Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Antwerp tegen Fenerbahçe: “Frey en Samatta in basis? Ze zijn er klaar voor”

Antwerp tegen Fenerbahçe: “Frey en Samatta in basis? Ze zijn er klaar voor”

wo 20 oktober 2021 21:28 Fenerbahçe Antwerp 18u45UEFA Europa LeagueSpeeldag 321-10-2021 18:45 In de Europa League jaagt Antwerp vanavond in Turkije op zijn eerste punten. Met Fenerbahçe wacht wel een heel lastige klant, maar 0 op 9 maakt de kans op overwintering wel heel klein. Volg de match vanavond live vanaf 18.45 uur. Fase per fase 21:22vooraf, 21 uur 22. Antwerp met rug tegen de muur: “3 punten is mogelijk”. Antwerp-coach Brian Priske beseft dat zijn team scherp zal moeten staan. “Elke match is nu belangrijk. Het is nu het moment om 3 punten of toch minstens 1 punt te sprokkelen tegen Fenerbahçe.” Antwerp-spitsen Ally Samatta en Michael Frey hebben een (kort) verleden bij Fenerbahçe. Zullen ze allebei aan de aftrap staan? “Je weet maar nooit”, zegt Priske. “Ze zijn allebei klaar om een volledige match te spelen. Het is voor hen een goede kans om zich te tonen aan hun oude werkgever.” .Antwerp met rug tegen de muur: “3 punten is mogelijk”Antwerp-coach Brian Priske beseft dat zijn team scherp zal moeten staan. “Elke match is nu belangrijk. Het is nu het moment om 3 punten of toch minstens 1 punt te sprokkelen tegen Fenerbahçe.”Antwerp-spitsen Ally Samatta en Michael Frey hebben een (kort) verleden bij Fenerbahçe. Zullen ze allebei aan de aftrap staan? “Je weet maar nooit”, zegt Priske. “Ze zijn allebei klaar om een volledige match te spelen. Het is voor hen een goede kans om zich te tonen aan hun oude werkgever.” 21:17vooraf, 21 uur 17. Het was te verwachten dat we de thuismatch tegen Fenerbahçe zonder publiek moeten spelen. Wat enkele weken geleden gebeurd is op de Bosuil was niet correct. Antwerp-coach Brian Priske over de sanctie van UEFA.Het was te verwachten dat we de thuismatch tegen Fenerbahçe zonder publiek moeten spelen. Wat enkele weken geleden gebeurd is op de Bosuil was niet correct.Antwerp-coach Brian Priske over de sanctie van UEFA 21:17vooraf, 21 uur 17.Europa League Antwerp moet 1 Europese match zonder publiek spelen na incidenten tegen Frankfurt 21:14vooraf, 21 uur 14. Antwerp op zoek naar punten in Europa. Na nederlagen tegen Olympiakos en Frankfurt moet Antwerp morgen punten sprokkelen, wil het nog wat hoop koesteren op de volgende ronde. Op bezoek bij Fenerbahçe is dat natuurlijk geen sinecure. Volg het duel donderdagavond live vanaf 18.45 uur. .Antwerp op zoek naar punten in EuropaNa nederlagen tegen Olympiakos en Frankfurt moet Antwerp morgen punten sprokkelen, wil het nog wat hoop koesteren op de volgende ronde.Op bezoek bij Fenerbahçe is dat natuurlijk geen sinecure. Volg het duel donderdagavond live vanaf 18.45 uur.21:14 – VoorafVooraf, 21 uur 14 Opstelling Fenerbahçe. Altay Bayindir, Filip Novák, Kim Min-Jae, Marcel Tisserand, Ferdi Kadioglu, Mert Hakan Yandas, Luiz Gustavo, Muhammed Gümüskaya, Bright Osayi-Samuel, Enner Valencia, Diego RossiOpstelling FenerbahçeAltay Bayindir, Filip Novák, Kim Min-Jae, Marcel Tisserand, Ferdi Kadioglu, Mert Hakan Yandas, Luiz Gustavo, Muhammed Gümüskaya, Bright Osayi-Samuel, Enner Valencia, Diego Rossi Opstelling Antwerp. Jean Butez, Jelle Bataille, Dinis Almeida, Dorian Dessoleil, Ritchie De Laet, Koji Miyoshi, Birger Verstraete, Radja Nainggolan, Viktor Fischer, Michael Frey, Mbwana SamattaOpstelling AntwerpJean Butez,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement