Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Beerschot met mes op de keel: “Manier waarop is ondergeschikt aan resultaat”

Beerschot met mes op de keel: “Manier waarop is ondergeschikt aan resultaat”

za 30 oktober 2021 10:52 Beerschot RFC Seraing 18u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 1330-10-2021 18:30 Met amper 2 punten in 12 matchen heeft rode lantaarn Beerschot al een achterstand van 7 punten op nummer 17 Cercle Brugge. Tegen promovendus Seraing snakt het naar de eerste competitiezege van het seizoen. Fase per fase 10:52vooraf, 10 uur 52. We hebben een klik nodig als ploeg om een resultaat te kunnen neerzetten tegen Seraing. Javier Torrente.We hebben een klik nodig als ploeg om een resultaat te kunnen neerzetten tegen Seraing.Javier Torrente 10:51vooraf, 10 uur 51. “Alles op alles voor een resultaat”. Coach Javier Torrente probeert Beerschot boven water te houden. “Voor mij is de wedstrijd tegen Seraing de belangrijkste die we spelen sinds ik hier ben. We moeten in deze thuiswedstrijd alles op alles zetten om een resultaat te behalen. De manier waarop is op dit moment ondergeschikt aan het resultaat” .”Alles op alles voor een resultaat”Coach Javier Torrente probeert Beerschot boven water te houden. “Voor mij is de wedstrijd tegen Seraing de belangrijkste die we spelen sinds ik hier ben. We moeten in deze thuiswedstrijd alles op alles zetten om een resultaat te behalen. De manier waarop is op dit moment ondergeschikt aan het resultaat” 10:50vooraf, 10 uur 50. Boost na Beker van België? Is Beerschot eindelijk vertrokken? Na een 0-4-zege tegen Francs Borains in de Beker van België – de eerste overwinning van het seizoen – wil het die lijn doortrekken in de competitie. Tegen Seraing, dat na een goede start wat is weggezakt met 3 op 18, liggen er alvast kansen. .Boost na Beker van België?Is Beerschot eindelijk vertrokken? Na een 0-4-zege tegen Francs Borains in de Beker van België – de eerste overwinning van het seizoen – wil het die lijn doortrekken in de competitie. Tegen Seraing, dat na een goede start wat is weggezakt met 3 op 18, liggen er alvast kansen. 10:47vooraf, 10 uur 47.10:47 – VoorafVooraf, 10 uur 47  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement