Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Mboyo bezorgt Gent comfortabele 3-0-voorsprong aan de rust tegen Bilzen

LIVE: Mboyo bezorgt Gent comfortabele 3-0-voorsprong aan de rust tegen Bilzen

Doelpunten: 6′ Odjidja 1-0 25′ Okumu 2-0 43′ Mboyo 3-0   Fase per fase 55'tweede helft, minuut 55. Voorlopig vullen we ons blad enkel met wissels in deze tweede helft. Dit keer is Luc Nilis aan zet, hij brengt La Mantia en Voorjans tussen de lijnen. .Voorlopig vullen we ons blad enkel met wissels in deze tweede helft. Dit keer is Luc Nilis aan zet, hij brengt La Mantia en Voorjans tussen de lijnen. 53'tweede helft, minuut 53. Bruno voorlangs . Gent prikt nog eens. Bruno zet zich goed door na een duel met Dampha en trapt net voorlangs. .Bruno voorlangs Gent prikt nog eens. Bruno zet zich goed door na een duel met Dampha en trapt net voorlangs. 53'tweede helft, minuut 53. 52'tweede helft, minuut 52. Rust in de rangen. Het hoeft allemaal niet echt meer, dat weten ze bij AA Gent uiteraard ook. Consolidatie van de comfortabele voorsprong lijkt het devies van coach Vanhaezebrouck. De Buffalo's laten de bal van voet tot voet gaan. Misschien kunnen de invallers zich nog eens laten zien. .Rust in de rangenHet hoeft allemaal niet echt meer, dat weten ze bij AA Gent uiteraard ook. Consolidatie van de comfortabele voorsprong lijkt het devies van coach Vanhaezebrouck. De Buffalo’s laten de bal van voet tot voet gaan. Misschien kunnen de invallers zich nog eens laten zien. 49'tweede helft, minuut 49. Gent-coach Vanhaezebrouck voert nog twee wissels door. Hjulsager en Oladoye komen erin voor Owusu en Odjidja.  .Gent-coach Vanhaezebrouck voert nog twee wissels door. Hjulsager en Oladoye komen erin voor Owusu en Odjidja.  46'tweede helft, minuut 46. Gent even met 10. Vreemd momentje in de Ghelamco Arena. Scheidsrechter Pirard zag niet dat Hanche-Olsen op het veld was gekomen en moet terug van het veld om er een minuutje later weer op te komen. Het bord dat de wissel aangaf was nochtans zeker in de lucht gegaan. Opvallend.  .Gent even met 10Vreemd momentje in de Ghelamco Arena. Scheidsrechter Pirard zag niet dat Hanche-Olsen op het veld was gekomen en moet terug van het veld om er een minuutje later weer op te komen. Het bord dat de wissel aangaf was nochtans zeker in de lucht gegaan. Opvallend.  46'tweede helft, minuut 46. Deel 2. De tweede helft tussen Gent en Bilzen is op gang getrapt. Doelpuntenmaker Okumu is bij de thuisploeg in de kleedkamers gebleven, Hanche-Olsen lost hem af. Bij Belisia Bilzen is Brants eruit gegaan voor Hideg. .Deel 2De tweede helft tussen Gent en Bilzen is op gang getrapt. Doelpuntenmaker Okumu is bij de thuisploeg in de kleedkamers gebleven, Hanche-Olsen lost hem af. Bij Belisia Bilzen is Brants eruit gegaan voor Hideg. 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:00rust, 21 uur . De spelers lopen het veld opnieuw op, we maken ons op voor de tweede helft. Het is niet meteen duidelijk of er al vervangingen zijn.  .De spelers lopen het veld opnieuw op, we maken ons op voor de tweede helft. Het is niet meteen duidelijk of er al vervangingen zijn.  20:49rust, 20 uur 49. 20:45rust, 20 uur 45. Rust. Geen extra tijd, AA Gent is nu al quasi zeker van de 1/8e finales in de Croky Cup na doelpunten van Odjidja, Okumu en Mboyo. Wat kunnen de moedige bezoekers uit Bilzen nog na de pauze? .RustGeen extra tijd, AA Gent is nu al quasi zeker van de 1/8e finales in de Croky Cup na doelpunten van Odjidja, Okumu en Mboyo. Wat kunnen de moedige bezoekers uit Bilzen nog na de pauze? 45+4' eerste helfteerste helft, minuut 49 match afgelopen 43'eerste helft, minuut 43. 42'eerste helft, minuut 42. Mboyo 3-0. Wat een geweldige actie van Tsjakvetadze! Het Georgische goudhaantje stuurt Mboyo nog maar eens alleen op Cascio af en hij maakt er simpel 3-0 van.  .Mboyo 3-0Wat een geweldige actie van Tsjakvetadze! Het Georgische goudhaantje stuurt Mboyo nog maar eens alleen op Cascio af en hij maakt er simpel 3-0 van.  42'eerste helft, minuut 42. Nog 5 minuutjes tot de pauze en Belisia Bilzen is toch wat beter in de wedstrijd gekomen, Gent beperkt zich de jongste minuten tot het behouden van het balbezit. Nog 5 minuutjes tot de rust. .Nog 5 minuutjes tot de pauze en Belisia Bilzen is toch wat beter in de wedstrijd gekomen, Gent beperkt zich de jongste minuten tot het behouden van het balbezit. Nog 5 minuutjes tot de rust. 36'eerste helft, minuut 36. Mboyo op Cascio. Mboyo stapelt de missers voorlopig op. De Gentse zomeraanwinst wordt de diepte ingestuurd en trapt meteen, maar Cascio heeft nog een redding in huis.  .Mboyo op CascioMboyo stapelt de missers voorlopig op. De Gentse zomeraanwinst wordt de diepte ingestuurd en trapt meteen, maar Cascio heeft nog een redding in huis.  31'eerste helft, minuut 31. Mboyo glipt door de mazen van het net. Mboyo mag plots alleen op Cascio afstormen, maar de doelman van Belisia komt goed uit zijn doel. Het tempo in deze wedstrijd is gezakt, AA Gent heeft uiteraard alles onder controle. .Mboyo glipt door de mazen van het netMboyo mag plots alleen op Cascio afstormen, maar de doelman van Belisia komt goed uit zijn doel. Het tempo in deze wedstrijd is gezakt, AA Gent heeft uiteraard alles onder controle. 29'eerste helft, minuut 29. 28'eerste helft, minuut 28. 23'eerste helft, minuut 23. 2-0. Is de match nu al gespeeld? Odjidja zet zich achter een hoekschop en Okumu maakt er 2-0 van. Belisia Bilzen leek de situatie de jongste minuten net wat meer onder controle te hebben.  .2-0Is de match nu al gespeeld? Odjidja zet zich achter een hoekschop en Okumu maakt er 2-0 van. Belisia Bilzen leek de situatie de jongste minuten net wat meer onder controle te hebben. alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement