Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Man City gaat resoluut op zoek naar het openingsdoelpunt, Club moet terug

LIVE: Man City gaat resoluut op zoek naar het openingsdoelpunt, Club moet terug

Fase per fase 16'eerste helft, minuut 16. 15'eerste helft, minuut 15. De snelheid van de City-verdedigers is fenomenaal. Lang denkt een eerste keer te ontsnappen aan Walker, maar de Engelse international is razendsnel terug en zet de Nederlander prompt van de bal.  .De snelheid van de City-verdedigers is fenomenaal. Lang denkt een eerste keer te ontsnappen aan Walker, maar de Engelse international is razendsnel terug en zet de Nederlander prompt van de bal.  14'eerste helft, minuut 14. Foden in het zijnet. Dit keer duikt Foden de diepte in, zijn loeier verdwijnt in het zijnet. Hendry had alle moeite van de wereld om het groeibriljant bij te houden.  .Foden in het zijnetDit keer duikt Foden de diepte in, zijn loeier verdwijnt in het zijnet. Hendry had alle moeite van de wereld om het groeibriljant bij te houden.  12'Nipt buitenspel. Man City lijkt op voorsprong te komen via Laporte, maar de grensrechter heeft buitenspel gezien. De VAR wil de fase nog even herbekijken, maar bevestigt het oordeel van de vlaggende man.  . eerste helft, minuut 12. Nipt buitenspelMan City lijkt op voorsprong te komen via Laporte, maar de grensrechter heeft buitenspel gezien. De VAR wil de fase nog even herbekijken, maar bevestigt het oordeel van de vlaggende man.  12'eerste helft, minuut 12. Mata staat buiten de lijnen en dat zorgt voor problemen. De aanwezige Grealish ziet de overlappende Cancelo die Foden uitzoekt, hij tikt de bal net naast het doel van Mignolet.  .Mata staat buiten de lijnen en dat zorgt voor problemen. De aanwezige Grealish ziet de overlappende Cancelo die Foden uitzoekt, hij tikt de bal net naast het doel van Mignolet.  10'eerste helft, minuut 10. Mata in de problemen. Een diepe bal brengt Mata even in de problemen, maar Grealish verkoopt hem een por in de rug. De Engelse international maakt het nadien wel knap af, de scheidsrechter fluit in elk geval voor een overtreding.  .Mata in de problemenEen diepe bal brengt Mata even in de problemen, maar Grealish verkoopt hem een por in de rug. De Engelse international maakt het nadien wel knap af, de scheidsrechter fluit in elk geval voor een overtreding.  10'eerste helft, minuut 10. 8'eerste helft, minuut 8. De Ketelaere een eerste keer. Lang en De Ketelaere gaan een eerste keer op zoek naar elkaar, het jeugdproduct van Club zoekt de ruimte op maar staat wel buitenspel. Club probeert zich in de match te knokken. .De Ketelaere een eerste keerLang en De Ketelaere gaan een eerste keer op zoek naar elkaar, het jeugdproduct van Club zoekt de ruimte op maar staat wel buitenspel. Club probeert zich in de match te knokken. 7'eerste helft, minuut 7. 6'eerste helft, minuut 6. Na een lang uitgesponnen aanval wil Grealish de overlappende back Cancelo de diepte insturen, maar zijn steekballetje is net wat te ver.  .Na een lang uitgesponnen aanval wil Grealish de overlappende back Cancelo de diepte insturen, maar zijn steekballetje is net wat te ver.  3'eerste helft, minuut 3. City monopoliseert de bal in deze beginfase, een studieronde is overbodig. De Engelse landskampioen gaat meteen op zoek naar de eerste kans van deze wedstrijd.  .City monopoliseert de bal in deze beginfase, een studieronde is overbodig. De Engelse landskampioen gaat meteen op zoek naar de eerste kans van deze wedstrijd.  2'eerste helft, minuut 2. 2'eerste helft, minuut 2. 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. Club begint aan zijn derde wedstrijd in deze Champions League-campagne. Man City mét Kevin De Bruyne is de tegenstander. Kan Club voor een derde keer op rij ongeslagen blijven op het hoogste Europese niveau? .AftrapClub begint aan zijn derde wedstrijd in deze Champions League-campagne. Man City mét Kevin De Bruyne is de tegenstander. Kan Club voor een derde keer op rij ongeslagen blijven op het hoogste Europese niveau? 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 18:41vooraf, 18 uur 41. Hymne. We zijn er klaar voor! De spelers staan in de spelerstunnel en de CL-hymne zal meteen weerklinken in Jan Breydel. De Roemeense scheidsrechter Istvan Kovacs moet de wedstrijd in goede banen leiden.  .HymneWe zijn er klaar voor! De spelers staan in de spelerstunnel en de CL-hymne zal meteen weerklinken in Jan Breydel. De Roemeense scheidsrechter Istvan Kovacs moet de wedstrijd in goede banen leiden.  18:35vooraf, 18 uur 35. 18:33vooraf, 18 uur 33. 18:29vooraf, 18 uur 29. Nog 20 minuutjes en Club trapt zijn derde groepswedstrijd in deze CL-campagne op gang. Met intussen al een voorsprong van 4 punten op RB Leipzig zit de 3e plaats in deze groep er zeker in. Hoopt blauw-zwart nog op meer dan kunnen er vanavond best punten gesprokkeld worden in een volgepakt Jan Breydel.  .Nog 20 minuutjes en Club trapt zijn derde groepswedstrijd in deze CL-campagne op gang. Met intussen al een voorsprong van 4 punten op RB Leipzig zit de 3e plaats in deze groep er zeker in.Hoopt blauw-zwart nog op meer dan kunnen er vanavond best punten gesprokkeld worden in een volgepakt Jan Breydel.  18:15vooraf, 18 uur 15. Positiewissels. Een vaste formatie met een nummer 6, een aanvallende middenvelder, 2 flankspelers en een puntaanvaller, daar doet Pep Guardiola niet aan mee.  Met Grealish, Foden, Mahrez, De Bruyne en Bernardo Silva lopen stuk voor stuk spelers die op 3, misschien wel 4 posities inzetbaar zijn. Enkel de Spanjaard Rodri heeft als vaste taak om het evenwicht in de ploeg zo goed als mogelijk te bewaren. .PositiewisselsEen vaste formatie met een nummer 6, een aanvallende middenvelder, 2 flankspelers en een puntaanvaller, daar doet Pep Guardiola niet aan mee. Met Grealish, Foden, Mahrez, De Bruyne en Bernardo Silva lopen stuk voor stuk spelers die op 3, misschien wel 4 posities inzetbaar zijn. Enkel de Spanjaard Rodri heeft als vaste taak om het evenwicht in de ploeg zo goed als mogelijk te bewaren.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement