Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Niels Vandeputte wint opwarmertje, kijk vanavond live naar de WB in Iowa

Niels Vandeputte wint opwarmertje, kijk vanavond live naar de WB in Iowa

zo 17 oktober 2021 10:31 Wereldbeker veldrijden17/10 21u03Iowa City 0/9 0123456789 Het Amerikaanse drieluik in de Wereldbeker eindigt vandaag in Iowa. Eli Iserbyt en Quinten Hermans wonnen de voorbije manches in de VS, wie staat vanavond op de hoogste trede? Kijk live naar de cross vanaf 21 uur, op Canvas of met livestream op deze pagina. Fase per fase 10:2610 uur 26. Vandeputte neemt het aperitiefje voor zijn rekening. Afgelopen nacht reed Niels Vandeputte (Alpecin-Fenix) al naar de bloemen in de Jingle Cross in Iowa, het opwarmertje voor de Wereldbeker van vanavond. Vandeputte haalde het met 13 seconden bonus op de Amerikaan Kerry Werner. Derde was de Nederlander Gosse van der Meer, op een dikke 2 minuten. Vandeputte was de enige Belg aan de start. In de Wereldbeker van Waterloo viel onze 21-jarige landgenoot een week geleden al op met een knappe 5e plaats. In Fayetteville eindigde hij woensdag 7e. .Vandeputte neemt het aperitiefje voor zijn rekeningAfgelopen nacht reed Niels Vandeputte (Alpecin-Fenix) al naar de bloemen in de Jingle Cross in Iowa, het opwarmertje voor de Wereldbeker van vanavond.Vandeputte haalde het met 13 seconden bonus op de Amerikaan Kerry Werner. Derde was de Nederlander Gosse van der Meer, op een dikke 2 minuten.Vandeputte was de enige Belg aan de start. In de Wereldbeker van Waterloo viel onze 21-jarige landgenoot een week geleden al op met een knappe 5e plaats. In Fayetteville eindigde hij woensdag 7e. 10:2610 uur 26. 10:2310 uur 23. Kijk live naar de WB-cross in Iowa. Iowa vormt het decor voor de laatste Wereldbeker-cross in de Verenigde Staten. Wereldbeker-leider Eli Iserbyt mikt op een 2e zege in 3 wedstrijden.  Ook Quinten Hermans staat hoog op de favorietenlijstjes na zijn demonstratie in Fayetteville. Of beloont Michael Vanthourenhout zijn regelmaat met een zege? Kijk vanaf 21 uur live naar de wedstrijd op Canvas of met livestream om deze pagina. .Kijk live naar de WB-cross in IowaIowa vormt het decor voor de laatste Wereldbeker-cross in de Verenigde Staten. Wereldbeker-leider Eli Iserbyt mikt op een 2e zege in 3 wedstrijden. Ook Quinten Hermans staat hoog op de favorietenlijstjes na zijn demonstratie in Fayetteville. Of beloont Michael Vanthourenhout zijn regelmaat met een zege?Kijk vanaf 21 uur live naar de wedstrijd op Canvas of met livestream om deze pagina.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement