Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Kata Blanka Vas troeft Nederlands trio af met machtige solo in Overijse

Kata Blanka Vas troeft Nederlands trio af met machtige solo in Overijse

Op het spectaculaire en spekgladde parcours in Overijse was het meteen Kata Blanka Vas die het tempo dicteerde. De Hongaarse dook als eerste het veld in en kreeg met Betsema en de jonge Pieterse al snel 2 metgezellen mee. Terwijl Brand en Alvarado hun start helemaal gemist hadden, besloot Betsema er voorin alleen vandoor te gaan. De WB-leidster verzamelde een tiental seconden, maar werd na een fikse glijdpartij vervolgens opnieuw ingelopen. De hergoepering gaf Vas vleugels en de Hongaarse schakelde meteen een versnelling hoger. Pieterse volgde in haar zorg, terwijl Betsema verrassend enkele fietslengtes moest prijsgeven. Een klap waar ze nooit meer van herstelde. De 2 leidsters leken samen op weg naar de streep, maar net voor het ingaan van de laatste ronde boog Pieterse dan toch onder de aanhoudende druk van Vas. De Hongaarse keek niet meer om en soleerde naar een prachtige overwinning. Pieterse eindigde na een dijk van een wedstrijd als tweede, terwijl de veerkrachtige Brand landgenote Betsema in extremis nog van het podium hield. Sanne Cant eindigde uiteindelijk als 19e. Bekijk het beslissende moment: Betsema gaat twee keer tegen de grond: De reacties bij de vrouwen na de WB in Overijse: Rituitslag Wereldbeker vrouwen OverijseRituitslag Wereldbeker vrouwen Overijse  naam1Kata Blanka Vas2Puck Pieterse3Lucinda Brand4Denise Betsema Fase per fase 14:2714 uur 27 match afgelopen Vas soleert naar winst!Na een fenomenale race steekt Kata Blanka Vas de WB-manche in Overijse op zak. De Hongaarse laat de jonge Puck Pieterse en Lucinda Brand achter zich. Denise Betsema valt net naast het podium. 14:2714 uur 27. Brand op en over Betsema. Tot overmaat van ramp moet Betsema nu ook Brand voor zich dulden. Kan de WB-leidster nog aanhaken of valt ze straks naast het podium? .Brand op en over BetsemaTot overmaat van ramp moet Betsema nu ook Brand voor zich dulden. Kan de WB-leidster nog aanhaken of valt ze straks naast het podium? 14:2514 uur 25. Pieterse ziet Vas nog steeds voor zich rijden, maar de voorsprong van de Hongaarse bedraagt nog steeds zo'n 12 seconden. Ondertussen komt Brand tot op 3 seconden van Betsema. .Pieterse ziet Vas nog steeds voor zich rijden, maar de voorsprong van de Hongaarse bedraagt nog steeds zo’n 12 seconden. Ondertussen komt Brand tot op 3 seconden van Betsema. 14:22Vogel lijkt gaan vliegen. Kata Blanka Vas laat zich niet van de wijs brengen en rijdt opnieuw wat verder weg van de strijdlustige Pieterse. Vorig jaar werd de Hongaarse 9e in Overijse, schiet ze vandaag de hoofdvogel af? . 14 uur 22. Vogel lijkt gaan vliegenKata Blanka Vas laat zich niet van de wijs brengen en rijdt opnieuw wat verder weg van de strijdlustige Pieterse. Vorig jaar werd de Hongaarse 9e in Overijse, schiet ze vandaag de hoofdvogel af? 14:2014 uur 20. In de achtergrond zien we Betsema nog steeds op een 3e plek rondrijden, Brand is na een fikse inhaalrace momenteel 4e.  .In de achtergrond zien we Betsema nog steeds op een 3e plek rondrijden, Brand is na een fikse inhaalrace momenteel 4e.  14:1914 uur 19. LAATSTE RONDE. Pieterse wil van geen wijken weten en neemt beetje bij beetje enkele seconden terug op Vas. Bij het ingaan van de laatste ronde bedraagt het verschil 4 seconden. .LAATSTE RONDEPieterse wil van geen wijken weten en neemt beetje bij beetje enkele seconden terug op Vas. Bij het ingaan van de laatste ronde bedraagt het verschil 4 seconden. 14:1514 uur 15. Vas trekt door, Pieterse buigt. Vas probeert Pieterse af te schudden en lijkt daar ook in te slagen. Is dit het moment waarop de jonge Nederlanse breekt? Het verschil tussen de 2 bedraagt momenteel zo'n 10 seconden. .Vas trekt door, Pieterse buigtVas probeert Pieterse af te schudden en lijkt daar ook in te slagen. Is dit het moment waarop de jonge Nederlanse breekt? Het verschil tussen de 2 bedraagt momenteel zo’n 10 seconden. 14:13Tijdsverschil. De achterstand van Betsema op het leidende duo loopt verder op. Met een achterstand van 17 seconden lijkt een nieuwe overwinning er vandaag niet in te zitten. . 14 uur 13. TijdsverschilDe achterstand van Betsema op het leidende duo loopt verder op. Met een achterstand van 17 seconden lijkt een nieuwe overwinning er vandaag niet in te zitten. 14:1114 uur 11. Betsema moet rol lossen. Betsema krijgt het nu toch lastig vooraan en moet de rol lossen. De jonge wolven Vas en Pieterse rijden de WB-leidster momenteel op zo'n 10 seconden. .Betsema moet rol lossenBetsema krijgt het nu toch lastig vooraan en moet de rol lossen. De jonge wolven Vas en Pieterse rijden de WB-leidster momenteel op zo’n 10 seconden. 14:08Tijdsverschil. Terwijl Brand daarnet wat dichter leek te komen tot bij de 3 leidsters valt de Nederlandse nu toch terug tot op 20 seconden. Alvarado krijgt al meer dan een minuut aan de broek gesmeerd. . 14 uur 08. TijdsverschilTerwijl Brand daarnet wat dichter leek te komen tot bij de 3 leidsters valt de Nederlandse nu toch terug tot op 20 seconden. Alvarado krijgt al meer dan een minuut aan de broek gesmeerd. 14:0414 uur 04. Ook Pieterse is bezig aan een dijk van een wedstrijd en probeert een kloofje te slaan met haar twee medeleidsters. Een knap staaltje werk van het jonge talent geboren in 2002 (!) .Ook Pieterse is bezig aan een dijk van een wedstrijd en probeert een kloofje te slaan met haar twee medeleidsters. Een knap staaltje werk van het jonge talent geboren in 2002 (!) 14:0114 uur 01. Vas duwt gaspedaal in. Na de glijdpartij van Betsema lijkt Vas wel vleugels te hebben gekregen. De Hongaarse pakt meteen opnieuw de kop en trekt de gashendel helemaal open. Betsema moet enkele fietslengtes prijsgeven. .Vas duwt gaspedaal inNa de glijdpartij van Betsema lijkt Vas wel vleugels te hebben gekregen. De Hongaarse pakt meteen opnieuw de kop en trekt de gashendel helemaal open. Betsema moet enkele fietslengtes prijsgeven. 13:59Tijdsverschil. Lucinda Brand, tweede in de stand, bevindt zich op 18 seconden van de 3 leidsters. Ook Ceylin Alvarado (op 35″) heeft nog heel wat werk op te knappen om opnieuw vooraan te verschijnen. . 13 uur 59. TijdsverschilLucinda Brand, tweede in de stand, bevindt zich op 18 seconden van de 3 leidsters. Ook Ceylin Alvarado (op 35″) heeft nog heel wat werk op te knappen om opnieuw vooraan te verschijnen. 13:58Glijdpartij Betsema. Het parcours in Overijse ligt er modderig bij en daar kan ook Betsema nu van meespreken. De Nederlandse gaat zacht tegen de grond, maar ziet haar voorsprong op Vas en Pieterse als sneeuw voor de zon verdwijnen. . 13 uur 58. Glijdpartij BetsemaHet parcours in Overijse ligt er modderig bij en daar kan ook Betsema nu van meespreken. De Nederlandse gaat zacht tegen de grond, maar ziet haar voorsprong op Vas en Pieterse als sneeuw voor de zon verdwijnen. 13:5613 uur 56. Betsema schakelt nu toch een versnelling hoger en rijdt Pieterse en Vas op een handvol seconden. Is de definitieve kloof geslagen of komen de twee achtervolgsters nog terug? .Betsema schakelt nu toch een versnelling hoger en rijdt Pieterse en Vas op een handvol seconden. Is de definitieve kloof geslagen of komen de twee achtervolgsters nog terug? 13:5313 uur 53. Pieterse sluit aan bij de leiders. Het is nu toch Betsema die de rol van Vas heeft overgenomen. Ondertussen is ook de jonge Puck Pieterse bij het leidende duo aangesloten. We zijn nog maar anderhalve ronde weg en de tijdsverschillen zijn nu al niet meer van de poes. .Pieterse sluit aan bij de leidersHet is nu toch Betsema die de rol van Vas heeft overgenomen. Ondertussen is ook de jonge Puck Pieterse bij het leidende duo aangesloten. We zijn nog maar anderhalve ronde weg en de tijdsverschillen zijn nu al niet meer van de poes. 13:5013 uur 50. Veel rensters hebben het moeilijk met het spekgladde parcours vandaag. Laat ons hopen dat we geen zware valpartijen te zien krijgen. .Veel rensters hebben het moeilijk met het spekgladde parcours vandaag. Laat ons hopen dat we geen zware valpartijen te zien krijgen. 13:4913 uur 49. 13:48Tijdsverschil. Sanne Cant heeft momenteel al een achterstand van 40 seconden op het leidende duo Vas en Betsema. Brand en Alvarado bevinden zich dan weer op een halve minuut van de leiders. . 13 uur 48. TijdsverschilSanne Cant heeft momenteel al een achterstand van 40 seconden op het leidende duo Vas en Betsema. Brand en Alvarado bevinden zich dan weer op een halve minuut van de leiders. 13:4513 uur 45. Vas dicteert de wet. Het deelnemersveld wordt meteen uit elkaar getrokken. Alvarado is niet voortvarend begonnen aan deze cross en moet meteen achtervolgen. Het is de jonge Vas die de wet dicteert vooraan. .Vas dicteert de wetHet deelnemersveld wordt meteen uit elkaar getrokken. Alvarado is niet voortvarend begonnen aan deze cross en moet meteen achtervolgen. Het is de jonge Vas die de wet dicteert vooraan.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement