Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Andy Murray wint langste driesetter van tennisjaar in Antwerpen: “Ongelofelijk gevecht”

Andy Murray wint langste driesetter van tennisjaar in Antwerpen: “Ongelofelijk gevecht”

di 19 oktober 2021 22:40 European OpenFrances Tiafoe (48) setAndy Murray (172, WC)6217779267683710 Op de European Open heeft Andy Murray (ATP-172) meteen diep in zijn krachtenarsenaal moeten tasten. Na 3 uur en 45 minuten stelde de Schot de zege veilig tegen de Amerikaan Frances Tiafoe (ATP-148). Andy Murray maakt in stijl einde aan match van bijna 4 uur: “Met voorsprong langste driesetter uit mijn carrière” Andy Murray koestert mooie herinneringen aan de European Open, tot op heden de laatste toernooizege (2019) op zijn erelijst.   Met Frances Tiafoe kreeg Murray meteen een taaie brok voorgeschoteld in de 1e ronde. De 3 sets duurden telkens meer dan een uur en draaiden telkens uit op een tiebreak.   In de 1e set trok Murray aan het langste eind in de tiebreak met 2-7. In het 2e bedrijf draaide Tiafoe de rollen om in een spannende tweestrijd: 9-7 voor de Amerikaan.   De tiebreak van de beslissende 3e set stond bol van de omwentelingen. Bij 6-5 kreeg Tiafoe de kans om Murray uit het toernooi te kegelen, maar de Schot redde zijn vel.   Daarna vergaten zowel als Murray als Tiafoe zelf om een matchpunt te verzilveren. Bij 8-9 vond Murray dat het duel lang genoeg geduurd had. Met een geweldig dropshot besliste hij de partij.    In de volgende ronde staat Murray oog in oog met de Argentijn Diego Schwartzmann (ATP-14). Murray: “Mijn langste match ooit in 3 sets” De partij tussen Murray en Tiafoe is met 3 uur en 45 minuten de voorlopig langste wedstrijd van het jaar.    “Ik denk dat het de eerste keer in mijn carrière is dat ik 3 tiebreaks speel in 1 wedstrijd”, zei Murray na afloop. “Het is zeker mijn langste match ooit in 3 sets. Het was een ongelooflijk gevecht en ik ben heel moe nu.”      “Ik heb in mijn carrière veel wedstrijden gespeeld. Lange matchen stoorden me ook nooit, maar dit was nog van een ander niveau. Het was een geweldige match in een ongelooflijke sfeer hier in Antwerpen. Ik wil iedereen bedanken die me gesteund heeft. Het was heel aangenaam te spelen voor zo’n talrijk opgekomen publiek.”  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement