Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVESTREAM Parijs-Tours: Peloton herstelt de orde, lawine aan lekke banden

LIVESTREAM Parijs-Tours: Peloton herstelt de orde, lawine aan lekke banden

zo 10 oktober 2021 15:32 Parijs – Toursnog20 km16 °C/wegwedstrijd VertrekChartres – 11:47 AankomstTours – 16:51 Afstand212,3 km0306090120150180212.3Connor Swift (GBR)Frederik Frison (BEL)Stan Dewulf (BEL)kopgroepConnor Swift (GBR)Frederik Frison (BEL)Stan Dewulf (BEL)peloton Met Parijs-Tours staat vandaag de laatste grote koers van het seizoen op het programma. Onder meer Van Avermaet, Stuyven, Philipsen, Vermeersch en Vanmarcke proberen er met een goed gevoel de winter in te trekken. Volg de wedstrijd op deze pagina, vanaf 15.40 uur ook met livestream. Kijk naar de koers: Fase per fase 16:0316 uur 03. Door het opwaaiende stof zijn de renners niet altijd even goed te herkennen, maar in het peloton prikken Stuyven, Philipsen en Madouas stevig tegen. Rijden ze ver genoeg weg?  .Door het opwaaiende stof zijn de renners niet altijd even goed te herkennen, maar in het peloton prikken Stuyven, Philipsen en Madouas stevig tegen. Rijden ze ver genoeg weg?  16:0216 uur 02. Stan Dewulf neemt heel veel werk voor zijn rekening. . Christophe Vandegoor .Stan Dewulf neemt heel veel werk voor zijn rekening. Christophe Vandegoor 16:0016 uur . Dewulf en Frison verachteren niet. Door de lekke banden van Van Avermaet en Vermeersch mogen zij meer dan waarschijnlijk hun eigen kans gaan. Met de Fransman Bonnamour is het grote liefde: 41″. .Dewulf en Frison verachteren niet. Door de lekke banden van Van Avermaet en Vermeersch mogen zij meer dan waarschijnlijk hun eigen kans gaan. Met de Fransman Bonnamour is het grote liefde: 41″. 15:5815 uur 58.Opvallend Van Aert duikt plots op op 10 Miles: “Na 14 km dacht ik: is dit wel vakantie?” 15:5615 uur 56. Nog 25 kilometer. De degustatie gaat voort: van de ene helling huppelt het koptrio naar de volgende gravelstrook. In het peloton proberen enkele lieden de jacht van Trek-Segafredo en Alpecin-Fenix wat te ontregelen.  .Nog 25 kilometerDe degustatie gaat voort: van de ene helling huppelt het koptrio naar de volgende gravelstrook. In het peloton proberen enkele lieden de jacht van Trek-Segafredo en Alpecin-Fenix wat te ontregelen.  15:5615 uur 56. Casper Pedersen haakt al af op klimmetje op 28km van het einde.Casper Pedersen haakt al af op klimmetje op 28km van het einde 15:5415 uur 54. Rugnummer 1. Vorig jaar reed Casper Pedersen een dijk van een wedstrijd, maar de winnaar van 2020 zal zichzelf niet opvolgen. Hij parkeert helemaal.  .Rugnummer 1Vorig jaar reed Casper Pedersen een dijk van een wedstrijd, maar de winnaar van 2020 zal zichzelf niet opvolgen. Hij parkeert helemaal.  15:5115 uur 51. Door de vliegende vaart zijn we het bord van de laatste 30 kilometer voorbijgesneld. De situatie ligt nu al een tijdje vast: de 3 leiders bewaren ruim een halve minuut op het jagende peloton.  .Door de vliegende vaart zijn we het bord van de laatste 30 kilometer voorbijgesneld. De situatie ligt nu al een tijdje vast: de 3 leiders bewaren ruim een halve minuut op het jagende peloton.  15:4815 uur 48. Op de gravelwegen jaagt het peloton de snelheidsmeter weer de hoogte in. De ploeg van Patrick Lefevere stuurt al enkele jaren zijn kat naar deze klassieker,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement