Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Vormer & Van der Brempt aan de aftrap in topper tegen Antwerp

Vormer & Van der Brempt aan de aftrap in topper tegen Antwerp

Fase per fase 13:03vooraf, 13 uur 03. 12:54vooraf, 12 uur 54. Wordt Union straks alleen leider? Club en Antwerp draaien – bij momenten op spaarstand – vlotjes mee boven in het klassement. Daardoor kan Antwerp met een thuiszege zelfs over de landskampioen naar de tweede plek springen, waardoor Union ook alleen leider zou worden. Wint Club? Dan delen zij de leiding met de Brusselaars. .Wordt Union straks alleen leider?Club en Antwerp draaien – bij momenten op spaarstand – vlotjes mee boven in het klassement. Daardoor kan Antwerp met een thuiszege zelfs over de landskampioen naar de tweede plek springen, waardoor Union ook alleen leider zou worden. Wint Club? Dan delen zij de leiding met de Brusselaars. 12:47Club voelt zich thuis in 't stad. Antwerp – Club is een geweldige affiche, maar wel een waar ze in Deurne-Noord niet meteen naar uitkijken. De laatste 20 jaar kon Antwerp welgeteld één keer in eigen huis winnen van de bezoekers uit Brugge. Die zege is gelukkig voor Antwerp nog redelijk recent, maar in 2019 won het wel dankzij een doelpunt van Mbokani en een own goal van Mignolet. Wie neemt de rol van scherpschutter vandaag op zich? . vooraf, 12 uur 47. Club voelt zich thuis in 't stadAntwerp – Club is een geweldige affiche, maar wel een waar ze in Deurne-Noord niet meteen naar uitkijken. De laatste 20 jaar kon Antwerp welgeteld één keer in eigen huis winnen van de bezoekers uit Brugge.Die zege is gelukkig voor Antwerp nog redelijk recent, maar in 2019 won het wel dankzij een doelpunt van Mbokani en een own goal van Mignolet. Wie neemt de rol van scherpschutter vandaag op zich? 12:44vooraf, 12 uur 44. 12:28vooraf, 12 uur 28. Ook Priske wisselt na een Europees duel. 3 wijzigingen bij Antwerp in vergelijking met het Europese duel. Bataille en Samatta zijn naar de bank verhuisd, Fischer ontbreekt. Engels, Manuel Benson en Balikwisha krijgen een kans vanaf de aftrap. .Ook Priske wisselt na een Europees duel3 wijzigingen bij Antwerp in vergelijking met het Europese duel. Bataille en Samatta zijn naar de bank verhuisd, Fischer ontbreekt. Engels, Manuel Benson en Balikwisha krijgen een kans vanaf de aftrap. 12:25vooraf, 12 uur 25. 12:23vooraf, 12 uur 23. Vormer start bij Club. In de Champions League krijgt Ruud Vormer dit seizoen het statuut van invaller, maar in de competitie rekent Clement wel op hem. Vorige week scoorde hij twee keer tegen Kortrijk en de Nederlander start nu ook in de topper op Antwerp. Rits zit op de bank.  Ook Kamal Sowah kijkt toe vanop de bank. Het is Van der Brempt die een basisplaats krijgt. .Vormer start bij ClubIn de Champions League krijgt Ruud Vormer dit seizoen het statuut van invaller, maar in de competitie rekent Clement wel op hem. Vorige week scoorde hij twee keer tegen Kortrijk en de Nederlander start nu ook in de topper op Antwerp. Rits zit op de bank. Ook Kamal Sowah kijkt toe vanop de bank. Het is Van der Brempt die een basisplaats krijgt. 12:20vooraf, 12 uur 20. 10:40vooraf, 10 uur 40. Clement: “Mijn focus ligt alleen bij wat er op het veld gebeurt”. Een bezoek aan de Bosuil, dan weet je dat het langs het veld kan stormen. “Een vijandige sfeer? Dat weet ik niet. Het maakt me niet uit wat er in de tribune gebeurt. Mijn focus ligt op het veld. We gaan naar daar om voetbal te spelen en om voor de winst te strijden.” “Doelpunten maken en geen goals slikken. Daar ligt de focus, nergens anders. Zolang ze op de tribune blijven natuurlijk. Als ze op het veld beginnen te lopen, dan zou ik me wel zorgen maken.” .Clement: “Mijn focus ligt alleen bij wat er op het veld gebeurt”Een bezoek aan de Bosuil, dan weet je dat het langs het veld kan stormen. “Een vijandige sfeer? Dat weet ik niet. Het maakt me niet uit wat er in de tribune gebeurt. Mijn focus ligt op het veld. We gaan naar daar om voetbal te spelen en om voor de winst te strijden.””Doelpunten maken en geen goals slikken. Daar ligt de focus, nergens anders. Zolang ze op de tribune blijven natuurlijk. Als ze op het veld beginnen te lopen, dan zou ik me wel zorgen maken.” 10:37vooraf, 10 uur 37. Op de persconferentie van Philippe Clement gingen heel wat vragen nog over de pandoering tegen Manchester City. “Wat we geleerd hebben? Dat we kunnen werken aan het baltempo, de lichaamshouding om de bal te ontvangen, onderlinge bewegingen, … We proberen dat al op ons niveau, maar dat gaat toch iets trager.” Clement had uiteraard ook naar Antwerp gekeken. “Ik supporter voor alle Belgische ploegen in Europa. Het is belangrijk voor onze competitie dat we dat rechtstreekse Champions League-ticket kunnen houden.” Na de topper tegen Antwerp, volgt woensdag al een bekermatch. “Er is nu weinig recuperatietijd dus uiteraard mag je woensdag veranderingen verwachten. Tegen Antwerp? We zullen zien.” .Op de persconferentie van Philippe Clement gingen heel wat vragen nog over de pandoering tegen Manchester City. “Wat we geleerd hebben? Dat we kunnen werken aan het baltempo, de lichaamshouding om de bal te ontvangen, onderlinge bewegingen, … We proberen dat al op ons niveau, maar dat gaat toch iets trager.”Clement had uiteraard ook naar Antwerp gekeken. “Ik supporter voor alle Belgische ploegen in Europa. Het is belangrijk voor onze competitie dat we dat rechtstreekse Champions League-ticket kunnen houden.”Na de topper tegen Antwerp, volgt woensdag al een bekermatch. “Er is nu weinig recuperatietijd dus uiteraard mag je woensdag veranderingen verwachten. Tegen Antwerp? We zullen zien.” 10:35vooraf, 10 uur 35. De twee clubs hadden afgelopen week een Europese match op het programma staan. Club kreeg een stevige tik: 1-5 tegen Manchester City, Antwerp pakte wel een punt na een 2-2 tegen Fenerbahçe.  .De twee clubs hadden afgelopen week een Europese match op het programma staan. Club kreeg een stevige tik: 1-5 tegen Manchester City, Antwerp pakte wel een punt na een 2-2 tegen Fenerbahçe.  10:23vooraf, 10 uur 23. 10:23vooraf, 10 uur 23.24-10-2021 24-10-2021. 12:16vooraf, 12 uur 16. Bosuilstadion goedgekeurd. Storm Aurore heeft de Bosuil niet gespaard. Een deel van het dak van tribune 1, die in 2017 in gebruik genomen werd, werd losgerukt door de wind. De brokstukken van het dak belandden op het veld. Toch kan de thuiswedstrijd tegen Club Brugge morgen doorgaan. “Er werden de nodige aanpassingen uitgevoerd en de Bosuil werd onderworpen aan uitgebreid nazicht door de bevoegde controle-instantie, met een positief resultaat als resultaat”, klinkt het bij Antwerp. “In principe zal er dus geen enkel probleem zijn om de wedstrijd van morgen tegen Club Brugge (aftrap 13u30) op een normale manier te laten plaatsvinden.” .Bosuilstadion goedgekeurdStorm Aurore heeft de Bosuil niet gespaard. Een deel van het dak van tribune 1, die in 2017 in gebruik genomen werd, werd losgerukt door de wind. De brokstukken van het dak belandden op het veld.Toch kan de thuiswedstrijd tegen Club Brugge morgen doorgaan. “Er werden de nodige aanpassingen uitgevoerd en de Bosuil werd onderworpen aan uitgebreid nazicht door de bevoegde controle-instantie, met een positief resultaat als resultaat”, klinkt het bij Antwerp.”In principe zal er dus geen enkel probleem zijn om de wedstrijd van morgen tegen Club Brugge (aftrap 13u30) op een normale manier te laten plaatsvinden.” 12:15vooraf, 12 uur 15.Jupiler Pro League Stormwind maakt brokken op de Bosuil en rukt een deel van het dak eraf12:15 – VoorafVooraf, 12 uur 15 Opstelling Antwerp. Jean Butez, Sam Vines, Björn Engels, Dinis Almeida, Ritchie De Laet, Benson Manuel, Birger Verstraete, Pieter Gerkens, Alhassan Yusuf, Michel Ange Balikwisha, Michael FreyOpstelling AntwerpJean Butez, Sam Vines, Björn Engels, Dinis Almeida, Ritchie De Laet, Benson Manuel, Birger Verstraete, Pieter Gerkens, Alhassan Yusuf, Michel Ange Balikwisha, Michael Frey Opstelling Club Brugge. Simon Mignolet, Clinton Mata, Jack Hendry, Stanley N'Soki, Eduard Sobol, Hans Vanaken, Éder Balanta, Ruud Vormer, Ignace Van der Brempt, Noa Lang, Charles De KetelaereOpstelling Club BruggeSimon Mignolet, Clinton Mata, Jack Hendry, Stanley N’Soki, Eduard Sobol, Hans Vanaken, Éder Balanta, Ruud Vormer, Ignace Van der Brempt, Noa Lang, Charles De Ketelaere – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement