Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Oostende schrikt even, maar neemt dan ruim afstand van vijfdeklasser

Oostende schrikt even, maar neemt dan ruim afstand van vijfdeklasser

di 26 oktober 2021 21:49 KV Oostende Onhaye einde81Croky Cup1/16 finale26-10-2021 20:01 Het was even schrikken voor KV Oostende toen Delplank Onhaye, een vijfdeklasser, al snel op voorsprong trapte. Nog voor de rust keerden de “Kustboys” de scheve situatie al om. Uiteindelijk boekte Oostende nog een meer dan vlotte zege. Het werd met 8-1 nog een bolwassing voor Onhaye. Verrassing in de beginfase Voor het eerst in 37 jaar wist een vijfdeklasser zich nog eens te plaatsen voor de 1/16e finales van de beker. Weinig kenners die dan ook geld hadden ingezet op winst voor Onhaye. Maar de bekercompetitie zit soms vol verrassingen. Dat de club uit 3e amateur meteen wist te scoren, was ook zo’n surprise. Bij KVO krabden ze zich eens in de haren toen Delplank voor de 0-1 zorgde. Missie achtervolging was dan aangebroken voor de kustploeg en dat hadden ze goed begrepen. Niet veel later lukte Kvasina de gelijkmaker.De 24-jarige Oostenrijker had er klaarblijkelijk wel zin in. Net voor de rust had Kvasina al een hattrick op zijn naam staan. Tussendoor kopte Fortes het leer nog is in doel. Resultaat: een comfortabele 4-1-voorsprong voor KV Oostende. Toch een kleine zucht van opluchting.  Oostende op cruise control in 2e helft Ook na de pauze vond Oostende de weg naar doel vlotjes. Atanga pikte tot 2 keer toe zijn doelpuntje mee. Onhaye moest de kelk nog tot op de bodem ledigen wanneer Gall een rode kaart onder de neus geduwd kreeg. Het maakte het eenrichtingsverkeer er niet minder op. Ambrose zette nog een elfmeter om waarna Ndicka de 8-1-eindscore op het bord zette. Oostende uiteindelijk zonder al te veel moeite naar de volgende ronde.  Fase per fase 90'tweede helft, minuut 90. Einde. De wedstrijd zit erop. Na de rust scoorde KV Oostende net als in de 1e helft 4 keer. Zo wordt het toch nog een flinke bolwassing voor Onhaye. Eindstand: 8-1. .EindeDe wedstrijd zit erop. Na de rust scoorde KV Oostende net als in de 1e helft 4 keer. Zo wordt het toch nog een flinke bolwassing voor Onhaye. Eindstand: 8-1. 90' tweede helfttweede helft, minuut 90 match afgelopen 82'tweede helft, minuut 82. 80'tweede helft, minuut 80. GOAL! 8-1 Ndicka. Na een assist en een uitgelokte strafschop heeft Ndicka nu ook zijn doelpunt meegepikt. Hij zorgt voor de 8-1 na een stevige pegel.  .GOAL! 8-1 NdickaNa een assist en een uitgelokte strafschop heeft Ndicka nu ook zijn doelpunt meegepikt. Hij zorgt voor de 8-1 na een stevige pegel.  75'tweede helft, minuut 75. GOAL! 7-1 Ambrose. Daar is doelpunt nummer 7 voor Oostende. Ambrose neemt zijn verantwoordelijkheid en legt de strafschop in het mandje.  .GOAL! 7-1 AmbroseDaar is doelpunt nummer 7 voor Oostende. Ambrose neemt zijn verantwoordelijkheid en legt de strafschop in het mandje.  72'tweede helft, minuut 72. Rood voor Onhaye. Onhaye moet de kelk tot op de bodem ledigen. Gall krijgt nu een rode kaart na een stevige tussenkomst. De bezoekers moeten de avond met z'n tienen eindigen.  .Rood voor OnhayeOnhaye moet de kelk tot op de bodem ledigen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement