Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM: Westerlo worstelt met hoge druk van Antwerp

LIVESTREAM: Westerlo worstelt met hoge druk van Antwerp

Fase per fase 20'eerste helft, minuut 20. Bernat met de krul. Daar is ook Westerlo een eerste keer. Bernat viseert de verste hoek vanaf de rand van de zestien, maar ziet zijn poging via Dessoleil in hoekschop belanden. De thuissupporters stuwen de decibelmeter nog iets meer de hoogte in. .Bernat met de krulDaar is ook Westerlo een eerste keer. Bernat viseert de verste hoek vanaf de rand van de zestien, maar ziet zijn poging via Dessoleil in hoekschop belanden. De thuissupporters stuwen de decibelmeter nog iets meer de hoogte in. 17'Perdichizzi zijgt neer. Eggestein probeert een voorzet te lanceren richting de zestien, maar treft uiteindelijk het hoofd van Perdichizzi met een rake treffer. De verdediger gaat even neer, maar staat al bij al snel weer recht.  . eerste helft, minuut 17. Perdichizzi zijgt neerEggestein probeert een voorzet te lanceren richting de zestien, maar treft uiteindelijk het hoofd van Perdichizzi met een rake treffer. De verdediger gaat even neer, maar staat al bij al snel weer recht.  16'eerste helft, minuut 16. De thuisploeg slaag er maar niet in een eerste deftige aanval in elkaar te boksen. De hoge druk van Antwerp zorgt momenteel voor veel balverlies bij de geelhemden. .De thuisploeg slaag er maar niet in een eerste deftige aanval in elkaar te boksen. De hoge druk van Antwerp zorgt momenteel voor veel balverlies bij de geelhemden. 12'eerste helft, minuut 12. Kopballetje Samatta. Daar is de eerste kans dan toch. Bataille stoomt zijn rechterflank af en vindt vervolgens het hoofd van Samatta. De Tanzaniaan klimt het hoogst van iedereen, maar kan zijn kopbal niet naar beneden richten. .Kopballetje SamattaDaar is de eerste kans dan toch. Bataille stoomt zijn rechterflank af en vindt vervolgens het hoofd van Samatta. De Tanzaniaan klimt het hoogst van iedereen, maar kan zijn kopbal niet naar beneden richten. 10'eerste helft, minuut 10. Een spetterende openingsfase krijgen we niet te zien in 't Kuipje. Voor zowel Westerlo als Antwerp blijft het voorlopig nog wat zoeken naar het juiste ritme. .Een spetterende openingsfase krijgen we niet te zien in ’t Kuipje. Voor zowel Westerlo als Antwerp blijft het voorlopig nog wat zoeken naar het juiste ritme. 9'eerste helft, minuut 9. 7'eerste helft, minuut 7. Counterend Westerlo. Seydoux trekt zich een eerste keer op gang op de rechterflank, maar wordt vervolgens simpel van de bal gezet door een oplettende De Laet. Westerlo speculeert voorlopig op de counter om tot in de buurt van De Wolf te komen. .Counterend WesterloSeydoux trekt zich een eerste keer op gang op de rechterflank, maar wordt vervolgens simpel van de bal gezet door een oplettende De Laet. Westerlo speculeert voorlopig op de counter om tot in de buurt van De Wolf te komen. 5'eerste helft, minuut 5. De thuisploeg heeft moeite om de bal in de ploeg te houden in deze openingsfase. Antwerp probeert een gaatje te vinden in de Westelse defensie, maar slaagt daar voorlopig nog niet in. .De thuisploeg heeft moeite om de bal in de ploeg te houden in deze openingsfase. Antwerp probeert een gaatje te vinden in de Westelse defensie, maar slaagt daar voorlopig nog niet in. 2'eerste helft, minuut 2. Er heerst een echt bekersfeertje in 't Kuipje. Inspireren de zingende thuissupporters hun ploeg tot een heuse stunt? Voorlopig blijft het alvast wachten op de eerste echte kans van de partij. .Er heerst een echt bekersfeertje in ’t Kuipje. Inspireren de zingende thuissupporters hun ploeg tot een heuse stunt? Voorlopig blijft het alvast wachten op de eerste echte kans van de partij. 1'eerste helft, minuut 1. AFTRAP. Antwerp brengt de bal aan het rollen in 't Kuipje. Nemen de bezoekers hun lastige bekerhorde zonder problemen? .AFTRAPAntwerp brengt de bal aan het rollen in ’t Kuipje. Nemen de bezoekers hun lastige bekerhorde zonder problemen? 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 20:43vooraf, 20 uur 43. 20:33vooraf, 20 uur 33. 4 wijzigingen bij Westerlo. Westerlo-coach Jonas De Roeck voert 4 wissels door in vergelijking met de 2-0-zege tegen Virton. Vaesen, Mabea, Jordanov en doelman Jensen zijn er niet vanaf het begin bij. Foster, Soumah, Seydoux en Van Langendonck krijgen hun kans in de bekerclash. Club Brugge-huurlingen Van den Keybus en De Cuper zijn wel van de partij straks.  .4 wijzigingen bij WesterloWesterlo-coach Jonas De Roeck voert 4 wissels door in vergelijking met de 2-0-zege tegen Virton.Vaesen, Mabea, Jordanov en doelman Jensen zijn er niet vanaf het begin bij. Foster, Soumah, Seydoux en Van Langendonck krijgen hun kans in de bekerclash.Club Brugge-huurlingen Van den Keybus en De Cuper zijn wel van de partij straks.  20:28Daar zijn de elf van Westerlo. vooraf, 20 uur 28.Daar zijn de elf van Westerlo. 20:11vooraf, 20 uur 11. 20:07vooraf, 20 uur 07. Moeilijke opdracht voor Antwerp. In de vorige 8 ontmoetingen tussen Westerlo en Antwerp verloor de thuisploeg nog nooit in 't Kuipje. Meer zelfs, 6 keer trokken de geelhemden aan het langste eind terwijl de andere 2 wedstrijden op een gelijkspel eindigden. Ook in het algemeen is Westerlo aan een straffe reeks bezig, want de laatste keer dat de ploeg van huidig coach Jonas De Roeck nog eens verloor dateert al van 31 oktober 2020. Toen gingen de Kemphanen met 1-4 de boot in tegen Union. .Moeilijke opdracht voor AntwerpIn de vorige 8 ontmoetingen tussen Westerlo en Antwerp verloor de thuisploeg nog nooit in ’t Kuipje. Meer zelfs, 6 keer trokken de geelhemden aan het langste eind terwijl de andere 2 wedstrijden op een gelijkspel eindigden.Ook in het algemeen is Westerlo aan een straffe reeks bezig, want de laatste keer dat de ploeg van huidig coach Jonas De Roeck nog eens verloor dateert al van 31 oktober 2020. Toen gingen de Kemphanen met 1-4 de boot in tegen Union. 20:01vooraf, 20 uur 01. 19:56vooraf, 19 uur 56. Westerlo autoritair leider in 1B. In 1B gaat het Westerlo dit seizoen alvast voor de wind. De Westelse Kemphanen prijken met 23 punten uit 9 wedstrijden helemaal bovenaan in de competitie en hebben al 7 punten voorsprong op eerste achtervolger Waasland-Beveren. Trekt de thuisploeg vandaag de goede lijn door? .Westerlo autoritair leider in 1BIn 1B gaat het Westerlo dit seizoen alvast voor de wind. De Westelse Kemphanen prijken met 23 punten uit 9 wedstrijden helemaal bovenaan in de competitie en hebben al 7 punten voorsprong op eerste achtervolger Waasland-Beveren.Trekt de thuisploeg vandaag de goede lijn door? 19:56vooraf, 19 uur 56. 19:50vooraf, 19 uur 50. Samatta aan de aftrap, Frey krijgt rust. In vergelijking met het 1-1-gelijkspel tegen Club Brugge voert Antwerp-coach Priske maar liefst 6 wijzigingen door in zijn basiselftal. In doel krijgt De Wolf nog eens zijn kans, terwijl ook Bataille, Dessoleil, Eggestein, Samatta en de jonge Dwomoh aan de aftrap verschijnen.  Topschutter Frey krijgt vanavond rust en begint op de bank. .Samatta aan de aftrap, Frey krijgt rustIn vergelijking met het 1-1-gelijkspel tegen Club Brugge voert Antwerp-coach Priske maar liefst 6 wijzigingen door in zijn basiselftal.In doel krijgt De Wolf nog eens zijn kans, terwijl ook Bataille, Dessoleil, Eggestein, Samatta en de jonge Dwomoh aan de aftrap verschijnen. Topschutter Frey krijgt vanavond rust en begint op de bank.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement