Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

BENE-League handbal: Lions klopt Bocholt en neemt de leidersplaats over

BENE-League handbal: Lions klopt Bocholt en neemt de leidersplaats over

In het handbal is een nieuw seizoen van de BENE-League begonnen. Bekijk hier de uitslagen en de stand.

Advertisement. Scroll to continue reading.

BENE-League handbal

Advertisement. Scroll to continue reading.
speeldag 6
Volendam Atomix Haacht 32-33
BEVO Tongeren 30-30
Hurry Up Initia Hasselt 27-20
Sporting Pelt Quintus 43-23
Achilles Bocholt Lions 31-34
Wezet Aalsmeer 24-31
Advertisement. Scroll to continue reading.

Stand BENE-league

Advertisement. Scroll to continue reading.
    M Ptn
1. Lions (Ned) 6 11
2. Bocholt 6 10
3. Sporting Pelt 6 10
4. Aalsmeer (Ned) 5 8
5. Hurry Up (Ned) 6 7
6. Wezet 6 6
7. Tongeren 6 6
8. Volendam (Ned) 6 5
9. Hasselt 6 4
10. Quintus (Ned) 6 2
11. Atomix Haacht 6 2
12. Bevo (Ned) 6 1
Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

,

BENE-League handbal

 1. 23 uur 03. Geen zes overwinningen op rij voor Achilles Bocholt in de BENE-League handbal. Lions stopte de zegereeks van de Limburgers. Diezelfde Lions nemen de leidersplaats over van Bocholt, dat op de tweede plaats het gezelschap krijgt van Sporting Pelt. Bocholt was zaterdagavond in de topper tegen Lions niet bij de les. Vooral verdedigend lieten de Limburgers het afweten. Aan de 15-19 score aan de rust was dus niets mis. In de tweede helft geraakte Bocholt een aantal keren tot op twee doelpunten maar de echte aansluiting kwam er nooit. Lions won uiteindelijk met 31-35. Bocholt wordt dus naar de tweede plaats verwezen en daar krijgt het Sporting Pelt naast zich. Pelt haalde zwaar uit tegen Quintus (43-23). Verlies was er ook voor Hasselt. Initia beperkte de schade in Zwartemeer tegen Hurry in de eerste helft tot één doelpunt, 11-10, maar ging in de tweede helft de mist in (27-20). Tongeren leek tegen Bevo op weg naar de zege (19-22 na 40 minuten) maar moest in de slotfase alsnog een puntendeling toestaan, 30-30. De verrassing van de zesde speeldag kwam van Atomix. De rode lantaarn ging onder leiding van de nieuwe trainer Jelle Vonckx in Volendam met de volle buit aan de haal (32-33). Wezet tot slot kwam voor eigen publiek tegen Nederlands kampioen Aalsmeer niet in het stuk voor (24-31). .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Geen zes overwinningen op rij voor Achilles Bocholt in de BENE-League handbal. Lions stopte de zegereeks van de Limburgers. Diezelfde Lions nemen de leidersplaats over van Bocholt, dat op de tweede plaats het gezelschap krijgt van Sporting Pelt.

  Bocholt was zaterdagavond in de topper tegen Lions niet bij de les. Vooral verdedigend lieten de Limburgers het afweten. Aan de 15-19 score aan de rust was dus niets mis. In de tweede helft geraakte Bocholt een aantal keren tot op twee doelpunten maar de echte aansluiting kwam er nooit. Lions won uiteindelijk met 31-35. Bocholt wordt dus naar de tweede plaats verwezen en daar krijgt het Sporting Pelt naast zich.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Pelt haalde zwaar uit tegen Quintus (43-23). Verlies was er ook voor Hasselt. Initia beperkte de schade in Zwartemeer tegen Hurry in de eerste helft tot één doelpunt, 11-10, maar ging in de tweede helft de mist in (27-20). Tongeren leek tegen Bevo op weg naar de zege (19-22 na 40 minuten) maar moest in de slotfase alsnog een puntendeling toestaan, 30-30.

  De verrassing van de zesde speeldag kwam van Atomix. De rode lantaarn ging onder leiding van de nieuwe trainer Jelle Vonckx in Volendam met de volle buit aan de haal (32-33). Wezet tot slot kwam voor eigen publiek tegen Nederlands kampioen Aalsmeer niet in het stuk voor (24-31).

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 09-10-2021.

 3. 23 uur 10.

  handbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  BENE-League handbal trekt zich weer op gang: “Een sterke competitie”

","textStripped":"Geen zes overwinningen op rij voor Achilles Bocholt in de BENE-League handbal. Lions stopte de zegereeks van de Limburgers. Diezelfde Lions nemen de leidersplaats over van Bocholt, dat op de tweede plaats het gezelschap krijgt van Sporting Pelt. Bocholt was zaterdagavond in de topper tegen Lions niet bij de les. Vooral verdedigend lieten de Limburgers het afweten. Aan de 15-19 score aan de rust was dus niets mis. In de tweede helft geraakte Bocholt een aantal keren tot op twee doelpunten maar de echte aansluiting kwam er nooit. Lions won uiteindelijk met 31-35. Bocholt wordt dus naar de tweede plaats verwezen en daar krijgt het Sporting Pelt naast zich. Pelt haalde zwaar uit tegen Quintus (43-23). Verlies was er ook voor Hasselt. Initia beperkte de schade in Zwartemeer tegen Hurry in de eerste helft tot één doelpunt, 11-10, maar ging in de tweede helft de mist in (27-20). Tongeren leek tegen Bevo op weg naar de zege (19-22 na 40 minuten) maar moest in de slotfase alsnog een puntendeling toestaan, 30-30. De verrassing van de zesde speeldag kwam van Atomix. De rode lantaarn ging onder leiding van de nieuwe trainer Jelle Vonckx in Volendam met de volle buit aan de haal (32-33). Wezet tot slot kwam voor eigen publiek tegen Nederlands kampioen Aalsmeer niet in het stuk voor (24-31).","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/artikels/bene-league-handbal-trekt-zich-weer-op-gang-een-sterke-competitie~1630592314717/","teaser":{"externalId":"1630592314717","title":"BENE-League handbal trekt zich weer op gang: "Een sterke competitie"","description":"Komend weekend gaat de BENE-League handbal opnieuw van start. De competitie met 6 ploegen uit België en 6 ploegen uit Nederland is toe aan zijn 15e editie. Na 2 moeilijke seizoenen door van coronaperikelen, waardoor de competitie 2019-2020 geen ontknoping kende en de competitie 2020-2021 al snel stopgezet werd, hopen de handballers op een normaal competitieverloop.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/09/02/bene-league-handbal-trekt-zich-weer-op-gang-een-sterke-competitie~1630592314717/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/09/02/03077fea-0bfc-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/handbal","id":"functional:sporza/sports/handbal","title":"handbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/handbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/handbal","title":"handbal"}]},"eventId":"1933743","source":"","time":"??+?","eventTime":1630789800000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3300909","name":"BENE-League handbal 2021-2022","startTime":"2021-09-04T21:20:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300909"}}},"title":"BENE-League handbal","matchID":"3300909","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1633824118576","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300909","interval":10}-->
handbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement