Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Supportersbussen staan in de file, aftrap KVO-KVM verlaat naar 21 uur

Supportersbussen staan in de file, aftrap KVO-KVM verlaat naar 21 uur

Fase per fase 19:56vooraf, 19 uur 56. Verkeersdrukte, aftrap om 21. Om de Mechelse supporters ook de kans te geven om de hele wedstrijd bij te wonen is de aftrap uitgesteld naar 21 uur. De supportersbussen staan momenteel in de file. .Verkeersdrukte, aftrap om 21Om de Mechelse supporters ook de kans te geven om de hele wedstrijd bij te wonen is de aftrap uitgesteld naar 21 uur. De supportersbussen staan momenteel in de file. 19:55vooraf, 19 uur 55. 19:52vooraf, 19 uur 52. Geen Gueye. Topschutter Makhtar Gueye ontbreekt vanavond aan de aftrap bij Oostende. De Senegalees is nochtans al belangrijk geweest dit seizoen met 8 doelpunten in 12 wedstrijden. Blessin kiest voor het spitsenduo Kvasina en Ambrose. .Geen GueyeTopschutter Makhtar Gueye ontbreekt vanavond aan de aftrap bij Oostende. De Senegalees is nochtans al belangrijk geweest dit seizoen met 8 doelpunten in 12 wedstrijden. Blessin kiest voor het spitsenduo Kvasina en Ambrose. 19:50vooraf, 19 uur 50. 19:47vooraf, 19 uur 47. Sterkhouders keren terug. In vergelijking met de gewonnen bekerwedstrijd tegen Union dropt KV Mechelen-coach Wouter Vrancken sterkhouders Walsh, Storm, Cuypers en Mrabti zoals verwacht terug in de ploeg. Op de bank is er onder meer plaats voor anciens Kaya en De Camargo. .Sterkhouders keren terugIn vergelijking met de gewonnen bekerwedstrijd tegen Union dropt KV Mechelen-coach Wouter Vrancken sterkhouders Walsh, Storm, Cuypers en Mrabti zoals verwacht terug in de ploeg. Op de bank is er onder meer plaats voor anciens Kaya en De Camargo. 19:46vooraf, 19 uur 46. 19:15vooraf, 19 uur 15. 14:00vooraf, 14 uur . KV Oostende en KV Mechelen openen speeldag 13. Geen dag zonder voetbal. Na het bekervoetbal is het vanavond weer tijd voor de Jupiler Pro League. KV Oostende en KV Mechelen openen vanavond de 13e speeldag. Oostende en Mechelen tankten de voorbije week extra vertrouwen in de Beker van België. KVO rekende eenvoudig af met vijfdeklasser Onhaye (8-1), Mechelen kieperde met 2-1 competitieleider Union uit de beker. Mechelen is de ploeg in vorm in de Jupiler Pro League en behaalde de voorbije weken 13 op 15. Oostende zakte na de nederlaag in Kortrijk vorig weekend naar de grijze middenmoot. .KV Oostende en KV Mechelen openen speeldag 13Geen dag zonder voetbal. Na het bekervoetbal is het vanavond weer tijd voor de Jupiler Pro League. KV Oostende en KV Mechelen openen vanavond de 13e speeldag.Oostende en Mechelen tankten de voorbije week extra vertrouwen in de Beker van België. KVO rekende eenvoudig af met vijfdeklasser Onhaye (8-1), Mechelen kieperde met 2-1 competitieleider Union uit de beker.Mechelen is de ploeg in vorm in de Jupiler Pro League en behaalde de voorbije weken 13 op 15. Oostende zakte na de nederlaag in Kortrijk vorig weekend naar de grijze middenmoot. 12:15vooraf, 12 uur 15.12:15 – VoorafVooraf, 12 uur 15

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement