Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Belhocine begint met zware opdracht: “Club is de beste ploeg van het land”

Belhocine begint met zware opdracht: “Club is de beste ploeg van het land”

vr 15 oktober 2021 09:04 Club Brugge KV Kortrijk 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 1115-10-2021 20:45 Na de interlandbreak rolt de bal komend weekend opnieuw in de Jupiler Pro League. Kersvers KV Kortrijk-trainer Karim Belhocine krijgt met een trip naar Brugge meteen een lastige opdracht. José Izquierdo zit morgen dan weer voor het eerst in de selectie van de landskampioen.  Fase per fase 09:03vooraf, 09 uur 03. Club Brugge is de beste ploeg van het land, maar we gaan ervoor met onze eigen kwaliteiten en onze eigen inzet. Karim Belhocine.Club Brugge is de beste ploeg van het land, maar we gaan ervoor met onze eigen kwaliteiten en onze eigen inzet.Karim Belhocine 09:02vooraf, 09 uur 02. Onbekend terrein voor Karim Belhocine. Na het onverwachte vertrek van coach Luka Elsner naar Standard klopte KV Kortrijk aan bij Karim Belhocine. “Ik ben wel al twee keer ingevallen omdat de trainer vertrok, maar toen kende ik de groep wel al omdat ik er werkte”, zei Belhocine. “Nu kom ik midden in het seizoen bij een ploeg terecht.” Bovendien vertrok Luka Elsner niet vanwege slechte resultaten. “Het is een ongewone situatie maar ik heb het gevoel dat de spelers er vanaf de eerste trainingsdag vol voor gaan.” “Ik vind hier een club terug die structureel stappen heeft gezet en een spelersgroep met kwaliteit”, zegt Belhocine die in 2016 en 2017 KVK trainde. .Onbekend terrein voor Karim BelhocineNa het onverwachte vertrek van coach Luka Elsner naar Standard klopte KV Kortrijk aan bij Karim Belhocine. “Ik ben wel al twee keer ingevallen omdat de trainer vertrok, maar toen kende ik de groep wel al omdat ik er werkte”, zei Belhocine. “Nu kom ik midden in het seizoen bij een ploeg terecht.”Bovendien vertrok Luka Elsner niet vanwege slechte resultaten. “Het is een ongewone situatie maar ik heb het gevoel dat de spelers er vanaf de eerste trainingsdag vol voor gaan.””Ik vind hier een club terug die structureel stappen heeft gezet en een spelersgroep met kwaliteit”, zegt Belhocine die in 2016 en 2017 KVK trainde. 08:52vooraf, 08 uur 52.15-10-2021 15-10-2021. 15:23vooraf, 15 uur 23. Clement: “Ga ervan uit dat Lang blijft”. Club-trainer Philippe Clement had het tijdens zijn persbabbel voor de wedstrijd tegen Kortrijk ook over zijn goudhaantjes Lang en De Ketelaere, die allebei goed speelden met de nationale ploeg. De interesse van buitenlandse (top)clubs neemt toe, vooral voor Lang. “Ik ben realistisch in die dingen. Als er een onmogelijk te weigeren bod komt, dan kan ik hem in januari niet tegenhouden”, zegt Clement. “Ik heb wel liever dat hij zijn seizoen uitdoet, de titel pakt en daarin belangrijk is. We zien wel wat er in januari gebeurt, maar ik ga ervan uit dat Lang blijft tot het einde van het seizoen.” .Clement: “Ga ervan uit dat Lang blijft”Club-trainer Philippe Clement had het tijdens zijn persbabbel voor de wedstrijd tegen Kortrijk ook over zijn goudhaantjes Lang en De Ketelaere, die allebei goed speelden met de nationale ploeg. De interesse van buitenlandse (top)clubs neemt toe, vooral voor Lang.”Ik ben realistisch in die dingen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement