Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Ex-nummer 1 Andy Murray moet zich gewonnen geven in Antwerpen

Ex-nummer 1 Andy Murray moet zich gewonnen geven in Antwerpen

BEKIJK: Het matchpunt en het interview met de winnaar Geen nieuwe driesetter voor Murray Twee jaar geleden won Andy Murray (34) de European Open, nu moet hij zich tevreden stellen met de 2e ronde als eindstation.   Tegen Diego Schwartzman (29) begon hij sterk, maar halverwege de eerste set nam de Argentijn de match in handen. Na winst in set 1 met 6-4 en een 4-2-voorsprong in 2e leek de buit binnen, behalve als je tegen Murray speelt. De Schot vond net op zijn vechtlust terug om een tiebreak af te dwingen.   Murray kreeg de kans om opnieuw een driesetter te spelen, maar de eerste – eentje van bijna 4 uur – zat nog in de kleren. Met zijn 2e matchbal maakte Schwartzman een einde aan het optreden van Murray in Antwerpen.   “We draaien allebei al een tijd mee in het circuit en toch was dit maar de eerste keer dat we tegen elkaar speelden”, wist de nummer 13 van de wereld na de match te vertellen.   “Ik vond het een hele eer. Vroeger keek ik echt op naar Roger (Federer, red), Rafa (Nadal, red) en Andy.” Ik vond het een hele eer om tegen Andy te spelen. Andy Schwartzman Murray: “Neem te vaak foute beslissingen” Andy Murray zag verschillende redenen voor zijn verlies. “Ik heb al een tijdje niet veel geluk met de lotingen”, vertelde de Schot. “Ik kom vaak uit tegen topspelers en kan met hen nog wel wedijveren, maar finaal verlies ik.” “Al te vaak nam ik niet de juiste beslissingen. Ik ben bijvoorbeeld naar het net blijven komen, terwijl dat echt niet werkte. Mentaal zat het niet helemaal zoals het hoort. Ik kan alleen maar hopen op betere resultaten. Want daar draait het in de sport altijd om: niet om mooi tennis, maar om goede uitslagen.” Andy Murray op Antwerpse bodem. Diego Schwartzman is een vaste klant van de European Open. Zijn vriendin Eugenia De Martino kijkt toe. bekijk ook: sets12 Tennis Andy Murray wint langste driesetter van tennisjaar in Antwerpen: “Ongelofelijk… sets12 ATP-Antwerpen Xavier Malisse (41) staat zowaar in de halve finales van de European Open

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement