Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Commotie in 1B: Lommel onderuit in Waasland-Beveren na gecontesteerde fase

Commotie in 1B: Lommel onderuit in Waasland-Beveren na gecontesteerde fase

zo 24 oktober 2021 22:37 Waasland-Beveren Lommel SK einde2142' – Geel – Diego Rosa14' – Doelpunt – Daniel Maderner (1 – 0)6' – Verv. Leonardo Bertone door Aristote Nkaka90+3' – Geel – Arno Verschueren90' – Doelpunt – Brendan Schoonbaert (2 – 1)79' – Verv. Tom Reyners door Joseph Efford79' – Verv. Derrick Tshimanga door Brendan Schoonbaert78' – Verv. Kevin Kis door Yannick Vandersmissen74' – Verv. Daniel Arzani door Arthur Sales69' – Verv. Joan Simun Edmundsson door Alessandro Albanese63' – Verv. Koki Saito door Agustin Anello58' – Doelpunt – rafik belghali (1 – 1)1B Pro LeagueSpeeldag 924-10-2021 20:0314'Daniel Maderner1 – 058'rafik Belghali1 – 190'Brendan Schoonbaert2 – 1 Waasland-Beveren is alleen tweede in 1B na een zege tegen Lommel SK. Twee minuten voor affluiten bezorgde Brendan Schoonbaert de thuisploeg de zege. Bij Lommel hadden ze reden tot klagen nadat een schijnbaar geldig doelpunt niet werd toegekend. Na de openingstreffer van Daniel Maderner gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker. Net voor rust leken ze die ook beet te hebben toen een kopbal in doel verdween.   Nordin Jackers keerde de bal nog, maar leek dat duidelijk achter de lijn te doen. De arbitrage oordeelde evenwel van niet. Belghali zorgde na rust alsnog voor de 1-1, maar Schoonbaert zorgde ervoor dat de drie punten op de Freethiel bleven. Doelpunten: 13′ Daniel Maderner 1-0, 57′ Rafik Belghali 1-1, 88′ Brendan Schoonbaert Fase per fase 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopen 90+3'Gele kaart voor Arno Verschueren van Lommel SK tijdens tweede helft, minuut 93Arno VerschuerenLommel SK 90'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 90 door Brendan Schoonbaert van Waasland-Beveren. 2, 1.goalWaasland-Beveren Lommel SK einde21Brendan SchoonbaertWaasland-Beveren 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Waasland-Beveren, Joseph Efford erin, Tom Reyners eruitwisselTom ReynersJoseph EffordWaasland-Beveren 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Waasland-Beveren, Brendan Schoonbaert erin, Derrick Tshimanga eruitwisselDerrick TshimangaBrendan SchoonbaertWaasland-Beveren 78'tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Lommel SK, Yannick Vandersmissen erin, Kevin Kis eruitwisselKevin KisYannick VandersmissenLommel SK 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Lommel SK, Arthur Sales erin, Daniel Arzani eruitwisselDaniel ArzaniArthur SalesLommel SK 69'tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Waasland-Beveren, Alessandro Albanese erin, Joan Simun Edmundsson eruitwisselJoan Simun EdmundssonAlessandro AlbaneseWaasland-Beveren 63'tweede helft, minuut 63. Vervanging bij Lommel SK, Agustin Anello erin, Koki Saito eruitwisselKoki SaitoAgustin AnelloLommel SK 58'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 58 door rafik belghali van Lommel SK. 1, 1.goalWaasland-Beveren Lommel SK einde11rafik BelghaliLommel SK 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+1' eerste helfteerste helft, minuut 46 match afgelopen 42'Gele kaart voor Diego Rosa van Lommel SK tijdens eerste helft, minuut 42Diego RosaLommel SK 14'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 14 door Daniel Maderner van Waasland-Beveren. 1, 0.goalWaasland-Beveren Lommel SK einde10Daniel MadernerWaasland-Beveren 6'eerste helft, minuut 6. Vervanging bij Waasland-Beveren, Aristote Nkaka erin, Leonardo Bertone eruitwisselLeonardo BertoneAristote NkakaWaasland-Beveren 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Waasland-Beveren. Nordin Jackers, Nihad Mujakic, Dries Wuytens, Chris Kablan, Jenthe Mertens, Jur Schryvers, Leonardo Bertone, Derrick Tshimanga, Tom Reyners, Daniel Maderner, Joan Simun EdmundssonOpstelling Waasland-BeverenNordin Jackers, Nihad Mujakic, Dries Wuytens, Chris Kablan, Jenthe Mertens, Jur Schryvers, Leonardo Bertone, Derrick Tshimanga, Tom Reyners,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement