Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM: Kijk vanavond naar de Wereldbekercross in Iowa (VS)

LIVESTREAM: Kijk vanavond naar de Wereldbekercross in Iowa (VS)

Kijk hier live naar de WB in Iowa: Jingle Cross 21:1121 uur 11. Dit is een tergend slopende omloop. Michel Wuyts.Dit is een tergend slopende omloop.Michel Wuyts 21:0821 uur 08. Hermans krijgt 2 jonge Nederlanders in zijn zog: Kamp en Ronhaar. Wereldbekerleider Iserbyt zien we terug rond plaats 10.  .Hermans krijgt 2 jonge Nederlanders in zijn zog: Kamp en Ronhaar.Wereldbekerleider Iserbyt zien we terug rond plaats 10.  21:0721 uur 07. Kanonstart Hermans. Quinten Hermans trekt meteen fel van leer. Op de eerste klimpartij geeft hij meteen iedereen van jetje. Het levert de nummer 2 in de Wereldbekerstand een kleine voorsprong op. .Kanonstart HermansQuinten Hermans trekt meteen fel van leer. Op de eerste klimpartij geeft hij meteen iedereen van jetje. Het levert de nummer 2 in de Wereldbekerstand een kleine voorsprong op. 21:0721 uur 07. Toon Aerts schiet uit klikpedaal bij de start.Toon Aerts schiet uit klikpedaal bij de start 21:0521 uur 05 match begonnen StartEn we zijn vertrokken! De mannen van Tormans gaan als beste van start. Hermans duikt voor Van Kessel de eerste bocht in.Toon Aerts moet meteen pikkelen. De kopman van Baloise verliest de voeling met zijn pedaal. 21:0021 uur . Zonnig crossweer. De deelnemers reppen zich naar de start van een… zomercross. Het kwik geeft meer dan 20 graden Celsius aan en de zon is van de partij. Geen regentaferelen dus zoals woensdag in Fayetteville. .Zonnig crossweerDe deelnemers reppen zich naar de start van een… zomercross. Het kwik geeft meer dan 20 graden Celsius aan en de zon is van de partij. Geen regentaferelen dus zoals woensdag in Fayetteville. 20:5320 uur 53. Erelijst Jingle Cross. De Jingle Cross staat voor de 5e keer op de kalender van de Wereldbeker. Dit zijn de winnaars van de voorbije jaren: 2019: Eli Iserbyt 2018: Toon Aerts 2017: Mathieu van der Poel 2016: Wout van Aert Vorig jaar was er geen Wereldbekercross in Iowa. .Erelijst Jingle CrossDe Jingle Cross staat voor de 5e keer op de kalender van de Wereldbeker. Dit zijn de winnaars van de voorbije jaren:2019: Eli Iserbyt2018: Toon Aerts2017: Mathieu van der Poel2016: Wout van AertVorig jaar was er geen Wereldbekercross in Iowa. 20:5120 uur 51. 20:4820 uur 48. Met 3,47 kilometer krijgen de deelnemers een lang parcours voorgeschoteld in Iowa. .Met 3,47 kilometer krijgen de deelnemers een lang parcours voorgeschoteld in Iowa. 20:4220 uur 42. 2 op een rij voor Quinten Hermans? Woensdag was Quinten Hermans overduidelijk de sterkste. Het leverde de 26-jarige crosser zijn eerste zege in de Wereldbeker op. Volgt vandaag nummer 2? Niet ondenkbaar met de Mount Krumpit als scherprechter op het parcours. .2 op een rij voor Quinten Hermans?Woensdag was Quinten Hermans overduidelijk de sterkste. Het leverde de 26-jarige crosser zijn eerste zege in de Wereldbeker op.Volgt vandaag nummer 2? Niet ondenkbaar met de Mount Krumpit als scherprechter op het parcours. 20:4120 uur 41. 20:3520 uur 35. Rechtstreekse uitzending op deze pagina en op Canvas. U kunt vanavond live naar de Wereldbekerwedstrijden kijken. Op deze pagina of op Canvas. Michel Wuyts en Paul Herygers verzorgen het commentaar. .Rechtstreekse uitzending op deze pagina en op CanvasU kunt vanavond live naar de Wereldbekerwedstrijden kijken. Op deze pagina of op Canvas. Michel Wuyts en Paul Herygers verzorgen het commentaar. 20:3020 uur 30. Start om 21.05 uur. Hoog tijd om uw portie veldrijden in te halen. Over een halfuur gaan we van start in Iowa. De Amerikaanse plaats vormt het decor voor de Jingle Cross, de 3e manche van de Wereldbeker. De mannen beginnen er om 21.05 uur Belgische tijd aan, de vrouwen om 22.45 uur. .Start om 21.05 uurHoog tijd om uw portie veldrijden in te halen. Over een halfuur gaan we van start in Iowa.De Amerikaanse plaats vormt het decor voor de Jingle Cross, de 3e manche van de Wereldbeker.De mannen beginnen er om 21.05 uur Belgische tijd aan, de vrouwen om 22.45 uur. 20:25De omloop in Iowa:. 20 uur 25.De omloop in Iowa:Dit bericht bekijken op Instagram 10:2610 uur 26. Vandeputte neemt het aperitiefje voor zijn rekening. Afgelopen nacht reed Niels Vandeputte (Alpecin-Fenix) al naar de bloemen in de Jingle Cross in Iowa, het opwarmertje voor de Wereldbeker van vanavond. Vandeputte haalde het met 13 seconden bonus op de Amerikaan Kerry Werner. Derde was de Nederlander Gosse van der Meer, op een dikke 2 minuten. Vandeputte was de enige Belg aan de start. In de Wereldbeker van Waterloo viel onze 21-jarige landgenoot een week geleden al op met een knappe 5e plaats. In Fayetteville eindigde hij woensdag 7e. .Vandeputte neemt het aperitiefje voor zijn rekeningAfgelopen nacht reed Niels Vandeputte (Alpecin-Fenix) al naar de bloemen in de Jingle Cross in Iowa, het opwarmertje voor de Wereldbeker van vanavond.Vandeputte haalde het met 13 seconden bonus op de Amerikaan Kerry Werner. Derde was de Nederlander Gosse van der Meer, op een dikke 2 minuten.Vandeputte was de enige Belg aan de start. In de Wereldbeker van Waterloo viel onze 21-jarige landgenoot een week geleden al op met een knappe 5e plaats. In Fayetteville eindigde hij woensdag 7e. 10:2610 uur 26. 10:2310 uur 23. Kijk live naar de WB-cross in Iowa. Iowa vormt het decor voor de laatste Wereldbeker-cross in de Verenigde Staten. Wereldbeker-leider Eli Iserbyt mikt op een 2e zege in 3 wedstrijden.  Ook Quinten Hermans staat hoog op de favorietenlijstjes na zijn demonstratie in Fayetteville. Of beloont Michael Vanthourenhout zijn regelmaat met een zege? Kijk vanaf 21 uur live naar de wedstrijd op Canvas of met livestream om deze pagina. .Kijk live naar de WB-cross in IowaIowa vormt het decor voor de laatste Wereldbeker-cross in de Verenigde Staten. Wereldbeker-leider Eli Iserbyt mikt op een 2e zege in 3 wedstrijden. Ook Quinten Hermans staat hoog op de favorietenlijstjes na zijn demonstratie in Fayetteville. Of beloont Michael Vanthourenhout zijn regelmaat met een zege?Kijk vanaf 21 uur live naar de wedstrijd op Canvas of met livestream om deze pagina.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement