu's langs het parcours open. De renners zullen nu ook doorweekt over de streep komen in deze loodzware editie van de Koppenbergcross. Iserbyt ritst alvast zijn vestje dicht. . 15 uur 34. RegenbuiZoals voorspeld gaan de paraplu’s langs het parcours open. De renners zullen nu ook doorweekt over de streep komen in deze loodzware editie van de Koppenbergcross. Iserbyt ritst alvast zijn vestje dicht.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement