Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Beker van België basketbal: Leuven na 2e zege tegen Charleroi naar kwartfinales

Beker van België basketbal: Leuven na 2e zege tegen Charleroi naar kwartfinales

Het bekerseizoen 2021-2022 in het basketbal bij de mannen kent een nieuw format. Om de kleinere clubs meer kans te geven om tegen een grotere club uit te komen werd er begonnen met poules. In de 1/16e finales stuntte derdeklasser Falco Gent tegen eersteklasser Luik, maar die stunt kreeg geen vervolg tegen Brussels.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Beker van België basketbal

 1. 17 uur 36. Leuven is laatste kwartfinalist. Leuven heeft zich als laatste ploeg geplaatst voor de kwartfinales van de beker. Het won na de heen- ook de terugmatch in de 1/8e finales tegen Charleroi. Het werd vanmiddag in Leuven 77-63. Na de overwinning in de heenmatch bevestigde Leuven zijn overmacht met een nieuwe zege. Het waren enochtans de bezoekers die het beste van start gingen, met een 13-20-voorsprong na 10 minuten. De achterstand liep op tot 12 voordat Leuven de rollen volledig omdraaide en met een 39-36-voorsprong de rust in kon. Na de pauze gaf de thuisploeg geen krimp meer. Leuven liep nog verder weg: 77-63. Leuven en Charleroi waren de enige ploegen die een heen- en terugmatch moesten spelen. Eerder plaatsten ook Brussels, Antwerp, Mechelen, Aalst, titelverdediger Oostende, Bergen en Limburg United zich voor de kwartfinales van de beker. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Leuven is laatste kwartfinalist

  Leuven heeft zich als laatste ploeg geplaatst voor de kwartfinales van de beker. Het won na de heen- ook de terugmatch in de 1/8e finales tegen Charleroi. Het werd vanmiddag in Leuven 77-63.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Na de overwinning in de heenmatch bevestigde Leuven zijn overmacht met een nieuwe zege. Het waren enochtans de bezoekers die het beste van start gingen, met een 13-20-voorsprong na 10 minuten. De achterstand liep op tot 12 voordat Leuven de rollen volledig omdraaide en met een 39-36-voorsprong de rust in kon. Na de pauze gaf de thuisploeg geen krimp meer. Leuven liep nog verder weg: 77-63.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Leuven en Charleroi waren de enige ploegen die een heen- en terugmatch moesten spelen. Eerder plaatsten ook Brussels, Antwerp, Mechelen, Aalst, titelverdediger Oostende, Bergen en Limburg United zich voor de kwartfinales van de beker.

 2. 01-11-2021.

 3. 31-10-2021.

 4. 22 uur 25. Oostende en Aalst volgen voorbeeld Antwerp. Ook Oostende en Okapi Aalst stoten door naar de kwartfinales van de Beker.  De wedstrijd tussen Mailleux Comblain en de titelverdediger uit Oostende werd gestaakt met een score van 37-64. De spelers moesten de vloer verlaten omdat die wegens condensatie spekglad geworden was.  Okapi Aalst brak op zijn beurt geen druppeltje zweet tegen Oostkamp. Het domineerde de partij op verplaatsing en sloot autoritair met een 69-97-score af.  .

  Oostende en Aalst volgen voorbeeld Antwerp

  Ook Oostende en Okapi Aalst stoten door naar de kwartfinales van de Beker. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De wedstrijd tussen Mailleux Comblain en de titelverdediger uit Oostende werd gestaakt met een score van 37-64. De spelers moesten de vloer verlaten omdat die wegens condensatie spekglad geworden was. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Okapi Aalst brak op zijn beurt geen druppeltje zweet tegen Oostkamp. Het domineerde de partij op verplaatsing en sloot autoritair met een 69-97-score af. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 22 uur 16. Masterclass Antwerp Giants. Antwerp Giants doet wat het moet doen: als BNXT-ploeg kleiner broertje Royal IV Brussels (TDM1) oppeuzelen. Telenet Giants Atwerp demonstreerde met een monsterscore van 53-101 en stoot zo als 4e ploeg door naar de kwartfinales van de beker. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Masterclass Antwerp Giants

  Antwerp Giants doet wat het moet doen: als BNXT-ploeg kleiner broertje Royal IV Brussels (TDM1) oppeuzelen. Telenet Giants Atwerp demonstreerde met een monsterscore van 53-101 en stoot zo als 4e ploeg door naar de kwartfinales van de beker.

 6. 30-10-2021.

 7. 23 uur 47. Limburg United en Kangoeroes Mechelen gaan door. Limburg United en Kangoeroes Mechelen hebben zich allebei geplaatst voor de kwartfinales van de basketbalbeker. Limburg United klopte Kortrijk Spurs (II) met 47-72, Mechelen was duidelijk te sterk voor het tweede team van Antwerp Giants (III): 88-106 .

  Limburg United en Kangoeroes Mechelen gaan door

  Limburg United en Kangoeroes Mechelen hebben zich allebei geplaatst voor de kwartfinales van de basketbalbeker.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Limburg United klopte Kortrijk Spurs (II) met 47-72, Mechelen was duidelijk te sterk voor het tweede team van Antwerp Giants (III): 88-106

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 8. 29-10-2021.

 9. 21 uur 18. Brussels als eerste naar kwartfinale. Brussels heeft zich als eerste team geplaatst voor de kwartfinales van de beker. Derdeklasser Falco Gent kreeg een voorgift van 10 punten, maar dat volstond helemaal niet. Brussels won uiteindelijk nog met meer dan 25 punten voorsprong: 78-102. .

  Brussels als eerste naar kwartfinale

  Brussels heeft zich als eerste team geplaatst voor de kwartfinales van de beker. Derdeklasser Falco Gent kreeg een voorgift van 10 punten, maar dat volstond helemaal niet. Brussels won uiteindelijk nog met meer dan 25 punten voorsprong: 78-102.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 10. 27-10-2021.

 11. 14 uur 40. Charleroi-Leuven in 1/8e finale. Spirou Charleroi neemt het op tegen Leuven Bears in de achtste finales. Het is het enige duel tussen twee BNXT-ploegen in deze fase van het toernooi. Dat bleek na de loting op 21/9 in Gent. Bekerhouder en landskampioen Oostende treft Mailleux Comblain, dat aantreedt in TDM2 ofwel de derde afdeling. Aalst neemt het op tegen Oostkamp (TDM2). Verder staat Bergen tegenover Limburg United B (TDM1). Antwerp Giants speelt tegen Royal IV Brussels (TDM1), Kangoeroes Mechelen tegen Antwerp Giants B (TDM2) en Limburg United tegen Kortrijk Spurs (TDM1). Phoenix Brussels tot slot ontmoet Falco Gent (TDM2), dat in de vorige ronde stuntte tegen Luik. De derdeklasser schakelde de eersteklasser uit met 80-76. De eerste 4 teams van vorig seizoen uit de EuroMillions League genoten bescherming in deze ronde. Zij konden niet uitkomen tegen een andere BNXT-club. A- en B-teams uit dezelfde club konden ook niet tegen elkaar uitkomen in deze fase. De wedstrijden van de achtste finales worden gespeeld op 29, 30 en 31 oktober. De enige match-up tussen 2 BNXT-teams wordt beslecht in een back-to-back, alle andere duels worden in 1 wedstrijd afgewerkt. De Top Division-teams genieten het thuisvoordeel. .

  Charleroi-Leuven in 1/8e finale

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Spirou Charleroi neemt het op tegen Leuven Bears in de achtste finales. Het is het enige duel tussen twee BNXT-ploegen in deze fase van het toernooi. Dat bleek na de loting op 21/9 in Gent.

  Bekerhouder en landskampioen Oostende treft Mailleux Comblain, dat aantreedt in TDM2 ofwel de derde afdeling. Aalst neemt het op tegen Oostkamp (TDM2).

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Verder staat Bergen tegenover Limburg United B (TDM1). Antwerp Giants speelt tegen Royal IV Brussels (TDM1), Kangoeroes Mechelen tegen Antwerp Giants B (TDM2) en Limburg United tegen Kortrijk Spurs (TDM1). Phoenix Brussels tot slot ontmoet Falco Gent (TDM2), dat in de vorige ronde stuntte tegen Luik.

  De derdeklasser schakelde de eersteklasser uit met 80-76.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De eerste 4 teams van vorig seizoen uit de EuroMillions League genoten bescherming in deze ronde. Zij konden niet uitkomen tegen een andere BNXT-club. A- en B-teams uit dezelfde club konden ook niet tegen elkaar uitkomen in deze fase.

  De wedstrijden van de achtste finales worden gespeeld op 29, 30 en 31 oktober. De enige match-up tussen 2 BNXT-teams wordt beslecht in een back-to-back, alle andere duels worden in 1 wedstrijd afgewerkt. De Top Division-teams genieten het thuisvoordeel.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. 14 uur 39. Nieuw format. De beker van België basketbal voor mannen kreeg een nieuw format dit seizoen. Kleinere clubs kregen zo sneller de kans om tegen een topteam uit te komen. De eerste ronde werkten de 41 clubs uit de tweede en derde afdeling af in poules. De beste teams hieruit mochten het in de 1/16e finales opnemen tegen de clubs uit de EuroMillions Basketball League, de eerste afdeling van het Belgische basketbal. De clubs uit de lagere afdelingen spelen thuis. Oostende won dit jaar de beker tegen Kangoeroes Basket Mechelen. Afspraak volgend jaar op zondag 13 maart in Vorst Nationaal voor de finale. .

  Nieuw format

  De beker van België basketbal voor mannen kreeg een nieuw format dit seizoen. Kleinere clubs kregen zo sneller de kans om tegen een topteam uit te komen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De eerste ronde werkten de 41 clubs uit de tweede en derde afdeling af in poules. De beste teams hieruit mochten het in de 1/16e finales opnemen tegen de clubs uit de EuroMillions Basketball League, de eerste afdeling van het Belgische basketbal. De clubs uit de lagere afdelingen spelen thuis.

  Oostende won dit jaar de beker tegen Kangoeroes Basket Mechelen. Afspraak volgend jaar op zondag 13 maart in Vorst Nationaal voor de finale.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 13. 14 uur 35.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Beker van België in het basketbal steekt in een nieuw jasje

Na de overwinning in de heenmatch bevestigde Leuven zijn overmacht met een nieuwe zege. Het waren enochtans de bezoekers die het beste van start gingen, met een 13-20-voorsprong na 10 minuten. De achterstand liep op tot 12 voordat Leuven de rollen volledig omdraaide en met een 39-36-voorsprong de rust in kon. Na de pauze gaf de thuisploeg geen krimp meer. Leuven liep nog verder weg: 77-63.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Leuven en Charleroi waren de enige ploegen die een heen- en terugmatch moesten spelen. Eerder plaatsten ook Brussels, Antwerp, Mechelen, Aalst, titelverdediger Oostende, Bergen en Limburg United zich voor de kwartfinales van de beker. ","textStripped":"Leuven heeft zich als laatste ploeg geplaatst voor de kwartfinales van de beker. Het won na de heen- ook de terugmatch in de 1/8e finales tegen Charleroi. Het werd vanmiddag in Leuven 77-63. Na de overwinning in de heenmatch bevestigde Leuven zijn overmacht met een nieuwe zege. Het waren enochtans de bezoekers die het beste van start gingen, met een 13-20-voorsprong na 10 minuten. De achterstand liep op tot 12 voordat Leuven de rollen volledig omdraaide en met een 39-36-voorsprong de rust in kon. Na de pauze gaf de thuisploeg geen krimp meer. Leuven liep nog verder weg: 77-63. Leuven en Charleroi waren de enige ploegen die een heen- en terugmatch moesten spelen. Eerder plaatsten ook Brussels, Antwerp, Mechelen, Aalst, titelverdediger Oostende, Bergen en Limburg United zich voor de kwartfinales van de beker.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2174354","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1635707072914,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1454886272774938627"},{"eventId":"2167088","title":"Oostende en Aalst volgen voorbeeld Antwerp","source":"","time":"??+?","eventTime":1635625513319,"text":"

Ook Oostende en Okapi Aalst stoten door naar de kwartfinales van de Beker. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

De wedstrijd tussen Mailleux Comblain en de titelverdediger uit Oostende werd gestaakt met een score van 37-64. De spelers moesten de vloer verlaten omdat die wegens condensatie spekglad geworden was. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Okapi Aalst brak op zijn beurt geen druppeltje zweet tegen Oostkamp. Het domineerde de partij op verplaatsing en sloot autoritair met een 69-97-score af. 

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Ook Oostende en Okapi Aalst stoten door naar de kwartfinales van de Beker. De wedstrijd tussen Mailleux Comblain en de titelverdediger uit Oostende werd gestaakt met een score van 37-64. De spelers moesten de vloer verlaten omdat die wegens condensatie spekglad geworden was. Okapi Aalst brak op zijn beurt geen druppeltje zweet tegen Oostkamp. Het domineerde de partij op verplaatsing en sloot autoritair met een 69-97-score af.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2166898","title":"Masterclass Antwerp Giants","source":"","time":"??+?","eventTime":1635624995168,"text":"

Antwerp Giants doet wat het moet doen: als BNXT-ploeg kleiner broertje Royal IV Brussels (TDM1) oppeuzelen. Telenet Giants Atwerp demonstreerde met een monsterscore van 53-101 en stoot zo als 4e ploeg door naar de kwartfinales van de beker. ","textStripped":"Antwerp Giants doet wat het moet doen: als BNXT-ploeg kleiner broertje Royal IV Brussels (TDM1) oppeuzelen. Telenet Giants Atwerp demonstreerde met een monsterscore van 53-101 en stoot zo als 4e ploeg door naar de kwartfinales van de beker.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2157650","title":"Charleroi verloor in eigen huis van Leuven met 61-68. Het krijgt maandag een tweede kans in de terugwedstrijd.","source":"","time":"??+?","eventTime":1635544274809,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1454194654270926852"},{"eventId":"2157649","title":"Limburg United en Kangoeroes Mechelen gaan door","source":"","time":"??+?","eventTime":1635544045704,"text":"

Limburg United en Kangoeroes Mechelen hebben zich allebei geplaatst voor de kwartfinales van de basketbalbeker.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Limburg United klopte Kortrijk Spurs (II) met 47-72, Mechelen was duidelijk te sterk voor het tweede team van Antwerp Giants (III): 88-106

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Limburg United en Kangoeroes Mechelen hebben zich allebei geplaatst voor de kwartfinales van de basketbalbeker. Limburg United klopte Kortrijk Spurs (II) met 47-72, Mechelen was duidelijk te sterk voor het tweede team van Antwerp Giants (III): 88-106","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2150794","title":"Brussels als eerste naar kwartfinale","source":"","time":"??+?","eventTime":1635362298582,"text":"

Brussels heeft zich als eerste team geplaatst voor de kwartfinales van de beker. Derdeklasser Falco Gent kreeg een voorgift van 10 punten, maar dat volstond helemaal niet. Brussels won uiteindelijk nog met meer dan 25 punten voorsprong: 78-102. ","textStripped":"Brussels heeft zich als eerste team geplaatst voor de kwartfinales van de beker. Derdeklasser Falco Gent kreeg een voorgift van 10 punten, maar dat volstond helemaal niet. Brussels won uiteindelijk nog met meer dan 25 punten voorsprong: 78-102.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2007097","title":"Charleroi-Leuven in 1/8e finale","source":"","time":"??+?","eventTime":1632314400000,"text":"

Spirou Charleroi neemt het op tegen Leuven Bears in de achtste finales. Het is het enige duel tussen twee BNXT-ploegen in deze fase van het toernooi. Dat bleek na de loting op 21/9 in Gent.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bekerhouder en landskampioen Oostende treft Mailleux Comblain, dat aantreedt in TDM2 ofwel de derde afdeling. Aalst neemt het op tegen Oostkamp (TDM2). Verder staat Bergen tegenover Limburg United B (TDM1). Antwerp Giants speelt tegen Royal IV Brussels (TDM1), Kangoeroes Mechelen tegen Antwerp Giants B (TDM2) en Limburg United tegen Kortrijk Spurs (TDM1). Phoenix Brussels tot slot ontmoet Falco Gent (TDM2), dat in de vorige ronde stuntte tegen Luik. De derdeklasser schakelde de eersteklasser uit met 80-76. De eerste 4 teams van vorig seizoen uit de EuroMillions League genoten bescherming in deze ronde. Zij konden niet uitkomen tegen een andere BNXT-club. A- en B-teams uit dezelfde club konden ook niet tegen elkaar uitkomen in deze fase.

De wedstrijden van de achtste finales worden gespeeld op 29, 30 en 31 oktober. De enige match-up tussen 2 BNXT-teams wordt beslecht in een back-to-back, alle andere duels worden in 1 wedstrijd afgewerkt. De Top Division-teams genieten het thuisvoordeel.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Spirou Charleroi neemt het op tegen Leuven Bears in de achtste finales. Het is het enige duel tussen twee BNXT-ploegen in deze fase van het toernooi. Dat bleek na de loting op 21/9 in Gent. Bekerhouder en landskampioen Oostende treft Mailleux Comblain, dat aantreedt in TDM2 ofwel de derde afdeling. Aalst neemt het op tegen Oostkamp (TDM2). Verder staat Bergen tegenover Limburg United B (TDM1). Antwerp Giants speelt tegen Royal IV Brussels (TDM1), Kangoeroes Mechelen tegen Antwerp Giants B (TDM2) en Limburg United tegen Kortrijk Spurs (TDM1). Phoenix Brussels tot slot ontmoet Falco Gent (TDM2), dat in de vorige ronde stuntte tegen Luik. De derdeklasser schakelde de eersteklasser uit met 80-76. De eerste 4 teams van vorig seizoen uit de EuroMillions League genoten bescherming in deze ronde. Zij konden niet uitkomen tegen een andere BNXT-club. A- en B-teams uit dezelfde club konden ook niet tegen elkaar uitkomen in deze fase. De wedstrijden van de achtste finales worden gespeeld op 29, 30 en 31 oktober. De enige match-up tussen 2 BNXT-teams wordt beslecht in een back-to-back, alle andere duels worden in 1 wedstrijd afgewerkt. De Top Division-teams genieten het thuisvoordeel.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2007101","title":"Nieuw format","source":"","time":"??+?","eventTime":1632314379236,"text":"

De beker van België basketbal voor mannen kreeg een nieuw format dit seizoen. Kleinere clubs kregen zo sneller de kans om tegen een topteam uit te komen. De eerste ronde werkten de 41 clubs uit de tweede en derde afdeling af in poules. De beste teams hieruit mochten het in de 1/16e finales opnemen tegen de clubs uit de EuroMillions Basketball League, de eerste afdeling van het Belgische basketbal. De clubs uit de lagere afdelingen spelen thuis. Oostende won dit jaar de beker tegen Kangoeroes Basket Mechelen. Afspraak volgend jaar op zondag 13 maart in Vorst Nationaal voor de finale. ","textStripped":"De beker van België basketbal voor mannen kreeg een nieuw format dit seizoen. Kleinere clubs kregen zo sneller de kans om tegen een topteam uit te komen. De eerste ronde werkten de 41 clubs uit de tweede en derde afdeling af in poules. De beste teams hieruit mochten het in de 1/16e finales opnemen tegen de clubs uit de EuroMillions Basketball League, de eerste afdeling van het Belgische basketbal. De clubs uit de lagere afdelingen spelen thuis. Oostende won dit jaar de beker tegen Kangoeroes Basket Mechelen. Afspraak volgend jaar op zondag 13 maart in Vorst Nationaal voor de finale.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/beker-van-belgie-in-het-basketbal-steekt-in-een-nieuw-jasje~1621264724390/","teaser":{"externalId":"1621264724390","title":"Beker van België in het basketbal steekt in een nieuw jasje","description":"In het basketbal heeft de Beker van België voor mannenteams een nieuw format gekregen. Kleinere clubs zullen sneller de kans krijgen om tegen een topteam uit te komen."De charme van de beker wordt uitgebreid", zegt Jan Van Lantschoot voorzitter van Basketball Belgium.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/05/17/beker-van-belgie-in-het-basketbal-steekt-in-een-nieuw-jasje~1621264724390/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/03/21/09c69b44-8a66-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"}]},"eventId":"2007098","source":"","time":"??+?","eventTime":1632314106714,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3302235","name":"Basketbal beker van België mannen 2021-2022","startTime":"2021-10-29T14:34:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3302235"}}},"title":"Beker van België basketbal ","matchID":"3302235","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1635811787056","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3302235","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
basketbal zaalsporten
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement