Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Quinten Hermans demonstreert in Amerikaanse slijkstrijd

Quinten Hermans demonstreert in Amerikaanse slijkstrijd

Het parcours in Fayetteville was door de regen een speeltuin voor krachtige modderduivels. Een beschrijving die past bij Toon Aerts en de renner van de Telenet-Baloise Lions begon ook uitstekend. Hij kreeg een sterke Quinten Hermans en de ploegmaats Iserbyt en Vanthourenhout mee.   Aan het begin van ronde 3 ging Hermans eens aan de boom schudden en prompt vielen zijn drie kompanen eruit. Hij keek niet meer achterom en verzamelde ronde na ronde meer seconden. Na een ronde knokken, wisten de achtervolgers hoe laat het was. Hermans reed solo naar zijn grootste zege in het veld tot nu toe, zijn eerste WB-cross.   In de strijd om de podiumplaatsen was er in de voorlaatste ronde slecht nieuws voor Vanthourenhout. Een synthetisch net uit de ondergrond draaide in zijn versnellingsapparaat. Het podium leek weg, maar hij gaf zich niet gewonnen. Met een nieuwe fiets en een laatste krachtinspanning kreeg hij een moegestreden Aerts nog klein.   Een volledig Belgisch podium dus opnieuw, net als in Waterloo.  Hermans: “Ik had hiernaar gepiekt” Quinten Hermans (1e): “Ik voelde me de afgelopen dagen na mijn val niet super, maar vanochtend op de rollen ging het al beter. Niemand nam initiatief dus ik trok door in de derde ronde en dat was genoeg. Dit is mijn eerste WB-zege, dat voelt heel goed. Het doet veel deugd. Ik had hiernaar gepiekt en het is goed gelukt.” Eli Iserbyt (2e): “Ik ben tevreden. Het was even zoeken in het begin. Het was net wat te modderig voor mij. Ik heb de druk in mijn banden verlaagd. Vanthourenhout en ik hebben nog een goede achtervolging gereden, maar Quinten was een trapje te sterk vandaag.” Michael Vanthourenhout (3e): “Er kwam een stuk touw in mijn fiets en ik voelde meteen dat het niet juist was. Ik besloot snel om naar de post te lopen. Ik voelde dat Toon en Quinten beter waren bergop. De sterkste heeft gewonnen en ik ben blij met mijn podiumplek.” Rituitslag Wereldbeker mannen Fayetteville (VS)Rituitslag Wereldbeker mannen Fayetteville (VS)  naam1Quinten Hermans2Eli Iserbyt3Michael Vanthourenhout4Toon Aerts5Pim Ronhaar6Jens Adams7Niels Vandeputte8Gage Hecht9Toon Vandebosch10Emiel Verstrynge Fase per fase 21:5521 uur 55. Hartelijk welkom bij de top! Michel Wuyts .Hartelijk welkom bij de top!Michel Wuyts 21:5521 uur 55 match afgelopen Hermans wint!Quinten Hermans voert een straf nummer op! Hij haalt het solo in Fayetteville. Het is zijn eerste WB-zege ooit. 21:5321 uur 53. Het parcours is breed en selectief genoeg voor een WK. Maar bij vriesweer schrijf je een ander verhaal. Michel Wuyts .Het parcours is breed en selectief genoeg voor een WK. Maar bij vriesweer schrijf je een ander verhaal.Michel Wuyts 21:5221 uur 52. Iserbyt laat zijn ploegmaat achter. Het podium ligt hier vast. .Iserbyt laat zijn ploegmaat achter. Het podium ligt hier vast. 21:5121 uur 51. De strijd om plek twee tussen Iserbyt en Vanthourenhout is spannend. De ploegmaats zijn even concurrenten. .De strijd om plek twee tussen Iserbyt en Vanthourenhout is spannend. De ploegmaats zijn even concurrenten. 21:5021 uur 50. Quinten Hermans is op weg naar zijn grootste zege in het veld. Het publiek moedigt hem nog eens aan. .Quinten Hermans is op weg naar zijn grootste zege in het veld. Het publiek moedigt hem nog eens aan. 21:4721 uur 47. Laatste ronde! De mannen zullen vroeg thuis zijn vandaag. Hermans duikt al de laatste ronde in. De cross zal zo afklokken rond 55 minuten. Dat hoort niet voor een Wereldbeker. .Laatste ronde!De mannen zullen vroeg thuis zijn vandaag. Hermans duikt al de laatste ronde in. De cross zal zo afklokken rond 55 minuten. Dat hoort niet voor een Wereldbeker. 21:4721 uur 47. Toon Aerts moet nu het wiel van Eli Iserbyt laten schieten. Hij wordt zelfs weer op de hielen gezeten door Vanthourenhout. .Toon Aerts moet nu het wiel van Eli Iserbyt laten schieten. Hij wordt zelfs weer op de hielen gezeten door Vanthourenhout. 21:4521 uur 45. Ik heb Hermans dit nog niet zien doen op zo'n ondergrond. . Michel Wuyts .Ik heb Hermans dit nog niet zien doen op zo’n ondergrond. Michel Wuyts 21:4321 uur 43. Iserbyt moet op de pittige helling in het parcours toch even lossen bij Toon Aerts. Maar de strijd om plek twee blijft spannend. .Iserbyt moet op de pittige helling in het parcours toch even lossen bij Toon Aerts. Maar de strijd om plek twee blijft spannend. 21:4121 uur 41. De pech kost Vanthourenhout uiteindelijk zo'n 10 seconden. Achter hem heeft hij wel nog marge. De nummer 5 in de race volgt op een minuut en heet Ronhaar. .De pech kost Vanthourenhout uiteindelijk zo’n 10 seconden. Achter hem heeft hij wel nog marge. De nummer 5 in de race volgt op een minuut en heet Ronhaar. 21:39Vanthourenhout te voet. Michael Vanthourenhout moet te voet verder. Zijn fiets weigert dienst en zo verliest hij allicht een podiumplek. Slecht nieuws voor zijn plaats in het WB-klassement ook. . 21 uur 39. Vanthourenhout te voetMichael Vanthourenhout moet te voet verder. Zijn fiets weigert dienst en zo verliest hij allicht een podiumplek. Slecht nieuws voor zijn plaats in het WB-klassement ook. 21:3821 uur 38. Hermans kiest een propere fiets. Er zit geen verval op de leider. Hij ruimt een paar achterliggers op. .Hermans kiest een propere fiets. Er zit geen verval op de leider. Hij ruimt een paar achterliggers op. 21:3521 uur 35. Er staan wel wat bosjes mensen langs het parcours op een woensdagnamiddag in de regen. Maar het grote succes is het nog niet. Misschien komt dat er wel op het WK. .Er staan wel wat bosjes mensen langs het parcours op een woensdagnamiddag in de regen. Maar het grote succes is het nog niet. Misschien komt dat er wel op het WK. 21:3421 uur 34. 21:3421 uur 34. De eenzame leider ploetert voort in de regen. Achter hem het grote gat.  .De eenzame leider ploetert voort in de regen. Achter hem het grote gat.  21:3021 uur 30. Een halve minuut. Dat geeft de chrono nu aan. Quinten Hermans is los. .Een halve minuut. Dat geeft de chrono nu aan. Quinten Hermans is los. 21:2921 uur 29. Er is niets dat verraadt dat er verval gaat komen bij Hermans. Michel Wuyts .Er is niets dat verraadt dat er verval gaat komen bij Hermans.Michel Wuyts 21:2821 uur 28. Het achtervolgende trio wil zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Aerts en Iserbyt duwen nog eens door.  .Het achtervolgende trio wil zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Aerts en Iserbyt duwen nog eens door.  21:2421 uur 24. 20″. Hermans heeft 20 seconden in zijn achterzak zitten. Een demonstratie van de kopman uit de ploeg van Wellens. .20″Hermans heeft 20 seconden in zijn achterzak zitten. Een demonstratie van de kopman uit de ploeg van Wellens.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement