Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Charleroi-coach Still: “Professionele fout als we Seraing onderschatten”

Charleroi-coach Still: “Professionele fout als we Seraing onderschatten”

vr 22 oktober 2021 07:06 RFC Seraing Charleroi 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 1222-10-2021 20:45 In de Jupiler Pro League trappen Seraing en Charleroi vanavond de 12e speeldag op gang. Volg de match vanaf 20.45 uur live met tekstupdates. Fase per fase 07:02vooraf, 07 uur 02. Als we Seraing nu nog altijd zouden onderschatten, dan zouden we een professionele fout maken. Charleroi-coach Edward Still.Als we Seraing nu nog altijd zouden onderschatten, dan zouden we een professionele fout makenCharleroi-coach Edward Still 06:56vooraf, 06 uur 56. 2 teams in vorm. Hoewel Seraing geparkeerd staat op de 14e plek, kan Charleroi (9e) maar beter op zijn hoede zijn. De nieuwkomer in 1A leek even op weg naar 6 op 6 in zijn laatste 2 matchen. Tegen Zulte Waregem won Seraing met 5-1. Vorig weekend leidde het na 45 minuten met 0-2 tegen Union, dat Seraing uiteindelijk nog in het zand liet bijten met 4-2. Charleroi sprokkelde in zijn laatste 2 wedstrijden 4 punten dankzij een 2-2-gelijkspel in KV Kortrijk en een 2-0-zege tegen Genk. .2 teams in vormHoewel Seraing geparkeerd staat op de 14e plek, kan Charleroi (9e) maar beter op zijn hoede zijn. De nieuwkomer in 1A leek even op weg naar 6 op 6 in zijn laatste 2 matchen. Tegen Zulte Waregem won Seraing met 5-1. Vorig weekend leidde het na 45 minuten met 0-2 tegen Union, dat Seraing uiteindelijk nog in het zand liet bijten met 4-2.Charleroi sprokkelde in zijn laatste 2 wedstrijden 4 punten dankzij een 2-2-gelijkspel in KV Kortrijk en een 2-0-zege tegen Genk. 06:54vooraf, 06 uur 54. 06:52vooraf, 06 uur 52. Seraing-Charleroi. Daags na een avond vol Europees voetbal is het alweer tijd voor Belgisch voetbal. Seraing speelt vanavond gastheer voor Charleroi. De aftrap is om 20.45 uur, volg de actie op deze pagina met tekstupdates. .Seraing-CharleroiDaags na een avond vol Europees voetbal is het alweer tijd voor Belgisch voetbal. Seraing speelt vanavond gastheer voor Charleroi. De aftrap is om 20.45 uur, volg de actie op deze pagina met tekstupdates.06:52 – VoorafVooraf, 06 uur 52  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement