Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Wales stelt de WK-kwalificatie van de Rode Duivels nog wat uit

Wales stelt de WK-kwalificatie van de Rode Duivels nog wat uit

De Rode Duivels konden vanavond al zeker zijn van WK-deelname. Maar dan moest Wales, zonder de geblesseerde Gareth Bale, wel punten laten liggen in Estland. Cardiff-spits Kieffer Moore besliste er anders over en maakte na 13 minuten de enige goal van de wedstrijd.  Wales nadert zo tot op 5 punten van de Rode Duivels. Als België minstens 1 punt sprokkelt in de resterende matchen tegen Estland en Wales (in november), dan is het rechtstreekse WK-ticket binnen voor de Duivels.    Wales zit door de zege van vanavond wel goed op schema voor de barragematchen. Het telt evenveel punten als Tsjechië, dat Wit-Rusland versloeg met 0-2. Maar de Tsjechen hebben 1 match meer gespeeld dan de Welshmen. Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Wales, Brennan Johnson erin, Harry Wilson eruitwisselHarry WilsonBrennan JohnsonWales 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Wales, Chris Gunter erin, Connor Roberts eruitwisselConnor RobertsChris GunterWales 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Estland, Robert Kirss erin, Erik Sorga eruitwisselErik SorgaRobert KirssEstland 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Estland, Bogdan Vaštšuk erin, Sergei Zenjov eruitwisselSergei ZenjovBogdan VaštšukEstland 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Estland, Ken Kallaste erin, Mattias Käit eruitwisselMattias KäitKen KallasteEstland 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Wales, Joe Morrell erin, Aaron Ramsey eruitwisselAaron RamseyJoe MorrellWales 76'tweede helft, minuut 76. Vervanging bij Estland, Henrik Ojamaa erin, Taijo Teniste eruitwisselTaijo TenisteHenrik OjamaaEstland 74'Gele kaart voor Joe Allen van Wales tijdens tweede helft, minuut 74Joe AllenWales 72'tweede helft, minuut 72. Vervanging bij Wales, Mark Harris erin, Kieffer Moore eruitwisselKieffer MooreMark HarrisWales 65'Gele kaart voor Kieffer Moore van Wales tijdens tweede helft, minuut 65Kieffer MooreWales 60'Gele kaart voor Märten Kuusk van Estland tijdens tweede helft, minuut 60Märten KuuskEstland 58'tweede helft, minuut 58. Vervanging bij Estland, Vlasiy Sinyavskiy erin, Artur Pikk eruitwisselArtur PikkVlasiy SinyavskiyEstland 56'Gele kaart voor Sorba Thomas van Wales tijdens tweede helft, minuut 56Sorba ThomasWales 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopen 36'Gele kaart voor Harry Wilson van Wales tijdens eerste helft, minuut 36Harry WilsonWales 32'Gele kaart voor Mattias Käit van Estland tijdens eerste helft, minuut 32Mattias KäitEstland 25'Gele kaart voor Artur Pikk van Estland tijdens eerste helft, minuut 25Artur PikkEstland 13'Kieffer Moore (Wales) scoort. Het staat 0 – 1. eerste helft, minuut 13.Doelpunt voor Wales Kieffer Moore (Wales) scoort. Het staat 0 – 1.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement