Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Lat houdt Saelemaekers van openingsgoal, Italië krijgt ook kansen

LIVE: Lat houdt Saelemaekers van openingsgoal, Italië krijgt ook kansen

zo 10 oktober 2021 15:30 Italië België 48'1030' – Geel – Giovanni Di Lorenzo14' – Geel – Jan Vertonghen47' – Doelpunt – Nicolò Barella (1 – 0)UEFA Nations LeagueWedstrijd om 3e plaats10-10-2021 15:0047'Nicolò Barella1 – 0 Vandaag spelen de Rode Duivels in Turijn voor de derde plaats in de Nations League tegen Italië. Volg hier de wedstrijd op de voet sinds 15u. Fase per fase 47'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 47 door Nicolò Barella van Italië. 1, 0.goalItalië België 48'10Nicolò BarellaItalië 46'tweede helft, minuut 46. 2e helft. Italië brengt de tweede helft op gang. Komen de Belgen dit keer beter voor de dag dan in de tweede helft tegen Frankrijk? .2e helftItalië brengt de tweede helft op gang. Komen de Belgen dit keer beter voor de dag dan in de tweede helft tegen Frankrijk? 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+2'eerste helft, minuut 47. Rust. Na een evenwichtige eerste helft gaan Italië en België rusten met een 0-0-stand. Beide ploegen kwamen dicht bij een goal: Saelemaekers trof de lat en vlak voor de rust hield Courtois Chiesa van de 1-0. .RustNa een evenwichtige eerste helft gaan Italië en België rusten met een 0-0-stand. Beide ploegen kwamen dicht bij een goal: Saelemaekers trof de lat en vlak voor de rust hield Courtois Chiesa van de 1-0. 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopen 45+2'eerste helft, minuut 47. 45+1'eerste helft, minuut 46. 45'eerste helft, minuut 45. Chiesa laat de 1-0 liggen. Kort voor de rust ontsnappen de Belgen aan een tegendoelpunt. Chiesa wordt door Berardi plots alleen voor Courtois gebracht en die kan met zijn voet de bal nog net naast deviëren. .Chiesa laat de 1-0 liggenKort voor de rust ontsnappen de Belgen aan een tegendoelpunt. Chiesa wordt door Berardi plots alleen voor Courtois gebracht en die kan met zijn voet de bal nog net naast deviëren. 41'eerste helft, minuut 41. Chiesa blijft het proberen. Dit keer van behoorlijk ver en meer dan een afzwaaier is het niet. Zonder enige twijfel blijft Chiesa de meest bedrijvige Italiaan. .Chiesa blijft het proberen. Dit keer van behoorlijk ver en meer dan een afzwaaier is het niet. Zonder enige twijfel blijft Chiesa de meest bedrijvige Italiaan. 40'eerste helft, minuut 40. 39'eerste helft, minuut 39. De Italianen begonnen furieus aan de wedstrijd, maar hebben daarna toch een terugval gekend. Eddy Snelders op Radio 1.De Italianen begonnen furieus aan de wedstrijd, maar hebben daarna toch een terugval gekend.Eddy Snelders op Radio 1 36'eerste helft, minuut 36. Alles in balans. 47 procent balbezit voor Italië en 53 procent voor de Belgen. Het toont aan dat deze eerste helft nog steeds in evenwicht is. We kunnen ons ook niet van de indruk ontdoen dat de intensiteit best wat hoger kan. .Alles in balans47 procent balbezit voor Italië en 53 procent voor de Belgen. Het toont aan dat deze eerste helft nog steeds in evenwicht is. We kunnen ons ook niet van de indruk ontdoen dat de intensiteit best wat hoger kan. 32'eerste helft, minuut 32. Vertonghen, die al geel heeft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement