Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Teemu Pukki steekt Jari Litmanen voorbij als Fins topschutter aller tijden

Teemu Pukki steekt Jari Litmanen voorbij als Fins topschutter aller tijden

di 12 oktober 2021 17:55 Kazachstan Finland einde0245+1' – Doelpunt – Teemu Pukki (0 – 1)40' – Geel – Baktiyor Zaynutdinov37' – Geel – Robert Ivanov37' – Geel – Sergiy Maliy34' – Verv. Joel Pohjanpalo door Fredrik Jensen90+2' – Verv. Urho Nissilä door Roope Riski90+2' – Verv. Robin Lod door Robert Taylor79' – Verv. Teemu Pukki door Onni Valakari79' – Verv. Albin Granlund door Jukka Raitala77' – Verv. Marat Bystrov door Erkin Tapalov74' – Verv. Yan Vorogovskiy door Maksat Taykenov59' – Geel – Yan Vorogovskiy59' – Verv. Oralkhan Omirtayev door Aleksei Shchetkin59' – Verv. Vladislav Vasiljev door Askhat Tagybergen59' – Verv. Georgy Zhukov door Aybar Zhaksylykov49' – Doelpunt – Teemu Pukki (0 – 2)WK-kwalificatie UEFASpeeldag 812-10-2021 16:0045+1'Teemu Pukki0 – 149'Teemu Pukki0 – 2 Finland blijft dankzij een 0-2-zege bij Kazachstan in de running voor barrageduels voor het WK voetbal. Teemu Pukki nam beide goals voor zijn rekening en steekt zo met 33 goals Jari Litmanen voorbij als topschutter aller tijden van Finland. Jari Litmanen blijft zonder twijfel dé grootste voetballer die Finland ooit gehad heeft. Met 137 caps, die hij verzamelde in maar liefst 4 verschillende decennia, blijft hij nog altijd recordhouder van zijn land. Maar zijn doelpuntenrecord is hij sinds vandaag wel kwijt aan Teemu Pukki.   Pukki had minder dan 100 caps nodig om aan 33 doelpunten te geraken. In een eenzijdige match tegen Kazachstan trof hij uit de vele kansen 2 keer raak.   Finland maakt ze enigszins de thuisnederlaag tegen Oekraïne, concurrent voor de 2e plaats, goed. Samen met Bosnië lijken ze te strijden voor het ticket voor de play-offs in groep D. Leider Frankrijk lijkt al gaan vliegen. Fase per fase 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopen 90+2'tweede helft, minuut 92. Vervanging bij Finland, Roope Riski erin, Urho Nissilä eruitwisselUrho NissiläRoope RiskiFinland 90+2'tweede helft, minuut 92. Vervanging bij Finland, Robert Taylor erin, Robin Lod eruitwisselRobin LodRobert TaylorFinland 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Finland, Onni Valakari erin, Teemu Pukki eruitwisselTeemu PukkiOnni ValakariFinland 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Finland, Jukka Raitala erin, Albin Granlund eruitwisselAlbin GranlundJukka RaitalaFinland 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Kazachstan, Erkin Tapalov erin, Marat Bystrov eruitwisselMarat BystrovErkin TapalovKazachstan 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Kazachstan, Maksat Taykenov erin, Yan Vorogovskiy eruitwisselYan VorogovskiyMaksat TaykenovKazachstan 59'Gele kaart voor Yan Vorogovskiy van Kazachstan tijdens tweede helft, minuut 59Yan VorogovskiyKazachstan 59'tweede helft, minuut 59. Vervanging bij Kazachstan, Aleksei Shchetkin erin, Oralkhan Omirtayev eruitwisselOralkhan OmirtayevAleksey ShetkinKazachstan 59'tweede helft, minuut 59. Vervanging bij Kazachstan, Askhat Tagybergen erin, Vladislav Vasiljev eruitwisselVladislav VasiljevAskhat TagybergenKazachstan 59'tweede helft, minuut 59. Vervanging bij Kazachstan, Aybar Zhaksylykov erin, Georgy Zhukov eruitwisselGeorgy ZhukovAybar ZhaksylykovKazachstan 49'Teemu Pukki kan scoren voor Finland. De assist komt op naam van Urho Nissilä. tweede helft, minuut 49.Doelpunt voor Finland Teemu Pukki kan scoren voor Finland. De assist komt op naam van Urho Nissilä. 49'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 49 door Teemu Pukki van Finland. 0, 2.goalKazachstan Finland einde02Teemu PukkiFinland 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+5' eerste helfteerste helft, minuut 50 match afgelopen 45+1'Teemu Pukki kan scoren voor Finland.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement