Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVE: Hoe schat Clement de kansen van Club tegen Manchester City in?

LIVE: Hoe schat Clement de kansen van Club tegen Manchester City in?

Met een indrukwekkende 4 op 6 in de achterzak begint Club Brugge aan zijn misschien wel grootste uitdaging in de Champions League: Manchester City. Hoe schatten de coaches de kansen van de Belgische en Engelse landskampioen in? Volg de persconferenties hier op de voet.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Fase per fase

 1. 14 uur 03. De Super League? Het zou jammer zijn als we nooit meer tegen een ploeg als Manchester City zouden kunnen spelen. Philippe Clement.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  De Super League? Het zou jammer zijn als we nooit meer tegen een ploeg als Manchester City zouden kunnen spelen.
  Philippe Clement

 2. 14 uur 03. We gaan proberen zo veel mogelijk de bal te hebben, maar we zullen een klik moeten maken. We kunnen op verschillende manieren een wedstrijd benaderen en een resultaat halen. Philippe Clement.

  We gaan proberen zo veel mogelijk de bal te hebben, maar we zullen een klik moeten maken. We kunnen op verschillende manieren een wedstrijd benaderen en een resultaat halen.
  Philippe Clement

 3. 14 uur 02. Clement: “We zullen heel efficiënt moeten zijn”. City gaf kansen weg tegen Burnley en incasseerde ook in de Champions League al wat goals. “Het geloof is er altijd tegen elke tegenstander”, zegt Clement. “Iedereen dacht dat we nul punten gingen halen in deze groep in de Champions League, maar wij geloofden er altijd in. Ik verwacht geen 20 kansen, dus we zullen heel efficiënt moeten zijn.” .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Clement: “We zullen heel efficiënt moeten zijn”

  City gaf kansen weg tegen Burnley en incasseerde ook in de Champions League al wat goals. “Het geloof is er altijd tegen elke tegenstander”, zegt Clement. “Iedereen dacht dat we nul punten gingen halen in deze groep in de Champions League, maar wij geloofden er altijd in. Ik verwacht geen 20 kansen, dus we zullen heel efficiënt moeten zijn.”

 4. 13 uur 56. We spelen veel wedstrijden die we moeten winnen en waarin we dominant moeten zijn. Dit is een van de weinige wedstrijden waarbij de lat ook hoog ligt, maar op een andere manier. Philippe Clement.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  We spelen veel wedstrijden die we moeten winnen en waarin we dominant moeten zijn. Dit is een van de weinige wedstrijden waarbij de lat ook hoog ligt, maar op een andere manier.
  Philippe Clement

 5. 13 uur 56. Zou ik tekenen voor de derde plaats? Ik kijk alleen maar naar de volgende wedstrijd en die wil ik winnen. Alleen daarmee zijn we bezig. Als je tegen City kan spelen, wil je er het beste uit halen. Iedereen zal minstens zijn beste niveau moeten halen. Philippe Clement.

  Zou ik tekenen voor de derde plaats? Ik kijk alleen maar naar de volgende wedstrijd en die wil ik winnen. Alleen daarmee zijn we bezig. Als je tegen City kan spelen, wil je er het beste uit halen. Iedereen zal minstens zijn beste niveau moeten halen.
  Philippe Clement

 6. 13 uur 55. We zijn realistisch. Voor mij is City samen met Bayern München de beste ploeg ter wereld momenteel. Het is een grote uitdaging, maar door onze 4 op 6 geloven steeds meer mensen dat Club ook op dat niveau iets kan tonen. Philippe Clement.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  We zijn realistisch. Voor mij is City samen met Bayern München de beste ploeg ter wereld momenteel. Het is een grote uitdaging, maar door onze 4 op 6 geloven steeds meer mensen dat Club ook op dat niveau iets kan tonen.
  Philippe Clement

 7. 13 uur 51. Of Guardiola een voorbeeld is? Natuurlijk. Zijn speelstijl, bewegingsvoetbal… Zo zie ik het voetbal ook graag. Dat spreekt me aan. Ik ben altijd al een fan geweest. . Philippe Clement.

  Of Guardiola een voorbeeld is? Natuurlijk. Zijn speelstijl, bewegingsvoetbal… Zo zie ik het voetbal ook graag. Dat spreekt me aan. Ik ben altijd al een fan geweest.
  Philippe Clement

 8. 13 uur 51. Philippe Clement neemt de microfoon over. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Philippe Clement neemt de microfoon over.

 9. 13 uur 51. We kunnen als ploeg iets meer op de belangrijke momenten. Maar we proberen het hele jaar op een hoog niveau te presteren. Charles De Ketelaere.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  We kunnen als ploeg iets meer op de belangrijke momenten. Maar we proberen het hele jaar op een hoog niveau te presteren.
  Charles De Ketelaere

 10. 13 uur 49. We moeten geloven in onze eigen sterke punten en hun sterke punten proberen uitschakelen. Charles De Ketelaere.

  We moeten geloven in onze eigen sterke punten en hun sterke punten proberen uitschakelen.
  Charles De Ketelaere

 11. 13 uur 49. We weten dat er iets mogelijk is. Dan moet je iedereen nog op zijn beste niveau krijgen in deze wedstrijd. Je voelt dat we erin geloven als we ons eigen spel spelen. . Charles De Ketelaere.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  We weten dat er iets mogelijk is. Dan moet je iedereen nog op zijn beste niveau krijgen in deze wedstrijd. Je voelt dat we erin geloven als we ons eigen spel spelen.
  Charles De Ketelaere

 12. 13 uur 46. Wat zou je overnemen van De Bruyne? Zijn afstandsschot, tweevoetigheid en hij heeft de beste passes en assists. Charles De Ketelaere.

  Wat zou je overnemen van De Bruyne? Zijn afstandsschot, tweevoetigheid en hij heeft de beste passes en assists.
  Charles De Ketelaere

 13. 13 uur 46. Kevin De Bruyne is zeker een voorbeeld voor mij. Ik probeer mezelf te ontwikkelen, dus ik haal niet alleen bij hem ideeën, maar het zijn er toch veel van hem. Charles De Ketelaere.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Kevin De Bruyne is zeker een voorbeeld voor mij. Ik probeer mezelf te ontwikkelen, dus ik haal niet alleen bij hem ideeën, maar het zijn er toch veel van hem.
  Charles De Ketelaere

 14. 13 uur 45. Ik heb van Kevin De Bruyne gehoord dat Manchester City Club niet zal onderschatten. Charles De Ketelaere.

  Ik heb van Kevin De Bruyne gehoord dat Manchester City Club niet zal onderschatten.
  Charles De Ketelaere

 15. 13 uur 44. De focus blijft hetzelfde: alles eruit proberen te halen. Het is logisch dat je geen favoriet bent in deze wedstrijd. . Charles De Ketelaere.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  De focus blijft hetzelfde: alles eruit proberen te halen. Het is logisch dat je geen favoriet bent in deze wedstrijd.
  Charles De Ketelaere

 16. 13 uur 37. Clement en De Ketelaere spreken pers toe. Coach Philippe Clement krijgt het gezelschap van Charles De Ketelaere in de laatste persconferentie voor de wedstrijd. Daarna komen City-coach Pep Guardiola en Rode Duivel Kevin De Bruyne aan het woord. .

  Clement en De Ketelaere spreken pers toe

  Coach Philippe Clement krijgt het gezelschap van Charles De Ketelaere in de laatste persconferentie voor de wedstrijd. Daarna komen City-coach Pep Guardiola en Rode Duivel Kevin De Bruyne aan het woord.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

","textStripped":"Coach Philippe Clement krijgt het gezelschap van Charles De Ketelaere in de laatste persconferentie voor de wedstrijd. Daarna komen City-coach Pep Guardiola en Rode Duivel Kevin De Bruyne aan het woord.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2110095","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1634556862872,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1450038839775567879"},{"eventId":"2110094","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1634556793625,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1450048870017376256"}],"matchId":"3303549","name":"LIVE: Hoe schat Clement de kansen van Club tegen Manchester City in?","status":"LIVE","startTime":"2021-10-18T13:32:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3303549"}}},"title":"Fase per fase","matchID":"3303549","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1634558919104","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3303549","interval":10}-->
Champions League Club Brugge Manchester City Philippe Clement Josep Guardiola
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement