Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Steekt Aerts opnieuw stokken in de wielen van WB-leider Iserbyt?

LIVE: Steekt Aerts opnieuw stokken in de wielen van WB-leider Iserbyt?

Fase per fase 15:0215 uur 02. De hemelsluizen gaan open. Wat er gevreesd werd, wordt nu ook werkelijkheid: het begint hier te druppelen in Overijse. Het belooft alvast een spectaculaire cross te worden. .De hemelsluizen gaan openWat er gevreesd werd, wordt nu ook werkelijkheid: het begint hier te druppelen in Overijse. Het belooft alvast een spectaculaire cross te worden. 14:5914 uur 59. Het wordt hier ploeteren en dat is iets wat ik graag doe. Toon Aerts.Het wordt hier ploeteren en dat is iets wat ik graag doe.Toon Aerts 14:5614 uur 56. Ik ben hier tijdens de verkenning al enkele keren gevallen. Het blijft dus opletten op dit parcours. Eli Iserbyt.Ik ben hier tijdens de verkenning al enkele keren gevallen. Het blijft dus opletten op dit parcours.Eli Iserbyt 12:0812 uur 08. Favorieten. Hoewel de WB-manches in Zonhoven en Overijse totaal niet van hetzelfde kaliber zijn, kijken we toch opnieuw richting de top 5 van vorig weekend. WB-leider  Eli Iserbyt  zal ongetwijfeld opnieuw willen aanknopen met de zege na zijn 3e plek in Zonhoven. Daarnaast zijn ook Toon Aerts ,  Lars van der Haar  en  Quinten Hermans  gegadigden vandaag.  Aerts stak in Zonhoven zijn eerste WB-zege van het seizoen op zak en wil dat kunstje maar al te graag herhalen vandaag. Ten slotte mogen we met  Michael Vanthourenhout en Laurens Sweeck  ook twee gevaarlijke outsiders niet vergeten. .FavorietenHoewel de WB-manches in Zonhoven en Overijse totaal niet van hetzelfde kaliber zijn, kijken we toch opnieuw richting de top 5 van vorig weekend.WB-leider Eli Iserbyt zal ongetwijfeld opnieuw willen aanknopen met de zege na zijn 3e plek in Zonhoven.Daarnaast zijn ook Toon Aerts, Lars van der Haar en Quinten Hermans gegadigden vandaag. Aerts stak in Zonhoven zijn eerste WB-zege van het seizoen op zak en wil dat kunstje maar al te graag herhalen vandaag.Ten slotte mogen we met Michael Vanthourenhout en Laurens Sweeck ook twee gevaarlijke outsiders niet vergeten. 11:4711 uur 47.Wereldbeker veldrijden Toon Aerts pakt zijn 1e WB-zege van het seizoen na titanenstrijd in Zonhoven 11:4611 uur 46.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement