Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Spaanse sterkhouder Ferran Torres onzeker voor finale Nations League

Spaanse sterkhouder Ferran Torres onzeker voor finale Nations League

za 09 oktober 2021 17:31 Spanje Frankrijk 20u45UEFA Nations Leaguefinale10-10-2021 20:45 Geen België in de finale van de Nations League, maar met Spanje-Frankrijk oogt de affiche wel uiterst aantrekkelijk. Welk land voegt zich bij Portugal op de erelijst van het jonge toernooi? Volg het zondagavond om 20.45 uur op de voet bij Sporza. Fase per fase 19:09vooraf, 19 uur 09. Deschamps voor finale tegen Spanje: “Ervaring biedt geen garantie”. Frankrijk leeft toe naar de finale van de Nations League tegen Spanje, zondagavond in Milaan. Volgens bondscoach Didier Deschamps “biedt ervaring geen garantie”, zo liet hij uitschijnen op de persbabbel daags voor de kraker. “Als jullie ons de favoriet vinden, is dat jullie goed recht, maar we gaan onszelf dat etiket niet opkleven. De kern is verjongd, al blijven er wel voldoende ervaren rotten over. Frankrijk heeft heel veel ervaring, maar dat geeft ons geen garanties zondag. We zullen alle zeilen moeten bijzetten in onze jacht op de titel. Het team toonde in de halve finale tegen België een enorme mentale weerbaarheid.” .Deschamps voor finale tegen Spanje: “Ervaring biedt geen garantie”Frankrijk leeft toe naar de finale van de Nations League tegen Spanje, zondagavond in Milaan. Volgens bondscoach Didier Deschamps “biedt ervaring geen garantie”, zo liet hij uitschijnen op de persbabbel daags voor de kraker.”Als jullie ons de favoriet vinden, is dat jullie goed recht, maar we gaan onszelf dat etiket niet opkleven. De kern is verjongd, al blijven er wel voldoende ervaren rotten over. Frankrijk heeft heel veel ervaring, maar dat geeft ons geen garanties zondag. We zullen alle zeilen moeten bijzetten in onze jacht op de titel. Het team toonde in de halve finale tegen België een enorme mentale weerbaarheid.” 17:18vooraf, 17 uur 18. Het basiselftal is duidelijk, mijn enige twijfel is Ferran Torres, we zullen de komende uren zien of hij kan spelen. Luis Enrique.Het basiselftal is duidelijk, mijn enige twijfel is Ferran Torres, we zullen de komende uren zien of hij kan spelen.Luis Enrique 17:16vooraf, 17 uur 16. Torres onzeker voor finale. De Spaanse spits Ferran Torres, die woensdag uitblonk in de halve finale tegen Italië, is onzeker voor de Nations League-finale van zondag tegen Frankrijk. Dat vertelde de Spaanse bondscoach Luis Enrique zaterdag op een persconferentie. De 21-jarige vleugelspeler van Manchester City onderscheidde zich woensdag in San Siro met twee doelpunten voor de rust tegen de Europese kampioen. Hij werd vroeg in de tweede helft echter gewisseld nadat hij een trap tegen de voet had gekregen. “Het basiselftal is vrij duidelijk, mijn enige twijfel is Ferran, we zullen de komende uren zien of hij kan spelen. Als hij fit is, zal hij spelen”, zei Enrique aan de vooravond van de finale. “Behalve Ferran is iedereen topfit”, voegde hij eraan toe. “Maar we gaan de spelers niet in gevaar brengen. Ferran speelde slechts 50 minuten, dus hij is fris, maar hij zal ons na de warming-up vertellen of hij fit is. Als dat zo is, zal hij spelen, anders niet.” “De voet is in orde, maar we blijven hem behandelen,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement