Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Cercle Brugge wil oogsten tegen Standard: “We zijn strijders, we geven niet op”

Cercle Brugge wil oogsten tegen Standard: “We zijn strijders, we geven niet op”

Fase per fase 13:08vooraf, 13 uur 08. Vanderhaeghe: “Kunnen Standard veel pijn doen”. Yves Vanderhaeghe is tuk op de 3 punten met Cercle. “Mijn spelers waren heel ontgoocheld na de nederlaag tegen Oostende vorig weekend. Maar we zijn strijders, we geven niet op.” “De kranten schreven dat we ook veel goede dingen gedaan hebben tegen Oostende. Ook tegen Standard zijn er veel mogelijkheden om de tegenploeg veel pijn te doen.” .Vanderhaeghe: “Kunnen Standard veel pijn doen”Yves Vanderhaeghe is tuk op de 3 punten met Cercle. “Mijn spelers waren heel ontgoocheld na de nederlaag tegen Oostende vorig weekend. Maar we zijn strijders, we geven niet op.””De kranten schreven dat we ook veel goede dingen gedaan hebben tegen Oostende. Ook tegen Standard zijn er veel mogelijkheden om de tegenploeg veel pijn te doen.” 13:03vooraf, 13 uur 03. Ik hou van het spelsysteem van Elsner. We spelen meer naar voren en hebben meer vrijheid. Standard-middenvelder Bastien.Ik hou van het spelsysteem van Elsner. We spelen meer naar voren en hebben meer vrijheid.Standard-middenvelder Bastien 13:02Standard won de laatste 5 matchen tegen Cercle. vooraf, 13 uur 02.Standard won de laatste 5 matchen tegen Cercle 12:58vooraf, 12 uur 58. Geen Utkus en Rubio bij Cercle. Cercle kan vandaag niet rekenen op Edgaras Utkus, die vorig weekend zijn 5e geel karton slikte en geschorst is. Ook Waldo Rubio ontbreekt bij groen-zwart door een blessure. Voor Miangue en Kanouté komt de wedstrijd ook te vroeg. Bij Standard kan Luka Elsner geen beroep doen op Amallah, Cimirot en Laifis (allen geblesseerd). .Geen Utkus en Rubio bij CercleCercle kan vandaag niet rekenen op Edgaras Utkus, die vorig weekend zijn 5e geel karton slikte en geschorst is. Ook Waldo Rubio ontbreekt bij groen-zwart door een blessure. Voor Miangue en Kanouté komt de wedstrijd ook te vroeg.Bij Standard kan Luka Elsner geen beroep doen op Amallah, Cimirot en Laifis (allen geblesseerd). 12:58vooraf, 12 uur 58. 12:57vooraf, 12 uur 57. Cercle-Standard. Cercle Brugge zoekt naar ademruimte en wil de punten deze namiddag thuishouden. Maar ook Standard is tuk op een driepunter. Volg Cercle-Standard live vanaf 16.15 uur met tekstupdates. .Cercle-StandardCercle Brugge zoekt naar ademruimte en wil de punten deze namiddag thuishouden. Maar ook Standard is tuk op een driepunter. Volg Cercle-Standard live vanaf 16.15 uur met tekstupdates.12:57 – VoorafVooraf, 12 uur 57

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement