Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Zulte Waregem komt niet meer tot kansen, RWDM ligt op de loer

LIVE: Zulte Waregem komt niet meer tot kansen, RWDM ligt op de loer

Doelpunten: 1′ Kutesa 0-1 41′ Nangis 1-1 Fase per fase 79'tweede helft, minuut 79. Opnieuw is RWDM het gevaarlijkst! Nzuzi vindt Claes in de zestien. Die laatste waagt zijn kans, maar zijn poging belandt net naast het doel. Zorgt RWDM voor een stunt vanavond? .Opnieuw is RWDM het gevaarlijkst! Nzuzi vindt Claes in de zestien. Die laatste waagt zijn kans, maar zijn poging belandt net naast het doel. Zorgt RWDM voor een stunt vanavond? 78'tweede helft, minuut 78. Seck speelt met vuur. Seck pakt uit met een veel te korte terugspeelbal. Ephestion gaat met de bal aan de haal, maar Bossut redt de meubelen. .Seck speelt met vuurSeck pakt uit met een veel te korte terugspeelbal. Ephestion gaat met de bal aan de haal, maar Bossut redt de meubelen. 78'tweede helft, minuut 78. 71'tweede helft, minuut 71. In deze fase van de wedstrijd is Zulte Waregem toch wat weggezakt. Geert Heremans op Radio 1.In deze fase van de wedstrijd is Zulte Waregem toch wat weggezakt.Geert Heremans op Radio 1 70'tweede helft, minuut 70. Het spel gaat nu goed over en weer, maar de slordige combinaties verhinderen echte grote kansen. .Het spel gaat nu goed over en weer, maar de slordige combinaties verhinderen echte grote kansen. 68'tweede helft, minuut 68. We zitten nu halfweg de tweede helft en Zulte Waregem kan bijzonder weinig klaarmaken. Het balbezit is er, maar de combinaties stoppen aan de zestien. Geert Heremans op Radio 1.We zitten nu halfweg de tweede helft en Zulte Waregem kan bijzonder weinig klaarmaken. Het balbezit is er, maar de combinaties stoppen aan de zestien.Geert Heremans op Radio 1 66'tweede helft, minuut 66. 65'tweede helft, minuut 65. Feest voor thuisploeg gaat niet door. Een vrije trap van Rommens vindt het hoofd van Nzuzi, die raak kopt. Het feest barst los bij RWDM, maar de lijnrechter vlagt meteen voor buitenspel. Zulte Waregem komt met de schrik vrij. .Feest voor thuisploeg gaat niet doorEen vrije trap van Rommens vindt het hoofd van Nzuzi, die raak kopt. Het feest barst los bij RWDM, maar de lijnrechter vlagt meteen voor buitenspel. Zulte Waregem komt met de schrik vrij. 62'tweede helft, minuut 62. 57'tweede helft, minuut 57. Zulte Waregem dwingt vrije trap na vrije trap af op het middenveld. Veel gevaar levert dat niet op, maar de druk op de thuisploeg verhoogt. .Zulte Waregem dwingt vrije trap na vrije trap af op het middenveld. Veel gevaar levert dat niet op, maar de druk op de thuisploeg verhoogt. 55'tweede helft, minuut 55. RWDM heeft nu wat vaker foutjes nodig om de bezoekers af te stoppen. Dat resulteert in 2 gele kaarten in enkele minuten.  .RWDM heeft nu wat vaker foutjes nodig om de bezoekers af te stoppen. Dat resulteert in 2 gele kaarten in enkele minuten.  54'tweede helft, minuut 54. RWDM probeert uit te breken en Zulte Waregem te verrassen als de ploeg daartoe de kans ziet. Geert Heremans op Radio 1.RWDM probeert uit te breken en Zulte Waregem te verrassen als de ploeg daartoe de kans ziet.Geert Heremans op Radio 1 50'tweede helft, minuut 50. Vossen werkt niet af. Zulte Waregem zet een mooie combinatie op. Jelle Vossen is het eindstation, maar de spits werkt niet naar behoren af. De bezoekers morsen ook in de tweede helft met kansen. .Vossen werkt niet afZulte Waregem zet een mooie combinatie op. Jelle Vossen is het eindstation, maar de spits werkt niet naar behoren af. De bezoekers morsen ook in de tweede helft met kansen. 46'tweede helft, minuut 46. Geen wissels bij de bezoekers. De tweede helft is op gang getrapt. Zulte Waregem heeft niet gewisseld en gaat dus met dezelfde elf op zoek naar een nodige overwinning. .Geen wissels bij de bezoekersDe tweede helft is op gang getrapt. Zulte Waregem heeft niet gewisseld en gaat dus met dezelfde elf op zoek naar een nodige overwinning. 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:20rust, 21 uur 20. 21:18rust, 21 uur 18. Billijke 1-1-ruststand. Na een aangename eerste helft hangen de bordjes gelijk in Molenbeek.  Zulte Waregem pakte uit met een verschroeiende start, beloond met een doelpunt van Kutesa na 15 seconden. Daarna hadden de bezoekers de beste kansen op 0-2, maar Humphreys en Dompé lieten die liggen. Gaandeweg kwam RWDM beter in de wedstrijd. Een mooi uitgespeelde aanval eindigde bij Nangis, die de gelijkmaker hoog in het doel knalde van Bossut. Tot onvrede van Francky Dury, die een gele kaart te zien kreeg. .Billijke 1-1-ruststandNa een aangename eerste helft hangen de bordjes gelijk in Molenbeek. Zulte Waregem pakte uit met een verschroeiende start, beloond met een doelpunt van Kutesa na 15 seconden. Daarna hadden de bezoekers de beste kansen op 0-2, maar Humphreys en Dompé lieten die liggen.Gaandeweg kwam RWDM beter in de wedstrijd. Een mooi uitgespeelde aanval eindigde bij Nangis, die de gelijkmaker hoog in het doel knalde van Bossut. Tot onvrede van Francky Dury, die een gele kaart te zien kreeg. 45+3' eerste helfteerste helft, minuut 48 match afgelopen 45'eerste helft, minuut 45. Defourny pakt poging Dompé. Dompé wil met een voorsprong gaan rusten. Na een snelle prik trapt hij naar de kooi van Defourny. De keeper van RWDM speelt een sterke wedstrijd en houdt de stand in evenwicht. .Defourny pakt poging DompéDompé wil met een voorsprong gaan rusten. Na een snelle prik trapt hij naar de kooi van Defourny. De keeper van RWDM speelt een sterke wedstrijd en houdt de stand in evenwicht. 44'eerste helft, minuut 44. RWDM ruikt bloed! Togui devieert de bal, die voorlangs voorbij Bossut hobbelt. Van de West-Vlaamse dominantie in de openingsminuten blijft niet veel over. .RWDM ruikt bloed! Togui devieert de bal, die voorlangs voorbij Bossut hobbelt. Van de West-Vlaamse dominantie in de openingsminuten blijft niet veel over.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement