Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Barcelona gaat tegen Dinamo Kiev op zoek naar 1e Champions League-punten

Barcelona gaat tegen Dinamo Kiev op zoek naar 1e Champions League-punten

Fase per fase 18:07vooraf, 18 uur 07. 18:06vooraf, 18 uur 06. We moeten deze wedstrijd winnen om kans te maken op de volgende ronde. Dynamo is beter dan vorig jaar. We weten dat onze toekomst in de Champions League op het spel staat. Ronald Koeman.We moeten deze wedstrijd winnen om kans te maken op de volgende ronde. Dynamo is beter dan vorig jaar. We weten dat onze toekomst in de Champions League op het spel staatRonald Koeman 18:05vooraf, 18 uur 05. Geen Ansu Fati aan de aftrap. Coach Ronald Koeman kiest voor Luuk de Jong en niet voor  Ansu Fati om de Dinamo Kiev-verdediging het vuur aan de schenen te leggen straks. .Geen Ansu Fati aan de aftrapCoach Ronald Koeman kiest voor Luuk de Jong en niet voor  Ansu Fati om de Dinamo Kiev-verdediging het vuur aan de schenen te leggen straks. 17:53vooraf, 17 uur 53. 17:51vooraf, 17 uur 51. Dinamo Kiev: het zwarte beest van Barca? Barcelona is alvast gewaarschuwd door de geschiedenisboeken. De Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev van 1997 is nog steeds een doorn in het oog van de club. De Catalanen verloren toen met 4-0 van de Oekraïense traditieclub. Dat is tot op heden nog steeds het grootste verlies van Barcelona in de Champions League. .Dinamo Kiev: het zwarte beest van Barca?Barcelona is alvast gewaarschuwd door de geschiedenisboeken. De Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev van 1997 is nog steeds een doorn in het oog van de club. De Catalanen verloren toen met 4-0 van de Oekraïense traditieclub. Dat is tot op heden nog steeds het grootste verlies van Barcelona in de Champions League. 17:48vooraf, 17 uur 48. 17:47vooraf, 17 uur 47. Eerste punten voor FCB? Barcelona gaat tegen Dynamo Kiev op zoek naar eerste CL-punten. Dat de Catalanen dit seizoen op de dool zijn, is geen geheim. Vooral in de Champions League kwam dat pijnlijk bovendrijven. Het ging al 2x met 3-0 kansloos onderuit tegen Bayern München en Benfica. .Eerste punten voor FCB?Barcelona gaat tegen Dynamo Kiev op zoek naar eerste CL-punten. Dat de Catalanen dit seizoen op de dool zijn, is geen geheim. Vooral in de Champions League kwam dat pijnlijk bovendrijven. Het ging al 2x met 3-0 kansloos onderuit tegen Bayern München en Benfica.17:47 – VoorafVooraf, 17 uur 47 Opstelling FC Barcelona. Marc-André ter Stegen, Óscar Mingueza, Gerard Piqué, Clément Lenglet, Jordi Alba, Pablo Gavi, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Sergiño Dest, Luuk de Jong, Memphis DepayOpstelling FC BarcelonaMarc-André ter Stegen, Óscar Mingueza, Gerard Piqué, Clément Lenglet, Jordi Alba, Pablo Gavi, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Sergiño Dest, Luuk de Jong, Memphis Depay Opstelling Dinamo Kiev. Heorhiy Buschan, Tomasz Kedziora, Illia Zabarnyi, Oleksandr Syrota, Vitaliy Mikolenko, Viktor Tsyhankov, Serhiy Sydorchuk, Vitaliy Buyalskyy, Mykola Shaparenko, Carlos De Pena, Vladyslav SupriahaOpstelling Dinamo KievHeorhiy Buschan, Tomasz Kedziora, Illia Zabarnyi, Oleksandr Syrota, Vitaliy Mikolenko, Viktor Tsyhankov, Serhiy Sydorchuk, Vitaliy Buyalskyy, Mykola Shaparenko, Carlos De Pena, Vladyslav Supriaha – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement