Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE veldrijden: Betsema schudt aan boom in Ruddervoorde, Cant in top 5

LIVE veldrijden: Betsema schudt aan boom in Ruddervoorde, Cant in top 5

Fase per fase 14:0514 uur 05. Turbo Betsema slaat aan. Betsema komt volledig op toerental. Van der Heijden kan haar niet bijbenen en ziet haar landgenote alsmaar kleiner worden. Is de vogel gaan vliegen halfweg de wedstrijd? .Turbo Betsema slaat aanBetsema komt volledig op toerental. Van der Heijden kan haar niet bijbenen en ziet haar landgenote alsmaar kleiner worden. Is de vogel gaan vliegen halfweg de wedstrijd? 14:0314 uur 03. Posities na 3 rondes. 1. Betsema  2. Van der Heijden op 5″ 3. Worst op 24″ 4. Cant op 24″ 5. Brand .Posities na 3 rondes1. Betsema 2. Van der Heijden op 5″3. Worst op 24″4. Cant op 24″5. Brand 13:5913 uur 59. Brand bijt op tanden. In de 2e achtervolgende groep geeft Lucinda Brand geen al te beste indruk. Ze bijt op haar tanden om Bakker en Van Alphen bij te houden. .Brand bijt op tandenIn de 2e achtervolgende groep geeft Lucinda Brand geen al te beste indruk. Ze bijt op haar tanden om Bakker en Van Alphen bij te houden. 13:5813 uur 58. Van der Heijden neemt over van Betsema. De beloftewereldkampioene van 2019 voelt zich helemaal in haar sas in Ruddervoorde. .Van der Heijden neemt over van Betsema. De beloftewereldkampioene van 2019 voelt zich helemaal in haar sas in Ruddervoorde. 13:5613 uur 56. Posities na 2 rondes. 1. Van der Heijden 2. Betsema in zelfde tijd 3. Worst op 13″ 4. Cant op 13″ 5. Van Alphen op 35″ 6. Bakker op 35″ 7. Brand op 35″ .Posities na 2 rondes1. Van der Heijden2. Betsema in zelfde tijd3. Worst op 13″4. Cant op 13″5. Van Alphen op 35″6. Bakker op 35″7. Brand op 35″ 13:5313 uur 53. Worst sluipt dichter en dichter bij Betsema en Van der Heijden. Cant vertoeft in 4e stelling.  .Worst sluipt dichter en dichter bij Betsema en Van der Heijden. Cant vertoeft in 4e stelling.  13:5013 uur 50. Voorin zet Betsema Van der Heijden ietwat onder druk. Worst komt dan weer hijgen in de nek van Cant.  .Voorin zet Betsema Van der Heijden ietwat onder druk. Worst komt dan weer hijgen in de nek van Cant.  13:4813 uur 48. Foutje Cant. Wanneer Cant wegglijdt op de schuine kant, zijn Betsema en Van der Heijden enkele meters weg. Maar de Belgische kampioen blijft knokken om terug te keren. .Foutje CantWanneer Cant wegglijdt op de schuine kant, zijn Betsema en Van der Heijden enkele meters weg. Maar de Belgische kampioen blijft knokken om terug te keren. 13:4513 uur 45. Leiderstrio. Cant en Van der Heijden hebben het gezelschap gekregen van Denise Betsema.  .LeiderstrioCant en Van der Heijden hebben het gezelschap gekregen van Denise Betsema.  13:4513 uur 45. Het is met een vergrootglas zoeken naar wereldkampioene Lucinda Brand. Ook Annemarie Worst is achteropgeraakt na een schuiver. .Het is met een vergrootglas zoeken naar wereldkampioene Lucinda Brand. Ook Annemarie Worst is achteropgeraakt na een schuiver. 13:4413 uur 44. Het is de piepjonge Zoe Backstedt, wereldkampioene op de weg bij de junioren, die zich goed manifesteert tussen de beste veldrijdsters .Het is de piepjonge Zoe Backstedt, wereldkampioene op de weg bij de junioren, die zich goed manifesteert tussen de beste veldrijdsters 13:4113 uur 41. Cant met enkele meters. Kastelijn komt tegen het lint terecht, achter Cant stropt het wat. Plots is de Belgische kampioene 10 meter los. .Cant met enkele metersKastelijn komt tegen het lint terecht, achter Cant stropt het wat. Plots is de Belgische kampioene 10 meter los. 13:4013 uur 40 match begonnen STARTUitstekende start van Sanne Cant! De Belgische kampioene duikt als eerste het veld in. Wereldkampioene Brand daarentegen moet wat terrein goedmaken. 13:3213 uur 32. Ik was me goed aan het amuseren in de VS. Ik was niet mezelf de eerste crossen, maar in Iowa was het een stuk beter. Ik wil nu laten zien welk niveau ik kan halen. Sanne Cant.Ik was me goed aan het amuseren in de VS. Ik was niet mezelf de eerste crossen, maar in Iowa was het een stuk beter. Ik wil nu laten zien welk niveau ik kan halen.Sanne Cant 13:2813 uur 28. Geen Vos en Alvarado. Zoek niet naar Marianne Vos in Ruddervoorde. De Nederlandse last na de Wereldbekermanches in de Verenigde Staten een pauze in. Ook Ceylin Alvarado is nog niet van de partij. Zij maakt na verstoorde bloedwaarden pas morgen haar comeback. .Geen Vos en AlvaradoZoek niet naar Marianne Vos in Ruddervoorde. De Nederlandse last na de Wereldbekermanches in de Verenigde Staten een pauze in. Ook Ceylin Alvarado is nog niet van de partij. Zij maakt na verstoorde bloedwaarden pas morgen haar comeback. 09:5409 uur 54. Leidster in de Superprestige is wereldkampioene Lucinda Brand. In Gieten nam de Nederlandse 3 weken geleden de maat van Denise Betsema. Annemarie Worst vervolledigde toen het podium. .Leidster in de Superprestige is wereldkampioene Lucinda Brand. In Gieten nam de Nederlandse 3 weken geleden de maat van Denise Betsema. Annemarie Worst vervolledigde toen het podium. 09:5409 uur 54.Veldrijden Laura Verdonschot wordt ploeggenote van Ellen Van Loy bij Vondelmolen-De Ceuster 09:5109 uur 51. 2e manche Superprestige. In Ruddervoorde strijden de vrouwen vandaag voor de zege en de punten in de 2e manche van de Superprestige. Volg de actie live vanaf 13.40 uur met tekstupdates. .2e manche SuperprestigeIn Ruddervoorde strijden de vrouwen vandaag voor de zege en de punten in de 2e manche van de Superprestige. Volg de actie live vanaf 13.40 uur met tekstupdates.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement