Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Shved en Hairemans zetten KV Mechelen op rozen tegen Union

LIVE: Shved en Hairemans zetten KV Mechelen op rozen tegen Union

Doelpunten: 15′ Shved 1-0 64′ Hairemans 2-0 82′ Vanzeir 2-1 Fase per fase 81'tweede helft, minuut 81. Goal: 2-1. We krijgen toch een spannende slotfase: Dante Vanzeir verzilvert een assist van Denis Undav. De bal blijft even hangen onder het lichaam van Coucke, maar rolt toch in doel: 2-1. .Goal: 2-1We krijgen toch een spannende slotfase: Dante Vanzeir verzilvert een assist van Denis Undav. De bal blijft even hangen onder het lichaam van Coucke, maar rolt toch in doel: 2-1. 79'Paal houdt Union van aansluitingstreffer. Het zit Union ook niet mee: de kopbal van Burgess belandt op de paal. Vanzeir probeert het in de rebound met een spectaculaire omhaal, maar zijn poging gaat naast. . tweede helft, minuut 79. Paal houdt Union van aansluitingstrefferHet zit Union ook niet mee: de kopbal van Burgess belandt op de paal. Vanzeir probeert het in de rebound met een spectaculaire omhaal, maar zijn poging gaat naast. 76'tweede helft, minuut 76. De inbreng van Undav, Teuma en Mitoma heeft nog niet geloond voor Union, maar de competitieleider dwingt wel schietkansen af: Vanzeir en Undav kunnen niet scoren. .De inbreng van Undav, Teuma en Mitoma heeft nog niet geloond voor Union, maar de competitieleider dwingt wel schietkansen af: Vanzeir en Undav kunnen niet scoren. 76'De fans van KV Mechelen zien het al helemaal zitten:. tweede helft, minuut 76.De fans van KV Mechelen zien het al helemaal zitten: 70'tweede helft, minuut 70. Ook KVM-coach Wouter Vrancken voert zijn eerste wissel door: doelpuntenmaker Shved mag gaan rusten, Nikola Storm is zijn vervanger. .Ook KVM-coach Wouter Vrancken voert zijn eerste wissel door: doelpuntenmaker Shved mag gaan rusten, Nikola Storm is zijn vervanger. 67'tweede helft, minuut 67. 66'tweede helft, minuut 66. 66'Nielsen naar de kant. Casper Nielsen kan niet meer voort en moet gewisseld worden. De Deense middenvelder van Union wordt vervangen door Lazare Amani. . tweede helft, minuut 66. Nielsen naar de kantCasper Nielsen kan niet meer voort en moet gewisseld worden. De Deense middenvelder van Union wordt vervangen door Lazare Amani. 63'tweede helft, minuut 63. Goal: 2-0! Hairemans verdubbelt de voorsprong van KV Mechelen. Hij wordt gelanceerd op de counter, kapt verdediger Van der Heyden uit en plaatst de bal naast doelman Pirard voor de 2-0. .Goal: 2-0!Hairemans verdubbelt de voorsprong van KV Mechelen. Hij wordt gelanceerd op de counter, kapt verdediger Van der Heyden uit en plaatst de bal naast doelman Pirard voor de 2-0. 62'Coucke voorkomt gelijkmaker. Mitoma laat er geen gras over groeien bij zijn invalbeurt. De Japanner haalt hard uit vanaf de rand van de zestien en dwingt Coucke tot een redding. . tweede helft, minuut 62. Coucke voorkomt gelijkmakerMitoma laat er geen gras over groeien bij zijn invalbeurt. De Japanner haalt hard uit vanaf de rand van de zestien en dwingt Coucke tot een redding. 61'tweede helft, minuut 61. Driedubbele wissel van Mazzu. Op het uur grijpt Mazzu in met een driedubbele wissel: Undav, Teuma en Mitoma nemen de plaats in van Avenatti, Paolucci en Sorinalo. .Driedubbele wissel van MazzuOp het uur grijpt Mazzu in met een driedubbele wissel: Undav, Teuma en Mitoma nemen de plaats in van Avenatti, Paolucci en Sorinalo. 60'tweede helft, minuut 60. De thuisploeg monopoliseert even de bal, maar een uitgespeelde kans levert dat niet op. Union moet zich wel even herbronnen. .De thuisploeg monopoliseert even de bal, maar een uitgespeelde kans levert dat niet op. Union moet zich wel even herbronnen. 59'tweede helft, minuut 59. 57'tweede helft, minuut 57. Felipe Avenatti is heel bleek in deze match, we hebben hem amper gezien. Bert Sterckx.Felipe Avenatti is heel bleek in deze match, we hebben hem amper gezien.Bert Sterckx 55'tweede helft, minuut 55. Geen penalty. De vele fans van KV Mechelen laten van zich horen, want ze vinden dat hun ploeg een strafschop verdient. Druijf ging neer in de zestien, maar de verdedigers van Union speelden de bal. .Geen penaltyDe vele fans van KV Mechelen laten van zich horen, want ze vinden dat hun ploeg een strafschop verdient. Druijf ging neer in de zestien, maar de verdedigers van Union speelden de bal. 54'tweede helft, minuut 54. Het antwoord van KV Mechelen komt er – hoe kan het ook anders – via Shved. Maar zijn schot gaat voorlangs. .Het antwoord van KV Mechelen komt er – hoe kan het ook anders – via Shved. Maar zijn schot gaat voorlangs. 52'tweede helft, minuut 52. Opnieuw dreiging van Union: Vanzeir versiert een hoekschop. KV Mechelen krijgt de bal niet meteen weg op die corner, maar Bager kan niet profiteren en schiet naast. .Opnieuw dreiging van Union: Vanzeir versiert een hoekschop. KV Mechelen krijgt de bal niet meteen weg op die corner, maar Bager kan niet profiteren en schiet naast. 49'tweede helft, minuut 49. Na hands van Schoofs mag Nielsen zich achter de bal zetten voor een vrije trap. De middenvelder van Union schiet rechtstreeks op doel, maar de bal gaat over het doel. .Na hands van Schoofs mag Nielsen zich achter de bal zetten voor een vrije trap. De middenvelder van Union schiet rechtstreeks op doel, maar de bal gaat over het doel. 48'tweede helft, minuut 48. 48'tweede helft, minuut 48. De ploegen zijn weer op de grasmat verschenen en beginnen aan de tweede helft. Kan Union de achterstand nog ombuigen? .De ploegen zijn weer op de grasmat verschenen en beginnen aan de tweede helft. Kan Union de achterstand nog ombuigen?alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement